Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ah te dzesiki i inna patola

Polecane posty

Gość gość
No i jak tu człowieka szlag jasny ma nie trafić!!!!! Ja pracowałam za najniższą krajową żeby mieć macierzyński, maż jakoś ciągnie swoją firmę - co miesiąc płaci 1200 zł zusu i czasem drugie tyle podatku i nam się nic nie należy a tak cholerna ma wszystko za darmo!!! Nie jestem zupełną przeciwniczką programu 500+ bo niektórym się należy ale takie patologie jak ta nei powinny zobaczyć ani grosza!!!!

Gość gość
,,a ta cholerna patologia" - miało byc

Gość gość
no tacy jak ona to się cieszą i pewnie kolejne dzieci w trakcie roboty...

Gość gość
Matka 36 lat i 5 czy 6 bachorow o mezu wzmianki nie ma więc pewnie kazde z innym,w tym córeczka dzesika w drugiej ciąży z kolesiem skazanym za sex z nią i jeszcze poszedł siedzieć za inne rzeczy.a dzessika pewnie chce przej***c tysiaka na dyskoteki i paczki do więzienia

Gość gość
E sorry łącznie z dzessika siedmioro dzieci:-0 w wieku 36 lat. Do swoich 36 urodzin dzesika zdąży urodzić jeszcze około 15. Czyli łącznie za 17 dostanie 8500 i będzie królowa życia. Hehe

Gość gość
O ku..m Dzesika na pudelku! Tak się robi karierę w dzisiejszych czasach:) Zobaczycie za parę lat to będą polskie Kardashianki

Gość gość
Hahaha nowa celebrytka:-)))

Gość gość
Up

Gość gość
I po co to upujesz? Wspolczuje dziewczynie. Jest tysiac takich przypadkow, a uparli sie na nia

Gość gość
9:47 ale tylko dzesika poleciała do mediów ,zapewne też żeby zarobić. Ja jej nie współczuję, w wieku 13 lat to miałam swój pierwszy pocałunek a ta już się p**i*e*rdo*lila po kątach. Ale zamiast wyciągnąć wnioski z pierwszej wpadki, skończyć jakaś szkole,zdobyć zawod to jako 16 sobie zmajastrowala drugie. Patologia rodzi patologie. A rząd im za to płaci.

Gość gość
Moim zdaniem ojciec 1szego dziecka powinien siedzieć za pedofilie, współżycie z nieletnia. A dziewczyna powinna była być zabrana od matki. A tak, ona niespełna 16l ma 2 dzieci. Szok. I tak to dowód jak 500 plus wspiera zschowania patologiczne, kobiecie na 1 dziecko nie należy się złotówka a inne mające 5 dzieci nie sprawując nawet nalezytej opieki nad nimi dostaja 2.500tys , równocześnie korzystajac z szerokiego wachlarza socjalu, tupu mieszkanie opłaty za prąd gaz wzrot wyprawki szkolnej, obiady, oraz miejsca w przedszkolach, swietlicach.

Gość gość
#zwrot

Gość gość
Kurde, moja siostrzenica ma 16lat. Jest inteligentna i mądra, można z nia porozmawiać na poważne tematy, ale czasami wyjdzie z niej kompletny dzieciuch. A jej rówieśnica ma już drugie dziecko. :o Współczuje tej Dżesice, ona tak została wychowana - antykoncepcja jest zła, pieprzenie bez umiaru jest dobre, a na dzieci zrzucą się podatnicy. Pewnie tez wolałaby wychować się w pełnym miłości domu, gdzie ciągle jeszcze mogłaby by ć dzieckiem, któremu rodzice pomogą w lekcjach, podadzą pod nos obiad i zawiozą na dodatkowe zajęcia z angielskiego.

Gość gość
ojciec dziecka dzesiki to brat konkubenta matki :)

Gość gość
Za dobrego przykładu z domu raczej nie wyniesie. Jej matka ma 7 dzieci,a ma dopiero 36 lat! Do tego tej całej dzesice dziecko zmajstrowal brat konkubenta matki. Ciekawe z iloma facetami matka ma te dzieci, a państwo wspiera ta patologie, a zwykły człowiek charuje jak wol.

Gość gość
Jak można się nazywać Dżesika?

Gość gość
Prawną opiekunką Dżesiki i dwójki jej dzieci jest matka niepełnoletniej, która pierwsze dziecko urodziła w wieku lat 13. x z tekstu wynika że to matka dzesiki urodziła pierwsze dziecko majac 13 lat

Gość gość
dzesika urodzila w wieku 13 lat, a z tego co pisalo w gazetach to prawnym opiekunem jest konkubent matki, a jego brat ojcem jej dziecka

Gość gość
Moja matka chciała dac mi tak na imie, tata sie nie zgodził i tak mam wiejskie imie Jola, ale ciut lepsze od Dzesiki

Gość gość
"Ojciec za współżycie z nieletnią został skazany na karę więzienia w zawieszeniu. " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Albo pudel ma problemy z poprawnym pisaniem, albo z tego wynika, ze ojciec Dżesiki jest tez ojcem jej dzieci?

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
jako 13 latka to ja się lalkami z młodszą siostrą bawiłam :D pierwsze pocałunki wtedy były a nie sex! matko kochana masakraaa!! wspolczuje dziewczynie nie mial ja kto wychowac normalnie to teraz ma

Gość gość
Jessica Nikola Sandra Pamela :D Przeciwniczkom tez o imionach-stygmatach rączęta opadły.. A zobaczcie na imiona rodzeństwa Dżessiki...

Gość gość
Jakie sa imiona ?