Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość cholernego małego mieszkania...wieczny burdel w tym domu, oszaleje!

Polecane posty

Gość gość
Nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem!!! rzygam juz mieszkaniem w dwupokojowym wynajmiwanym lokum z 3 latkiem. Chaos, brak miejsca do przechowywania, wszedzie zabawki...i tak od 2 lat. Gdyby nie wizja wlasnego sporego m na chryzoncie to bym sie pochlastala

Gość gość
Dobre to co czytam.Ja mam 40 m i meza i az 3 dzieci.

Gość gość
ha ha ha, a ja 48 metrów,dwójka dzieci,mąż i pies:-)

Gość gość
Tez tak mam wiec rozumiem cie doskonale. Wszystko jest na wierzchu bo nie ma gdzie trzymac, zalamac sie mozna.

Gość gość
Tak to jest jak sie bierze za zycie od d**y strony. Trzeba bylo kupic najpierw mieszkanie, a dopiero pozniej planować dziecko.

Gość gość
20:55 Ale Ty się chwalisz czy zalisz? :o

Gość gość
a ja mam 73m i, 3 pokoje z osobną kuchnią i jest nas dwoje :) Pozdrawiam

Gość gość
o matko, 100 tys za 60 metrow kw?!! gdzie to? chyba w tej miescinie bezrobocie hula... ja za 70 m kw + przynalezny ogrodek (mieszkanie na parterze) zaplacilam w zeszlym roku 400 tys (bez garazu podziemnego, bo ten juz mialam). Miasto powiatowe pod Krakowem. nie wierze, ze gdzies w Polsce sa tak niskie ceny!

Gość gość
gość 2016.05.13 Tylko pewnie maz znajac zycie nie bedzie chcial bo to on bedzie musial zarobic na te mieszkanie i meble. Bo ty pewnie w domu siedzisz albo za 1300 pracujesz! XXXX Tak się składa, że oboje mamy bardzo dobrą pracę. Nie jestem na utrzymaniu męża. :p Stać mnie na zakup nowych mebli :) W dzisiejszych czasach kobiety są niezależne.

Gość Tomila
Przeprowadziliśmy się z dużego miasta do małego miasteczka. Mogliśmy sobie pozwolić na większe mieszkanie i właśnie je remontujemy. Rozglądamy się już za nowymi meblami, postawiliśmy na modułowe bo naprawdę dużo szpargałów są w stanie pomieścić. Wydaje mi się, że mogłby okazać się wybawieniem w małym mieszkaniu bo nie zajmują dużo miejsca a na dodatek można je przywiesić do ściany.

Gość gość
gość 2016.05.13 Padłam. Jeszcze tylko kozy pośrodku brakuje... :/ Ja na tej powierzchni na jedno dziecko bym się nie zdecydowała, bo niby jak? :o

Gość gość
No właśnie, może jakaś zmiana w aranżacji żeby nie zagracać mieszkania? Modułowe wydają się dobrym pomysłem bo sporo do nich zmieścisz a nie zajmują wiele miejsca w porównaniu np z meblościankami.

Gość gość
Do tej z dziś - pierdolisz, wszystko jest kwestią odpowiedniego ułożenia. Np. my mamy 37 m2 i pierwsze dziecko w drodze. Jeszcze drugie chcę mieć na tym metrażu, potem przeprowadzka. Jakoś się mieścimy, mamy pawlacze w przedpokoju gdzie sporo rzeczy można skitrać, do piwnicy idą mniej używane rzeczy, jak mop się nie mieścił w łazience to przełożyliśmy go na balkon (oczywiście w plastikowym pudle), to samo miski. jeszcze nie jest zagracone, chociaż wraz z większą ilością rzeczy dla dziecka robi się rzeczywiście ciaśniej. Nie zamierzam czekać z dzieckiem do 50-tki jak już uzbieramy odpowiednią kwotę na mieszkanie bez kredytu, bo już wtedy będzie dawno za późno. A ty pewnie będziesz mieć ogromny dom ale pusty bo zanim się zdecydujesz na dziecko będzie za późno.