Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłem studia mgr inż. 3 lata temu nie mam pracy dziewczyny,prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość

i nie robiłem żadnych szkoleń nigdy, sporadyczne pieniądze (30-70zł miesięcznie) wygrywane na obstawianiu meczów. Nie mam co wpisać do CV bo nawet wolontariatów żadnych nie robiłem (kiedyś myślałem że ludzie to tylko z potrzeby serca robią czas pokazał że tym parszywcom chodziło tylko o doświadczenie i wpisy do CV- ohydne zachowanie z ich strony!!!),dobrze że nie choruję od zakończenia studiów nigdy potem u lekarza nie byłem :P

Gość gość
Chcesz zdać na prawo jazdy? Wyszukaj sobie w Google szkoła jazdy renoma

Gość gość
Od 3 lat szukasz pracy?

Gość gość
A i z nudów zaraz zacząłem kolejne jestem z Rzeszowa, fajnie bo mam legitke wszystkie zniżki i juwenalia przez 8 lat już :P

Gość gość
Taaa jasne. Jak masz 8 lat juwenalia to znaczy, że teraz masz 27, czyli zniżki cię nie obowiązują bajkopisarzu.

Gość Nova Rzeszów
Jesteś osobą bezrobotną, poszukującą pracy lub planujesz zmienić swoje kwalifikacje zawodowe? Serdecznie zapraszamy do Szkoły Nova Centrum Edukacyjne w Rzeszowie przy ulicy Kolejowej 1 (Galeria Center Park, II piętro). Udzielamy doradztwa w wyborze odpowiedniego kierunku nauczania, poprzez identyfikację Państwa zainteresowań i uzdolnień zawodowych, operując na bazie zapotrzebowania lokalnego rynku pracy. W ofercie kształcenia posiadamy bogatą ofertę kierunków darmowych , ale też organizujemy kursy krótkie - administracyjne, kosmetyczne, komputerowe, stomatologiczne. Służymy pomocą od poniedziałku do piątku w godzinach: 8.00 - 20.00 oraz w soboty 9.00 - 15.00. Więcej informacji otrzymacie Państwo telefonicznie pod numerem 796 998 004 oraz na stronie internetowej www.nova.edu.pl.