Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panny z dziećmi i rozwódki zostawcie w spokoju kawalerów!

Polecane posty

Gość gość

Nie możecie sobie szukać kogoś z takimi przeżyciami jak wasze? Co chwile słyszę, że jakaś fajna babeczka nie może faceta znaleźć jednocześnie słysząc, że dzieciate samotne wyrywają dobre kawalerskie partie. Nosz kurde dziewczyny miałyście swój czas i swoje szanse ja nie mówię że macie iść do zakonu ale szukajcie kogoś o podobnych przeżyciach, bo delikatnie mówiąc psujecie rynek. Ostatnio nawet mój brat zaczął się spotykać z rozwódką z dzieckiem i chyba razem zamieszkają :o Facet przystojny, wykształcony, z kasą, a akurat ją sobie upatrzył. Dobra upatrzyć to sobie mógł w końcu razem pracują i spędzają trochę czasu ale ona jako kobieta po przejściach i matka powinna mieć więcej oleju w głowie. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Tak! już wyganiam swojego przyszłego męża i odwołuje ślub, który ma być za miesiąc, bo ty tak chcesz. Nie ważne, że on mnie kocha, że mi się oświadczył :D już mu pakuję walizy :D

Gość gość
Rządzenie jak kto ma dobierać sobie partnera kończy się hitleryzmem albo kalifatem więc dobrze się zastanów co piszesz debilko

Gość gość
Czyli rozwodki i panny z dzieckiem na siłę z karabinem przy głowie łapią tych atrakcyjnych kawalerów?Weż się puknij w pusty łeb, nie masz o czym zakładać tematów, to mzoe szukaj potraw kulinarnych, temat neutralny i na idiotkę po jednym zdaniu nie wypadniesz.Nie wpadłaś na to,ż eludzie sa wolni i wchodzą w zwiazki z kim chcą?Myśłisz,z ejak rozwódkaalbo panna z dzieckiem pogodni tego kawalera to on zaintersuje się tobą z automatu, przecież to tak nie działa.Przykre,ż eprzegrywasz z dziewczynami po przejściach, musisz być mega pasztetem.

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
"Facet przystojny, wykształcony, z kasą, a akurat ją sobie upatrzył. Dobra upatrzyć to sobie mógł w końcu razem pracują i spędzają trochę czasu ale ona jako kobieta po przejściach i matka powinna mieć więcej oleju w głowie." To co napisałaś świadczy tylko o tym,że taka babka ma olej w głowie, nie pcha się wa limenciarza, rozwodnika tylko wybiera najwartosciowszego faceta, to jest własnie madrość kobiety. Sama jest po przejściach, to nie chce ich dublować , prosta matematyka, działa logicznie.

Gość gość
na kazda kobiete 'po przejsciach' - rozwodke czy/i z dzieckiem, pamietaj ze przypada mezczyzna po przejsciach: rozwodnik i/lub z dzieckiem....

Gość gość
ja akurat jestem mężatka i te przytyki o pasztetach to sobie daruj. pisze tylko to co myślę i nikogo nie wyzywam ani nie obrażam

Gość gość
W jednym autorka ma rację, rozwódki i panny z dzieckiem to druga liga i choćbyście się zesraly tego nie zmienicie!

Gość gość
Co 3cia to panna z dzieckiem to wlasnie widac jaki wiek mamy bo puszczalskich jest bardzo duzo i mysla jakie to ona madre ,ladne bo maja dziecko .Matka{babcia wychowa }a one dalej lajdacza sie smarkule szkoly nie ukonczyly ,tona kitu na gebie i dalej dusza hula piekla niema.A za kawalerem sika po nogach .Nigdy bym nie zwiazal sie z taka dz---a.

Gość gość
a ja w pełni rozumiem autorkę. Bezwartościowe odpady łapią facetów na łatwy i szybki dostęp, bo są zdesperowane a potem demoralizuje się społeczeństwo i mamy te patchworkowe rodziny za dychę gdzie nie wiadomo kto brat, a kto półbrat i tak się stacza społeczeństwo pozbawione tradycyjnych wartości aż przychodzi odnowa w islamie jak na zachodzie, dzięki bardzo. możecie się śmiać ale już wole żyć po staremu niż po islamsku.

Gość gość
To,że Ty autorko nie możesz znaleźć sobie faceta to nie jest wina rozwódek i samotnych matek a twoja. Najlepiej spychać winę na innych. Może zaliczasz się do grona tych nie ciekawych,taki typ z którym faceci nie chcą się wiązać , a myślisz,że jesteś super. Proponuje przeanalizować swoje dotychczasowe związki i wyciągnąć wnioski.

