Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

zdrowe jedzenie od Lokalnego Rolnika

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Drogie Mamy i Kobiety: c贸rki, mamy, babcie i Tatusiowie :) Mieszkam na Kurdwanowie (okolica Bujaka, Wys艂ouch贸w, Halszki). Skuszona wewn臋trzn膮 potrzeb膮 zdrowego od偶ywiania swojej rodziny oraz nut膮 idealistycznego podej艣cia, kt贸re we mnie drzemie i ch臋ci膮 bycia cz臋艣ci膮 naszej lokalnej spo艂eczno艣ci, postanowi艂am za艂o偶y膰 grup臋 zakupow膮 dzia艂aj膮c膮 w ramach inicjatywy Lokalny Rolnik - zosta艂am lokalnym rolnikiem ;) Wiele os贸b s艂ysza艂o ju偶 o tym i korzysta - dla tych, kt贸re jeszcze nie - inicjatywa promuj膮ca zdrow膮 i ekologiczn膮 偶ywno艣膰, kt贸ra dzi臋ki takim grupom zakupowym jest w zasi臋gu r臋ki (i portfela), a zaganiani mieszka艅cy du偶ego Miasta maj膮 mo偶liwo艣膰 zaopatrzenia si臋 w "prawdziwe" jedzenie, daj膮ce zdrowie, w spos贸b dost臋pny, szybki, komfortowy i bezpieczny. Szeroka oferta zdrowych i pysznych produkt贸w, kt贸re zam贸wicie online w dogodnym czasie, potem ju偶 tylko odbi贸r pod Was skompletowanego zam贸wienia, przy okazji nowe znajomo艣ci, rozmowy, kontakty i degustacja pyszno艣ci. Sama jestem szcz臋艣liw膮 mam膮 i zdrowie najbli偶szych to dla mnie priorytet, wi膮偶e si臋 z tym zdrowe od偶ywianie, o kt贸re w dzisiejszych czasach bardzo trudno, gdy nawet 偶ywno艣膰 na bazarkach od "babule艅ki" pochodzi z okolicznych koszy ze "stonki", a pan na targu nie umie odpowiedzie膰 na pytanie gdzie ma swoje gospodarstwo i jakim cudem codziennie ma nowe 200 sztuk jajek z kilku kurek. St膮d moja decyzja o podj臋ciu tego wyzwania ale te偶 dzieleniu si臋 z Wami tym dobrodziejstwem! :) Zainteresowane Mamy i Kobiety i Pan贸w prosz臋 o kontakt i do艂膮czenie do naszej grupy. Jest to bezp艂atne (!), same zobaczcie jakie s膮 produkty i cieszmy si臋 zdrowym jedzeniem. Licz臋 na Was i pozdrawiam, Ewa! :) Pod tym linkiem mo偶ecie do艂膮czy膰 do naszej grupy: https://lokalnyrolnik.pl/lokalny_rolnik_krakow

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