Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panny z dziećmi i rozwódki zostawcie w spokoju kawalerów!

Polecane posty

Gość gość
Może i druga liga, a i tak poznałam cudownego faceta, który pokochał mnie z całym tym bagażem i jesteśmy teraz bardzo szczęśliwi. Wzięliśmy slub i spodziewamy się dziecka :)

Gość gość
Second hand raczej.Second hand to kazda kobieta ktora przed malzenstwem jedynym nie byla dziewica.Nie tylko kobieta ktora ma dziecko i je sama wychowuje

Gość gość
Second hand raczej.Second hand to kazda kobieta ktora przed malzenstwem jedynym nie byla dziewica.Nie tylko kobieta ktora ma dziecko i je sama wychowuje

Gość gość
Są różne sytuacje życiowe. Są kobiety z dziećmi po rozwodzie, panny z dziećmi...pytanie do mężczyzn - dlaczego nie bierzecie odpowiedzialności za zniszczenie życia tym kobietom i dzieciom? Tu należy piętnować takich nieodpowiedzialnych typów, którzy porzucili żony, kobiety, dzieci! Jest również inna grupa kobiet porzuconych. I to te niewierne przyczyniają się do negatywnej opinii samotnych matek z dziećmi. I w takich sytuacjach dla mnie te kobiety to zwykłe egoistki. Często mężowie dowiadują się o przyprawionych rogach i je porzucają, dochodzi do rozwodu. Taka (na fakcie) w trakcie rozwodu ( zdradzała męża z kolegą) z dwójką dzieci - dwuletnie bliźniaki, biega do imprezach, wyjeżdża na wczasy bez dzieci z młodszym o 7 lat dwudziestotrzylatkiem . Rozkochuje w sobie młodego i dopiero informuje o dzieciach i mężu. Wciska mu kit, że to on ją zdradzał, histeryzuje podczas dociekliwych pytań, udaje że mdleje na niewygodne pytania itp. Młody chłopak na jej punkcie zwariował. Czy to jest w porządku? Większość takich babsztyli to przebiegłe pijawki, pasożyty, zrobią wszystko by osiągnąć swój cel!

Gość gość
gdy zostałam sama byłam mocno zdziwiona, ze jest grupa facetów na których samotne matki mocno działają. faceci chca być ojcami, chcą rodziny i biorąc kobiete z dzieckiem moga się wykazać. Dość szybko ułożyłam sobie życie na nowo. teraz mamy fajna, pełna rodzinę. Zresztą wszystkie moje znajome - samotne mamy - maja juz nowych męzów. W tym jedna znajoma rekordzistka ma już 3 męża. A faktycznie kilka singielek nie może znaleźć tego jedynego...

Gość gość
Skoro za samotne matki i rozwódki biorą się tylko debile, to o co tak pyszczycie? Tych debili wam szkoda? Pozabierają wam rozwódki tych kretynów, a dla was zostaną sami mądrzy i fajni. Powinnyście się cieszyć.

Gość gość
cyt. ,,. faceci chca być ojcami, chcą rodziny i biorąc kobiete z dzieckiem moga się wykazać" - a ci co żyli z tymi kobietami i własnymi dziećmi to juz nie chcą się wykazać? Obowiązki ich przerosły? Wielu bzykaczy ma rodziny i nie mogą wytrzymać bez skoku w bok, we łbie im tylko bzykanie, a w domu stabilizacja. A ci co idą na gotowce to szukają mamuśki, bo zazwyczaj rozwódki mają mieszkania i kasę włącznie z 500+.

Gość gość
Moj brat wziął sobie rozwodkę z dzieckiem. Dziewczynka ma 9 lat, rozpuszczona jak dziadowski bicz, dostaje zawsze to co chce. Bije matke gdy ta jej na coś nie pozwala, teraz boje także swojego ojczyma, a mojego brata. Żona brata nie widzi problemu w zachowaniu swojego dziecka i na siłę chce postawić je na pierwszym miejscu u przyszywanych dziadkow chociaż ma dziadkow od strony matki i biologicznego ojca (ktorzy zabiegają o kontakt z wnuczką). Gdyby była panna z dzieckiem jeszcze jakoś zrozumialabym ze chce by jej dziecko tez bylo wazne dla rodziny meza, ale ona wypycha się przed szereg ibjak dla mnie kest wichrzycielką. Na poczatku ja lubiłam, a w miarę jej poznawania mija sympatia do niej malała. Ciagle porownuje nasze dzieci tak aby porownanie zawsze wypadalo na jej korzyść.

Gość gość
ale co ci do tego.przeciez brat wybral te kobiete.

Gość gość
Ciekawe jak długo z nią wytrzyma! Większość z nich nie myśli głową tylko wackiem :)