Gość gość
autorko a moje zdanie jest takie abyś pocałowała je wszystkie w dupę

Gość wesoła rozwódka
gość dziś W jednym autorka ma rację, rozwódki i panny z dzieckiem to druga liga i choćbyście się zesraly tego nie zmienicie! xx Może ty musisz konkurować i startować wiecznie w jakichś zawodach o chłopa dlatego chodzisz w tzw "lidze" :D Ja nie jestem w żadnej lidze, bo nie muszę. Owszem jestem rozwódką z dzieckiem, a w sierpniu biorę ślub z przystojnym kawalerem, dyrektorem szkoły w której uczę :D i choćbyś się zesrała ze swoją ligą to tego nie zmienisz. Jasne, że dla ciebie mogę być nawet i w 10 lidze ale wiesz iledla mnie znaczy twoje "ligowanie"? Swoją drogą dziwię ci się, że jako kobieta sprowadzasz się do roli zawodniczki czy towaru zabiegającego o względy chłopa i musisz być z pierwszej ligi czy górnej półki jak przedmiot aby być coś warta :o Lekko żałosne to...

Gość gość
ale zazwyczaj panny z dziećmi czy rozwódki mają swoje lata, a z kawalerami w ich wieku przeważnie coś jest nie tak skoro żadna inna ich nie chciała,sory ale porządni faceci szybko w młodym wieku znikają z rynku,jakbym była rozwódką predzej bym szukała rozwodnika który trafił na wredną babe niż np kawalera z nawykami i mamusia u boku

Gość gość
10:56 - mylisz się więcej jest wolnych normalnych facetów w starszym wieku, bo faceci w większości później się żenią niż kobiety i nie koniecznie jest tak, że żadna go nie chciała tylko po prostu dłużej się bawił i nie chciał stabilizacji i bawił się trochę. Moja siostra 33 letnia, rozwiedziona wyszła za kawalera w swoim wieku. 33 lata to nie jest jakieś wielkie halo jak na faceta i że już od razu musi być z nim cos nie tak. Z kolei moja koleżanka wyszła za 28 latka mając 33 lata więc różnie to bywa. Nie sądzę też aby kobieta po przejściach brała sobie niedojdę czy maminsynka. Pamiętaj, że taka baba inaczej już patrzy na świat i widzi to czego niejedna panna nie zauważy.

Gość gość
wesoła rozwódka dziś szach i mat ;)

Gość gość
Tak tak bo każda panna z dzieckiem to puszczalska d****** Ja mam dziecko z facetem, którego odwiedzam co rok na cmentarzu :( Nie zdążył zostać moim mężem. O ciąży dowiedziałam się jak było po pogrzebie. Może zastanów się jadowita su/ko następnym razem zanim spotkasz i skrzywdzisz swoją niewyparzoną mordą jakąś samotną kobietę z dzieckiem bo możesz trafić na kogoś kto przeżył to co ja pusta kretynko!! I tak, ja wychodzę za mąż za KAWALERA i c****j Tobie do tego! Mam święte prawo ułożyć sobie życie z takim facetem jakim ja chcę! Mogę sobie być odpadem i kobietą drugiej kategorii dla takich jak Ty autorko. Zdanie takich bezmózgich kretynek mam głęboko tam gdzie nie dochodzi nawet najjaśniejsze słońce. Jesteś głupia i pusta. I dla mnie taki su/ki jak Ty są odpadem społecznym - wywyższające się nad innych, czujące się lepszymi od innych i w ogóle naj naj naj. Kiedyś karma wróci księżniczko od siedmiu boleści i zostaniesz sama jak paluszek podczas gdy ja i wiele innych kobiet z mojej "LIGI" będzie miało szczęśliwe radosne domy z gromadką dzieci! Amen

Gość gość
11.03 sratatata. Zapytaj swoją mamę czy byłaby szczęśliwa, gdyby twój brat przyprowadził do domu rozwódkę albo panienkę z dzieciakiem. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz.

Gość gość
11.20 karma wróci, mówisz...ciekawe zatem, co TY zrobiłaś podłego w życiu że aż takiego nieszczęścia doświadczyłaś! Nie pomyślałaś o tym? Kij ma dwa końce, pamiętaj!

Gość gość
Jasne, wypadki się zdarzają każdemu, a to dziecko to nie jest nieszczęście. Tylko właśnie największe szczęście jakie mi los zesłał! Mam cudowną pamiątkę po facecie, którego kochałam bardzo mocno! Dziękowałam Bogu za tą ciążę. W jednej sekundzie znów miałam dla kogo żyć. Mój narzeczony odszedł, ale zostawił mi na ziemi cząstkę siebie :) Ja nikomu w życiu niczego złego nie zrobiłam, byliśmy młodzi, pełni życia. Mnóstwo przyjaciół. Ja jestem osobą życzliwą, mam dobre serce i nikomu źle nie życzę, i nikogo nie oceniam w taki sposób jak Ty! Ale do tego potrzebna jest EMPATIA o której Ty niestety nie masz bladego pojęcia. Jesteś z tych osób, które matce 40 letniej, której dziecko urodziło się chore powiedziałabyś, że sama jest sobie winna po co robiła sobie bachora w takim wieku, nie wiedząc, że o dziecko starała się 15 lat!

Gość gość
gość dziś nie żyjesz dla mamy tylko dla siebie i jeżeli facet ma być szczęśliwy z tą kobietą to dlaczego nie? Może to jest dobra dziewczyna, której się życie połamało. Jak mama jest mądra to zaakceptuje ten związek, a jeżeli nie to niech biadoli do samej śmierci kogo normalnego mamine fochy obchodzą? to młodzi mają ze sobą być szczęśliwi, a nie z mamą.

Gość gość
Pisząc nieszczęście miałam na myśli śmierć twojego męża a nie dziecko, to chyba jasne :O Dziwne, że tak to odebrałaś, czyżbyś podświadomie tak traktowała swoje dziecko? Oj nieładnie. Nie pogrążaj się już. Piszesz o empatii a sama jej nie masz za grosz, wyzywasz nieznaną ci kobietę od suk! No faktycznie, jesteś wyjątkowo empatyczna :O Najgorsze są takie hipokrytki jak Ty!

Gość gość
Swoją drogą dziwię ci się, że jako kobieta sprowadzasz się do roli zawodniczki czy towaru zabiegającego o względy chłopa i musisz być z pierwszej ligi czy górnej półki jak przedmiot aby być coś warta pechowiec.gif Lekko żałosne to...----w samo sedno. postawiala sie na polce, stanela w szranki i czeka na ksiecia w bialej zbroi, ktory w koncu po nia siegnie :D powodzenia :P

Gość gość
A moze zadajmy takie pytanie czemu wolne bez dzieci kobiety to takie sieroty i nieudacznice ze nie moga sobie znalezc wolnego porzadnego kawalera??

Gość gość
Kurcze taka jesteś dobra i masz wspaniałe serce a plujesz jadem na prawo i lewo, w pierwszym poście pojechałaś jak jakaś kibolka, masakra p.s to nie ja z Toba dyskutuje i uważam że każdy ma prawo do szczęścia

Gość gość
A i jeszcze dodam koleżanko od karmy, że Ty sobie sama doprowadzisz taką postawą i zachowaniem do tego, że ludzie zaczną od Ciebie uciekać :)

Gość gość
gość dziś Kurcze taka jesteś dobra i masz wspaniałe serce a plujesz jadem na prawo i lewo, w pierwszym poście pojechałaś jak jakaś kibolka, masakra p.s to nie ja z Toba dyskutuje i uważam że każdy ma prawo do szczęścia x Bo empatycznym i miłym można być dla kogoś kto sam taki jest. Dostajesz to co dajesz. Proste jak budowa cepa. Jeżeli mnie ktoś uraża swoją wypowiedzią nie pozostanę dłużna takiej osobie. Dla mnie to jest zimna su/ka nic więcej.

Gość gość
Pisząc nieszczęście miałam na myśli śmierć twojego męża a nie dziecko, to chyba jasne pechowiec.gif Dziwne, że tak to odebrałaś, czyżbyś podświadomie tak traktowała swoje dziecko? Oj nieładnie. Nie pogrążaj się już. x Napisałam, że wypadki zdarzają się każdemu. Nic nikomu nie trzeba zrobić. Wystarczy nieodpowiedzialny pirat drogowy i nieszczęście gotowe. Ja swoje dziecko kocham nad życie, jest cudem, szczęściem i najlepszym co mnie w życiu spotkało po śmierci narzeczonego. Dla takich jak Ty nie mam litości i mieć nie będę. Brzydzę się takimi ludźmi i nie mam styczności z osobami Twego pokroju. Nie mam i nie będę mieć szacunku nigdy dla kogoś kto się uważa lepszy od innych bo coś tam.

Gość gość
jeszcze zabron im isc do slubu w bialych sukniach, bo tobie sie to nie podoba:D