Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 11, 2016 Drogie Mamy i Kobiety: c贸rki, mamy, babcie i Tatusiowie :) Mieszkam na Kurdwanowie (okolica Bujaka, Wys艂ouch贸w, Halszki). Skuszona wewn臋trzn膮 potrzeb膮 zdrowego od偶ywiania swojej rodziny oraz nut膮 idealistycznego podej艣cia, kt贸re we mnie drzemie i ch臋ci膮 bycia cz臋艣ci膮 naszej lokalnej spo艂eczno艣ci, postanowi艂am za艂o偶y膰 grup臋 zakupow膮 dzia艂aj膮c膮 w ramach inicjatywy Lokalny Rolnik - zosta艂am lokalnym rolnikiem ;) Wiele os贸b s艂ysza艂o ju偶 o tym i korzysta - dla tych, kt贸re jeszcze nie - inicjatywa promuj膮ca zdrow膮 i ekologiczn膮 偶ywno艣膰, kt贸ra dzi臋ki takim grupom zakupowym jest w zasi臋gu r臋ki (i portfela), a zaganiani mieszka艅cy du偶ego Miasta maj膮 mo偶liwo艣膰 zaopatrzenia si臋 w "prawdziwe" jedzenie, daj膮ce zdrowie, w spos贸b dost臋pny, szybki, komfortowy i bezpieczny. Szeroka oferta zdrowych i pysznych produkt贸w, kt贸re zam贸wicie online w dogodnym czasie, potem ju偶 tylko odbi贸r pod Was skompletowanego zam贸wienia, przy okazji nowe znajomo艣ci, rozmowy, kontakty i degustacja pyszno艣ci. Sama jestem szcz臋艣liw膮 mam膮 i zdrowie najbli偶szych to dla mnie priorytet, wi膮偶e si臋 z tym zdrowe od偶ywianie, o kt贸re w dzisiejszych czasach bardzo trudno, gdy nawet 偶ywno艣膰 na bazarkach od "babule艅ki" pochodzi z okolicznych koszy ze "stonki", a pan na targu nie umie odpowiedzie膰 na pytanie gdzie ma swoje gospodarstwo i jakim cudem codziennie ma nowe 200 sztuk jajek z kilku kurek. St膮d moja decyzja o podj臋ciu tego wyzwania ale te偶 dzieleniu si臋 z Wami tym dobrodziejstwem! :) Zainteresowane Mamy i Kobiety i Pan贸w prosz臋 o kontakt i do艂膮czenie do naszej grupy. Jest to bezp艂atne (!), same zobaczcie jakie s膮 produkty i cieszmy si臋 zdrowym jedzeniem. Licz臋 na Was i pozdrawiam, Ewa! :) Pod tym linkiem mo偶ecie do艂膮czy膰 do naszej grupy: https://lokalnyrolnik.pl/lokalny_rolnik_krakow Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach