Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelina

Test ciążowy

Polecane posty

Gość Amelina

Od 6dni spóznia mi sie okres, wydawalo mi się, że to przez antybiotki,które brałam na angine oraz mocne osłabienie organizmu. Jednak nerwy robią swoje i pobiegłam do apteki po test... Zrobilam dwa testy i wyszły negatywnie,jednak mocz nie był poranny, był bardzo rozrzedzony i przeźroczysty. Znowu cała się stresuje, czy wyszedł on wiarygonie... Doradzcie i jakos uspokojcie mnie bo juz odchodze od zmyslow

Gość gość
Sam fakt przyjmowania antybiotyków mógł Ci rozregulować cykl miesięczny. Na wszelki wypadek wstrzymaj się jeszcze dwa dni i powtórz sobie test. Jak wyjdzie negatywny to się przestaniesz martwić ;) Ja po zeszłorocznych upałach miałam przesunięcie o dwa i pół tygodnia, a objawy jak przy ciąży. Testy wyszły negatywne. Po dostaniu okresu dostałam skierowanie od rodzinnej do neurologa. Upały nasiliły mi migreny i stąd miałam takie objawy. Jak sama widzisz jest wiele powodów na rozregulowanie się cyklu. Nie martw się na zapas.

Gość Amelina
Nie wiem czy wytrzymam dwa dni, bo mam w domu jeszcze jeden i planowałam zrobić jutro rano. Co za koszmar.. Człowiek sie na niczym nie moze spoznic i chyba nigdy tak nie wyczekiwałam na okres jak teraz.. Ale dzieki wielkie sa odpowiedz,postram sie uspokoić

Gość Amelina
Nadal brak okresu... To juz 9 dzien. Aaa masakra! Zrovilam 3test i wyszedl negatywny. Brał ktoś moze augmentin (antybiotyk) i tak znacząco mu przesunęlo okres?

Gość Amelina
Dostalam!! Wczoraj :) Bardzo bolesny.. Ale jest. Ten antybiotyk tak mnie rozregulowal