Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrowa żywność od Lokalnego Rolnika

Polecane posty

Gość gość

!!! Już dostępne w Krakowie na Kurdwanowie !!! Grupowe zakupy smacznej, lokalnej i ekologicznej żywności bezpośrednio od sprawdzonych i zaufanych rolników w NAJLEPSZYCH CENACH NA RYNKU: - ekologiczne warzywa i owoce, - wiejski nabiał prosto od krowy, - soki tłoczone naturalnie, - domowe pierogi i kluski, - ręcznie robiony chleb i wiele więcej Jak to działa? 1. Dołącz bezpłatnie do grupy. 2. Zamawiasz online to, co potrzebujesz. 3. Odbierasz w Krakowie na ul. Bujaka. Jeśli cenisz zdrowie, czas, wygodę, bezpieczeństwo, to ZAPRASZAM! Dołącz tutaj: https://lokalnyrolnik.pl/lokalny_rolnik_krakow

Gość Julcia1991
Powiem Wam szczerze że bardzo cieszy mnie iż w świadomości co raz więcej osób istnieje coś takiego że trzeba odpowiednio dbać o siebie a to się głównie wiążę ze zdrową żywnością. Dlatego ja osobiście kupuje tylko w wybranych przez siebie sklepach gdzie mam pewność że produkty są ekologiczne, naturalne oraz całkowicie pozbawione chemii. Takim właśnie jest sklep internetowy http://www.jedzpij.pl/maka_tortowa Gdy tylko zapoznamy się z ich bogatą ofertę zobaczymy jak wiele produktów jest w bardzo niskich cenach. Zakupy przez internet w dzisiejszych czasach stają się co raz bardziej powszechne. Dlatego też nie dziwi nikogo już fakt że powstają takie właśnie sklepy online w których możemy nawet kupić żywność. Mało jest takich sklepów z ekologiczną żywnością więc tym bardziej cieszy fakt że w internecie można coś takiego znaleźć. A co jest w tym najfajniejsze ? Że wszystko dobywa się w domu bez wychodzenia na zewnątrz. Czyli mówiąc krótko, szybko łatwo i przyjemnie. A co Wy sądzicie na ten temat ? Jestem na prawdę bardzo ciekawa waszej opinii i zapraszam wszystkich do wspólnej dyskusji.