Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans w pracy PRZESTROGA

Polecane posty

Gość gość

Kilka m-cy temu zmieniłam pracę. W nowej firmie z miejsca zainteresował się mną pewien facet. Komplementował, zagadywał i nie powiem ale całkiem nam się ta relacja kleiła. Po pewnym czasie przyznał się, że mu się podobam a ponieważ byliśmy na takiej stopie zaawansowanej relacji, że zapytał wprost czy bym się z nim chciała spotkać na seks. On ma żonę, dwoje dzieci a ja męża. Natychmiast powiedziałam mu, że nie ma nawet takiej opcji. Najpierw się odwrócił, uciął całkiem tę relację, nie odzywał się i cóż... zachował się jak gnojek a nie normalny facet no ale wiadomo. Urażona ambicja. Potem przypadkiem coś tam zagadywał itd i ponowił propozycję. Znów odmówiłam. Kolejny raz się odwrócił. Tak się złożyło, ze tydzień temu miałam ciężki wypadek ale jest już OK, wszyscy z firmy zrzucili się na kwiaty, odwiedził mnie szef i przyniósł kartkę z życzeniami powrotu do zdrowia. Na kartce podpisali się wszyscy prócz "mojego" amanta. Drogie Panie! Nie wikłajcie się w pracy w romanse ani w żadne podobne sytuacje z facetami z rodzinami! Nic dobrego z tego nie ma a jeszcze potem na dokładkę okazuje się jakimi są dupkami! Mam do niego żal, bo rozmawialiśmy serio o wszystkim i myślałam, że stać go chociaż na to by podpisać głupią kartkę ale na urażoną męską dumę to i tak zbyt wiele! Jesteśmy dorośli, wydawało mi się, ze dojrzali no ale jak widać gdy kobieta powie nie to potem wychodzi szydło z worka.

Gość gość
bajkadent ;) moglabyc wyebac dildosem jego dzieciatko, ulegle kundelki po tatusiu, no :)

Gość gość
Przestań pieprzyc. Widać, jakie emocje on w tonie wzbudza. Na 99% wyladujecie w łóżku, podoba ci się jego adorowanie, nazywasz go- per " mój amant i na dodatek jesteś trochę zła bo nie podpisał sięna kartce, czyt. Nie zainteresował się a na to właśnie liczyłas -ba ! Na 99 % byłaś pewna że się zjawi :) Przede wszystkim to bądź ty szczera sama ze sobą, zastanów się czego ty chcesz. Być może romansu właśnie, zawsze może być z tego jakas przyjemność ;)

Gość gość
przyjemnosc to jest z pieniazkow, a nie ********a

Gość gość
Gdzie tu był romans bo nie zauważyłam. Poza tym prowo. Jest tu taka jedna osoba która pisze wszystkie prowokacje podobnym językiem, rozwlekle z milionem nie potrzebnych szczegółów i tutaj po raz kolejny widzę ten styl pisania.

Gość maczu piczu
Rozumiem, ze poza tym nie masz zadnych problemow :D

Gość gość
Och nie, a to cie tragedia spotkala! Dziekuje za przestroge, ja bym nie zniosla psychicznie gdyby ktos mnie tak upokorzyl.

Kobieto, przecież Twój przypadek świaczy nie o tym, żeby nie wikłać się w romanse, tylko żeby nie odmawiać żonatemu i dzieciatemu potrzebalskiemu, gdy o To poprosi :D :D :D Czemu się żalisz ? Że d*pek, który jest d*pkiem nie podpisał się karteczce ? Przynajmniej nie jest hipokrytą .....

Gość gość
Koterba jest od licealistek, studentek, wykladowcow, nauczycieli - a ten 2 od romansów w pracy. brak mi jeszcze kogos od romansów na Titanicu, statkach kosmicznych, samolotach, itd.

Gość gość
Ludzie chorzy na chcice koncza tam na dole

Gość gość
Bez wyjatkow