Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24dave

jak znaleźć dziewczynę ?

Polecane posty

Gość gość
Najpierw znajdź pracę. Biedak na garunuszku rodziców nie ma co liczyć na dziewczynę.

Gość 24dave
Ale ja jestem nieszczęśliwy z samego życia.

24dave wczoraj koleś gada coś o działaniu w tej kwesti , a ja działałem bez efektów , jak nie było kogo poznac to próbowałem przez neta, na ulicy , kiedyś w klubie , na szybkich randkach i zawsze była lipa... , dziewczyny miały mnie w d***e , bo jestem raczej dość spokojną osobą typem introwertyka , nie jestem jakiś super przebojowy itp. nie umiem taki być... x nie musisz być kimś innym niż jesteś bądź sobą ale nie rań innych i traktuj ludzi dookoła tak jak sam byś chciał być traktowany może chwilowo nie jest to dobry moment dla Ciebie więc uzbrój się w cierpliwość i zacznij pracować nad sobą, popracuj nad wadami i rozwiń swoje talenty i inwestuj w siebie np. zapisz się na jakiś kurs językowy czy inny, który Ciebie będzie rozwijać

Gość 24dave
"Najpierw znajdź pracę. Biedak na garunuszku rodziców nie ma co liczyć na dziewczynę" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Szukam jakiejś dobrej pracy , może pójdę na staż 6 miesięczny ze spedycji. A jak znajdę prace to jak mam znaleźć ?

24dave dziś Ale ja jestem nieszczęśliwy z samego życia. x no właśnie - zrób tak abyś był szczęśliwi z samego faktu, że jesteś :) mnie np. pomogło n/awrócenie zrób mały eksperyment - poproś J/ezusa tak szczerze i od serca o prawdziwą miłość w Twoim życiu - powiedz: J/ezu jeśli naprawdę jesteś to pomóż mi poznać tą jedyną i zobaczysz co się stanie :)

Gość 24dave
nie musisz być kimś innym niż jesteś bądź sobą ale nie rań innych i traktuj ludzi dookoła tak jak sam byś chciał być traktowany może chwilowo nie jest to dobry moment dla Ciebie więc uzbrój się w cierpliwość i zacznij pracować nad sobą, popracuj nad wadami i rozwiń swoje talenty i inwestuj w siebie np. zapisz się na jakiś kurs językowy czy inny, który Ciebie będzie rozwijać AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ale ja nikogo nie ranię , a co do wyeliminowania wad to nie jest takie hop-siu , mam problemy z otwartością do ludzi - wynika to bardziej z doświadczeń negatywnych w czasach liceum/podstawówka itp. nie byłem zbytnio lubiany bo trafiałem zawsze na jakiś debili i dzisiaj mam problemy z wiarą w siebie i brakuje mi luzu. Chwilowo chodzę na korepetycje z angielskiego do takiego gościa , miałem zawsze problemy z angielskim a do pracy mi to potrzebne będzie

Gość 24dave
no właśnie - zrób tak abyś był szczęśliwi z samego faktu, że jesteś usmiech.gif mnie np. pomogło n/awrócenie zrób mały eksperyment - poproś J/ezusa tak szczerze i od serca o prawdziwą miłość w Twoim życiu - powiedz: J/ezu jeśli naprawdę jesteś to pomóż mi poznać tą jedyną i zobaczysz co się stanie usmiech.gif oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo modliłem się kiedyś i większych skutków to nie dawało... , dziewczyny to mają łatwiej w tych sprawach -znajdowanie sobie faceta , niż faceci.

Gość 24dave
mnie tam zawsze dziewczyny miały w d***e , to co piszesz jest dla mnie jak byś powiedziała do dziecka w somali , które jedzenie dostaje raz na kilka dni , jak jest głodne to by sobie poszło do marketu , nie bezie wiedzieć o czym mówisz. KIedyś podbijałem do jakiś na ulicy w stylu np. , że mi hej spodobałaś mi się w swojej np. fryzurze i pomyślałem , ze do ciebie podejde i ciebie poznam ? , one na ogół weź spadaj , w klubie było podobnie- tam bardziej w tańcu do jakiś podbiłem , w necie nie było lepiej itp. , mną się nikt nie interesuje...

Gość gość
Nic nie rób. Będzie 1 konkurenta mniej. He he.

co do wyeliminowania wad to nie jest takie hop-siu , mam problemy z otwartością do ludzi - wynika to bardziej z doświadczeń negatywnych w czasach liceum/podstawówka itp. nie byłem zbytnio lubiany bo trafiałem zawsze na jakiś debili i dzisiaj mam problemy z wiarą w siebie i brakuje mi luzu x wybacz i nie trzymaj urazów w sobie - to jest pierwszy krok i drugi - zranienia naprawdę leczy J/ezus wiem to po sobie :) jedynie po prostu Go szczerze poproś o to, są też Msze św. z modlitwą o uzdrowienie - jeśli chcesz i po prostu ciesz się życiem, nie skupiaj się wyłącznie na swoich negatywach (każdy ma) ale bywaj częściej wśród ludzi aby zwiększyć możliwości poznania kogoś, zwykły uśmiech i życzliwość jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiła ... xxx Chwilowo chodzę na korepetycje z angielskiego do takiego gościa , miałem zawsze problemy z angielskim a do pracy mi to potrzebne będzie x o i super :) już powolutku wzmacniasz swoją pewność siebie :) i o to chodzi :) powodzenia :)

modliłem się kiedyś i większych skutków to nie dawało... , dziewczyny to mają łatwiej w tych sprawach -znajdowanie sobie faceta , niż faceci. x jest wiele kobiet w Twoim wieku samych i czekających na inicjatywę mężczyzny i jest taka mała tajemnica m/odlitwy - trzeba w/ierzyć w to o co się prosi... wówczas otrzymujemy o ile to jest dobre dla naszej dus/zy i zgodne z Wolą B/ożą

mną się nikt nie interesuje... x Ty masz się interesować innymi jako mężczyzna wychodź z inicjatywą a kobiety mają prawo wyboru w ten sposób mężczyźni uczą się wartości x zobacz jednak te filmiki, na spokojnie i przemyśl co dotyczy Ciebie a co nie i spróbuj iść w ten sposób w jaki do tej pory nie szedłeś - nic tak nie zmienia człowieka jak zmiana na lepsze :)

Gość 24dave
Ty masz się interesować innymi jako mężczyzna wychodź z inicjatywą a kobiety mają prawo wyboru w ten sposób mężczyźni uczą się wartości aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Wychodziłem z inicjatywą , ale zawsze nic nie wychodziło z tego , dla mnie to było bardziej budowanie frustracji.

Gość 24dave
jest wiele kobiet w Twoim wieku samych i czekających na inicjatywę mężczyzny i jest taka mała tajemnica m/odlitwy - trzeba w/ierzyć w to o co się prosi... wówczas otrzymujemy o ile to jest dobre dla naszej dus/zy i zgodne z Wolą B/ożą aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Niby tak , ale jak co do czego przychodzi to nie ma jak kogo poznać , bo ludzie są mało otwarci oraz dziewczyny są praktycznie zazwyczaj mną nie zainteresowane .

Gość 24dave
nie wiem gdzie można znaleźć dziewczyne ;/

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś umówisz się ze mną na kawe?

Gość gość
Dziewczyna ci szczęścia nie da, jak pisałem wcześniej. Znajdź sobie pasje, zainteresowania i się temu poświęć, a samotność ? Wypełnij ją czymś. Ogólnie to każdy jest samotny, a osoba, to tylko taki dodatek. Sami się rodzimy i sami umieramy.

Gość 24dave
co do pasji to na siłownie chodzę , od czasu do czasu zacząłem angielski sobie powtarzać bo będę potrzebował to raczej do pracy , czasem z kimś znajomym wyjdę na miasto po-podrywać jakieś panny , trochę psychologią się interesuje to co mam na zawsze być sam ?

Gość 24dave
czasem lubię oglądać filmy o zjawiskach paranormalnych i horrory.

Gość gość
Szukaj sobie tej dziewczyny, jak tak ci jej brakuje, chociaż szczęścia tam nie znajdziesz, ale rób jak uważasz. To twoje życie.

Gość gość
daj się namówić na kawe

Gość 24dave
taa.. , najpierw trzeba byłoby jakąś znaleźć...

Ale jakim cudem znaleźć jak na swojej drodze nie spotykamy żadnych cholera, debile, wy jesteście naprawdę tacy ograniczeni że nie rozumiecie naszej sytuacji i nie możecie powiedzieć jakim cudem znaleźć dziewczynę w tej permanentnej samotności.

Gość 24dave
Zadam jeszcze raz to pytanie , jak kogoś poznać ? Jak nie mam przez znajomych.

Gość gość
up