Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek1991gosc

Stany lekowe, drgawki, chlod i alkohol

Polecane posty

Gość Wojtek1991gosc

Dzien dobry, z gory przepraszam za brak polskich znakow. Od pewnego czasu przesadzam z alkoholem. Pije duzo, od 6 do 10 piw codzien. Zaczalem slabo sie odzywiac, symboliczne sniadanie kolo poludnia, pizza na kolacje oraz piwa. Czasem juz mi ten alkohol nie wchodzi, ale dalej pije. Zauwazylem, ze na nastepny dzien miewam drgawki i czuje chlod pomimo ciepla na polu. Po ponownym napiciu sie, te objawy nie ustepuja. Dodatkowo zaczalem odczuwac lek przed ludzmi na ulicy, chodze ze spuszczona glowa bo zaczynam drzec na calym ciele. Zaczalem bac sie ludzi. Ostatnio musialem wyjsc z baru mlecznego bo nie bylem w stanie utrzymac sztuccow w reku. Czasem mam problem by zaplacic za zakupy w sklepie z powodu drgawek lub strachu, ze one wystapia. Czy ktos z Panstwa mial podobnie? Jestem mlodym 25-letnim facetem, ktory szuka pracy. Moze mam za duzo czasu wolnego? Jestem ciekaw kazdej opinii.

Gość gość
Podbijam

Gość gość
Podbijam ponownie

Gość gość
tak może być, że masz za dużo wolnego czasu. Na pewno postaraj się nie pić alkoholu, bo to tylko pogorszy sprawę, on niestety jest bardzo silnym depresantem. No i myślę, że dobrze byłoby się wybrać do lekarza najlepiej psychiatry, bo wydaje mi się, że możesz mieć depresję.

Gość Wojtek1991gosc
Dzisiaj nic nie pilem i nie zamierzam. Dzis pare razy drgnela mi reka czy noga, ale nie ma tragedii. Byc moze masz racje z tym psychiatra. Moze jakies leki l, tabletki na poprawe nastroju i samopoczucia.