Gość gość Napisano Maj 11, 2016 Drogie Mamy i Kobiety: córki, mamy, babcie i Tatusiowie :) Mieszkam na Kurdwanowie (okolica Bujaka, Wysłouchów, Halszki). Skuszona wewnętrzną potrzebą zdrowego odżywiania swojej rodziny oraz nutą idealistycznego podejścia, które we mnie drzemie i chęcią bycia częścią naszej lokalnej społeczności, postanowiłam założyć grupę zakupową działającą w ramach inicjatywy Lokalny Rolnik - zostałam lokalnym rolnikiem ;) Wiele osób słyszało już o tym i korzysta - dla tych, które jeszcze nie - inicjatywa promująca zdrową i ekologiczną żywność, która dzięki takim grupom zakupowym jest w zasięgu ręki (i portfela), a zaganiani mieszkańcy dużego Miasta mają możliwość zaopatrzenia się w "prawdziwe" jedzenie, dające zdrowie, w sposób dostępny, szybki, komfortowy i bezpieczny. Szeroka oferta zdrowych i pysznych produktów, które zamówicie online w dogodnym czasie, potem już tylko odbiór pod Was skompletowanego zamówienia, przy okazji nowe znajomości, rozmowy, kontakty i degustacja pyszności. Sama jestem szczęśliwą mamą i zdrowie najbliższych to dla mnie priorytet, wiąże się z tym zdrowe odżywianie, o które w dzisiejszych czasach bardzo trudno, gdy nawet żywność na bazarkach od "babuleńki" pochodzi z okolicznych koszy ze "stonki", a pan na targu nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie ma swoje gospodarstwo i jakim cudem codziennie ma nowe 200 sztuk jajek z kilku kurek. Stąd moja decyzja o podjęciu tego wyzwania ale też dzieleniu się z Wami tym dobrodziejstwem! :) Zainteresowane Mamy i Kobiety i Panów proszę o kontakt i dołączenie do naszej grupy. Jest to bezpłatne (!), same zobaczcie jakie są produkty i cieszmy się zdrowym jedzeniem. Liczę na Was i pozdrawiam, Ewa! :) Pod tym linkiem możecie dołączyć do naszej grupy: https://lokalnyrolnik.pl/lokalny_rolnik_krakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach