Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nwm co mam myśleć

Polecane posty

Gość gość

Mam dziewczynę jestem z nią około 7 miesiecy na poczontku bylo fajnie pierwyszy tydzien potem ze mnom zerwała i na nastempny dzien wrucilismy mija kilka miesiecy a potem sie dowiaduje ze caly czas klamala to znaczy ze perwszy tydzien to byla ze mnom i z jakims gosciem, ze vyla ze mnom z litosci okolo miesiaca i duzo innych kłamstw potem nadeszly dobre czasy i 5 miesiacu wyjechala na miesieczczne kursy i zaczelo sie robienie na zlosc (tak to ona tlumaczyla) czyli pisala se z innymi i wysmiewala sie ze mnie wiedzac ze widze to i wtedy tez zerwala i ja specjalnie pociagiem do niej przyjechalem czy serjo zerwala a ona ze tak i takie tam a potem muwi ze to na zarty i zaczolem jej awantury robic bo juz mialem dosyc bo naslkakiwala na mnie jak ktos do mnie cos napisal ( jakas dziewczyna ) a ja nie moglem ona mogla chodzic se na miasto z kolezankami a jak ja mialem isc to jej sie przykro robilo i nie moglem isc i potem po kilku tygodniach muwila mi ze sie tam zakochała i ze on ladniejszy a ja brzydszy ze on fajniejszy itp a ja mialem jej nie miec tego na za zle wienc stwierdilem ze tez se napisze do starej kolezanki i tak se pisalem a ta mi awantury robila ( a i wspomnie ze ja tez z niom zerwałem 2 razy a ona 3 bo mnie zdenerwowała bo muwiła ze sie calowala z innym a jak przyjechalem pod jej szkole to mnie olala a 2 raz to miałem dosyc tych klamstw na poczatku i chcialem sie dowiedziec prawdy i nie wiedzialem jak wydusic ja od niej i wpadlem na ten pomysl ale oby dwuch zerwan zaluje ) i tez tego ze wtedy przyjechalem do niej poczulem sie jak d**ek a teraz ona chce zebym sie jej zareczyl i mam prosbe zeby nie patrzec na orotogrfie wiem ze pisze z bledami ale ja na to uwagi nie wzracam i chce sie dowiedziec bo byscie wy zrobili na mojej sytuacji

Gość gość
a i dodam jeszcze ze ona jak ją poprosze zeby zrobila zebym czul sie kochany ( bo z niom wcale sie nie czuje ) to kilka dni jest fajnie tak w skali to 4/10 to potem juz jest znowu kiepsko i to bardzo i najlepsze ze ona co chwile sie obraza jak chce pogadac z niom szczeze i musze przeprosic i powiedziec ze zartowalem bo sie z niom nie idzie dogadac jak z niom szczeze gadam to no no no a kilka razy udalo mi sie z niom pogadac ale to po pijaku wienc duzo sie nie dowiedzialem . i ona co chwile zmienia zdanie raz on jest najlepszy raz ja itd itp

Gość gość
mozesz się zareczyc i obserwować jaka to narzeczona,ale zadnego slubu,tylko ja sprawdz ,jak kreci z innym znow zerwij wszystko

Gość gość
Chłopcze zakochales się i obojętnie jakie poniżenie zrobi ci ta dziewczyna, ty i tak za nią polecisz. To ona jest szefem i zawsze będzie a ty będziesz na każde skinienie. Po latach... zacznie cie szanować za to że tylko byłeś przy niej pomimo że miała cie za nic. Ale jakikolwiek sprzeciw z twojej strony będzie atakiem na jej osobę i będziesz to odczuwał do końca twego beznadziejnego życia. Nawet jej rodzina jest przeciwko tobie, a ty i tak w to brniesz pomimo wszystko.

Gość gość
ale najlepsze w tym wszystkim jest to ze ona muwi ze to mi=oja wina ze sie zakochala w tamtym ze jestem za bardzo zazdrosny itp a jak jej kolezanka mnie przytulila (mi sie to nie podoba ani nie podobalo i muwilem jej jeby z niom pogadala ze nie zycze sobie tego i ona powiedziala ze tez tego nie chce zeby sie do mnie przytulala na powitanie) to jak ją nastempnym razem zobacxylismy to przytulalem dziewczyne i ona nas przytulila a ta (moja dziewczyna ) wziela specjalnie do jej chlopaka sie kleiła i co kolwiek zrobie zranie ją albo cos to jest obrazona zla i wogule a jak ona m ie rani to mam jej dosc****isze no albo ok to ta jeszcze bardziej dolozy mi i potem muwi ze nie chciala a ja juz nwm kiedy ona klamie bo co chwile zmienia zdanie pytam sie jej czy ona na zlosc tak pisala to raz odpowiada ze tak albo ze z nudów albo ze nie i przeprasza ale jak jej napisalrem ze nie lubie jak ona pisze do innych zeby sie poznac lepiej to muwila ze ok ze to rozumie ale dalej pisala muwiac ze nie pisze . a raz (niby na zarty ) sie chcialą umuwic i pujsc z takim gosiciem i napisac do mnie zebym przyszedl do nich to ja powiedzialem ze nie zycze sobie tego a ona ze pech takie zycie ze tez moglem sie umawuac a potem gada ze nie moge bo nie chce ona tego zebym z innymi sie spotykal albo raz muwi ze lubi jak do niej piszom a potem ze nie a potem znow ze tak ze jest wtedy szczesiliwa itp ( ale wiem ze jest ze mnom szczesiliwa praktycznie widzimy sie codziennie po 4 /10 h daje jej prezenty nawet z buta 8 km lece do niej zeby sie spotkac robie to co ona chce i caly czas jest usimiechnieta ale ja juz maam powoli dosc jej i na serjo nwm co zrobic . nwm czy to ta jedyna na cale zycie jesili tak ma wyglonadac to nie chce go ( i tak wiem ze sie zale ale nie chce zeby ktos z bliskich o tym wiedzial chce sie wygadac poprostu i spytac o rade ) ja dla niej zawalilem szkole z ,matkom juz sie nie odzywam ciagle mnie w domu nie ma albo wracam bardzo puzino ablbo spie u babci zapierniczam 8 km do niej z buta w deszcze kilka razy sie zdazylo i w zime mialem angine i tak sie z niom spotykalem chociaz mi migdały tak spuchły ze jesc nie moglem nic nie jem bo czasu nie mam co przyjde do domu to awantura i ide na fb bo sie obrazi jak nie odpisze ( chociaz sama odpisuj***ardzo bardzo długo ale jak ja nie odpisze 3 min to albo jom zdradzam albo cos innego . chociaz tak nie jest ) co zarobei to wydaje na niom ( zamiast na mandat to jej jedzenie postawilem i piersicionek kupilem bo jak nie to bendzie smutan i na zlosc zrobi jak cos zle zrobie to odrazu foch i na zlosc robi

Gość gość
Sam widzisz jesteś zabawką. To Twoje życie i tak zrobisz jak przez3 tygodnie nie będziesz z nią. Jej koleżanka jest sto razy lepsza, ale ty przez jej c**e nie widzisz świata. Zastanów się!!!

Gość gość
no tak juz dawno to widzialem ale ma takie cos w sobie ze nie moge tego zrobic ( i nie chodzi o sex) ale i tak muwize mnie kocha i od 4 miesiecy dziecka chce 9 chce zebym jom zalal i wogule a jej kolezanka ma chlopaka wienc widzisz i mylisz sie jest sto razy gosza ona zdradza sewgo chlopaka apropo .