Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Netflix

Poronienie

Polecane posty

Gość Netflix

Cześć 2 kwietnia byłam na usg i znaleziono we mnie zarodek który powinien być w 9+3 tygodniu a wyglądał na 7+3. Nie było także echa serca. Kazano mi wrócić po tygodniu dla upewnienia. Tak zrobiłam. 12 byłam na kontroli i moje poronienie było potwierdzone. Dostałam 4 tabletki cytotec. 13 kwietnia o 5 rano wzięłam dopochwowo 4 tabletki jak mi kazano. Dopiero o ok 20 zaczęłam krwawić. 16 kwietnia czułam się okropnie. Miałam dreszcze, bóle. 17 kwietnia maź zawiózł mnie do szpitala. Tam znaleziono jeszcze pozostałości. Okazało się ze mam stan zapalny. I dostałam antybiotyk plus jakieś tabletki które zrobiły ze szybko po przestałam krwawić. Krwawiłam do 25 kwietnia. 1 maja test ciążowy był negatywny. A teraz od 5 dni mam bóle jajników. Tak jak przed miesiączka. Wzięłam test ciążowy ... Dzisiaj 4 tygodni po cytotec i wyszedł negatywny. Jakieś 9 dni temu jak byłam na toalecie to znalazłam trochę krwi na papierze toaletowym. Potem nic. Czy któraś z Was tez tak miała z tymi bólami? Jakbym miala okres ale nie mam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować