Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po oralnym mam...

Polecane posty

Gość gość

Po sexie oralnym z mężem zrobił.mi się od razu zajad w kąciku ust, a za dwa dni zapalenie ukostnej.. Mam zdrowe zęby. Kuźwa jedno mi nie daje spokoju...skąd to się wzięło?!

Gość gość
mąż ma syfa

Gość pofszechny
w czasie mlaskania ugryzłaś się w język ?

Gość gość
nie dosyć, że się szmaciarz bzyka na boku to jeszcze robi to bez gumy. Odczekaj 3 miesiące i idź zrobić testy na hcv, hiv i kiłę. Dobrze ci radzę

Gość gość
Ja pierdziele to nie możliwe! Owszem mieliśmy kryzys, ale myślę że mnie chyba nie zdradził:/ Skad jeszcze mogło by być takie coś? Ost dużo chorowalam,może dlatego. W miejscu

Gość gość
W miejscu i intymnym nie mam żadnych objawów zakażenia, np fakt robiliśmy to w gumce..

Gość gość
poczytaj może o wenerach: najgorszy jest hcv i najłatwiej się nim zarazić, a jedynym leczeniem jest przeszczep wątroby, kiedy hiv można okiełznać i żyć długo i relatywnie zdrowo! Ryzyko zakażenia hiv podczas kontaktu z akażonym to tylko 1-2%, kiedy hcv to aż 30%!!! Nie lekceważ tego, odczekaj 3 miesiące (tzw. okienko serologiczne) i idź się zbadaj!

Gość gość
Właśnie zaczęłam czytać.. Kurwa jak mnie zaraził to.. Chyba mi się puzzle układają, ja zajęta dziećmi domem a on poszedł do kumpli. Wrócił pobity,pijany i miał dziwne ślady na ramieniu, tak jak by pazury mu ktoś wbij. No właśnie skarżył się że został pobity...

Gość gość
I nagle miał wielk na ochotę na sex. A nie było go w piątek, wrócił o 2 w nocy, i w sobotę wrócił przed 3.

Gość
gość dziś daje 90% że te pazury nie wbił mu facet. :P Może się mylę, a te zajady itp nie mają związku z oralem- tylko to zwykły zbieg okoliczności???;)

Gość gość
prowo..

Gość gość
Jakie prawo człowieku.. Zaczynam po prostu głupiec przez to wszystko.. Mam 35 lat,on 38, piszę tutaj chyba drugi raz ogólnie. Nie mam czasu na głupoty, ale już mija kolejny dzień od kiedy mam to świństwo na ustach i w buzi,a minie dwa tyg od kiedy poszedł on w długą...W dzień praca, dom dzieci, dopiero wieczorem powoli dochodzi do mnie, nikt nie jest głupi i wiadomo że idiot chyba ma syfa i mnie zaraził, po prostu szukałam bezpośredniej gorzkiej prawdy id Was i daliście mi prawdziwa prawdę... :(

Gość gość
Zapalenie okostnej ? Buahahaha. Ostatni wpis dopełnia całokształtu prowokacji :)

Gość gość
Kurcze, ale jak wrócił w nocy miał faktycznie twarz obita, pod okiem tak jak od uderzenia, że go pobiło trzech kolesi, wieczorem za nic, ta rękę zobaczyłam dopiero w sobotę, nawet mu.mpwilam że to kobieca reka po palce swoje przełożyłam, A on ze jak go pobili to go któryś za ramię pociągnął mocno..No ale by nie było śladów pazurów, no fakt był siniaki duży i jeszcze schodzi na około 20 cm całej objętości ba bicepsie...

Gość gość
I to jeszcze Ukostnej! Buahahahaha.

Gość gość
Zejdź na ziemię głupia babo! Opryszczke możesz mieć ze zwykłego brudu. Miał brudnego k****a jak mu ciągłas a ty odrazu że zdrada, puknij się w łeb!

Gość gość
Nie musisz naprawdę wierzyć czy pisze prawdę czy nie. Nie wiesz co czuje, jak się czuje i jaki mam chaos w glowie

Gość gość
Tak się składa że wiemy co to jest higiena,może Ty ciągniesz brudne katasa głupolu!

Gość gość
Pomyśl że po pijanemu mógł wytarzac się w każdym g*****e. Facet jak idzie się napić to nie robi z siebie amanta żeby podrywać, ale baby zawsze swoje.