Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co dziś w nocy zrobie ? Wyleje 4 litry moczu w piwnicy, na złość !

Polecane posty

Gość gość

nie zartuje, naszczałem przez 2 dni do butelki po 5litrowej wodzie i wyleje to w piwnicy sąsiadowi ktory śmieci w piwnicy, po prostu wyleje pod jego drzwiami bedzie śmierdziało a na dodatek nasram tam...dzis specjalnie nie pojde spac i po polnocy to zrobie :D

Gość gość
ale przeciez zrobisz to w ciągu piwnic wiec bedzie yebać tez przy twojej. jest sens. u mnie jak ktos na leje w piwnicy to wali wszedzie .... . chyba zevnie chodzisz do piwnicy. ...

Gość gość
ja bym wkurfił go bardziej. . nasraj do reklamówki , przyczja sie w nocy i wysmaruj mu stolcem klamke w aucie tylko tak zeby nie wyczaił i wyebał sie na mine własna reką. czekał bym z ranca na rekacje. .... my kiedys za małolata czekalismy az sie sciemni i smarowalismy stolcem przy uzyciau patyka klamki w klatkach. reakcje rózne . bueee na cały gardziel a my w smiech, wulgaryzmy, najlepsi byli twardziele, udawali ze jest ok i wchodzili normalnie do klatki. paru nas gonilo. był ubaw. człowike czekał tylko az autobus przyjedzie bo wysiadało duzo ludzi i była szansa ze ktos własnie z tego autobanu wraca z roboty i wejdzie do "wybranej" klatki

Gość gość
jw lepiej wylej mu mocz na wycieraczke, jak z kokosa to wchłonie, mozesz tez nasrać pod drzwi i jw wytrzec gównem klamke, zaloz torebke foliową i jazda :) u nas w bloku była taka mloda lasencja, malzenstwo sie wprowadzilo z dzieckiem, jej sie nie chcialo chodzic z psem dalej za osiedle tylko pies srał na trawnik, ktos powiesił na drzwiach wejsiowych pismo PROSZĘ ZEBY WYSOKA PANI Z PSEM RASY YORK SPRZĄTAŁA GÓWNO PO W/W PSIE z wyrazami szacunku, mieszkancy :D zaczela chodzic na łąke :D