Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody jęczmień na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

hej, czytałam ostatnio sporo o właściwościach zielonego, młodego jęczmienia. Podobno daje fajne efekty przy zrzucaniu kilogramów. Ktoś stosował, potwierdzi?

Gość szalonaulka
Hej jak u mnie to zielona kawa dała super efekt. Tzn. suplement na jej bazie iqgreen. Bo tej kawy to się nie dało pic, smakowała jak świeżo skoszona trawka. Ale swój cel osiągnęłam - 10 zanotowane !

Gość gość
szkoda kasy, efekty bedziesz miala jesli - zaczniesz sie ruszac zamiast wszedzie jechac autobusem, autem - nie jeść tłusto, słodko - lub po prostu mniej żreć ;) z suplementów na odchudzanie dzialanie mają - forskolina - piperyna - ekstrakt z alg fucoxanthin poczytaj o tych a nie jęczmieniu :P

Gość agata_matata
a ja biorę młody jęczmień premium, z olimp labsu. łykam od 2 tygodni i już udało mi się zrzucić parę kilo. oczywiście suplementację łączę ze zdrową dietą i aktywnością fizyczną, ale wcześniej, bez młodego jęczmienia, nie widziałam większych efektów. on polepsza przemianę materii, zwiększa uczucie sytości i zmniejsza apetyt. ja polecam ;)

Gość gość
Spadajcie z tym spamem. Jedno co glupim schudnie, to portfel.

Gość gość
Tylek chudnie tylko od diety i ruchu. Spamerzy niszcza to forum, a glupie baby kupuja kolejny "cudowny" srodek i mysla, ze... schudna. Naiwniaczki i cwaniacy.

Gość agata_matata
zawsze mnie śmieszy, jak ktoś pisze, że naiwniaczki, cwaniacy, dają się naciągać... a sami nigdy nie spróbowali żadnego suplementu diety. opinie wyrobili sobie na podstawie swoich przekonań, które zrodziły się w ich głowie... polecam najpierw brać regularnie, przez conajmniej 2 tygodnie suplement, a potem wyrażać opinie na jego temat.