Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was ma może łóżeczko turystyczne Sun Baby?

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś może taki kojec/łóżko turystyczne marki Sun Baby model Sweet Dreams: http://www.sunbaby.pl/files/P808-319C%20%281%29%20%28Medium%29.JPG Czy one są dobrej jakości? Czy materacyk jest powleczony ceratą czy tkaniną? Czy jest on niewystarczająco gruby do spania i trzeba kłaść na niego dodatkowy? Czy te łóżka łatwo się rozkładają i składają przy transporcie?

Gość gość
Ma ktoś takie? Może mi ktoś pomóc?

Gość gość
A podobne innej firmy ktoś ma?

Gość gość
Ja mam sun baby ale chyba inny model (a może tylko inny kolor?). Łóżeczko jest ok. Niestety materacyk jest bardzo cienki i twardy. Syn używa normalnego materaca a ten oryginalny jest używany tylko na jednodniowych wyjazdach. Materac jest powleczony ceratą, a łóżeczko sklada się i rozkłada bardzo łatwo. Jedynie za pierwszym razem bul problem :)

Gość gość
Oj dzięki wielkie! :) A to jest taka śliska świecąca lepka cerata jak tapicerki chińskich krzesełek do karmienia? Czy taka trochę lepsza, matowa, ciepła w dotyku? I czy trwała? Nie podarła się w okresie użytkowania? Bo chcę to łóżko wykorzystywać też jako kojec. Nie podrze się od klocków itp? A i jeszcze jedno: jak nie kładziesz dodatkowego materaca, to pod tym cienkim nie czuć tych metalowych prętów skrzyżowanych pod spodem i tworzących ramę? Jako to jest?

Gość gość
A i jeszcze zapytam: Czy ta kieszeń z boku to jest dobrze przyszyta? Nie pruje się? Na zdjęciu materiał wygląda na dosyć cienki, dlatego zastanawiam się czy można tam wtrynić paczkę pieluch bez obawy że szwy lub tkanina puszczą? I czy suwak w drugim boku wokół otworu jest dobrej jakości i się nie psuje, nie zacina i nie puszcza po kilku razach?

Gość gość
No i jeszcze materac: http://www.sunbaby.pl/files/P808-319C%20%285%29%20%28Medium%29.JPG ...właśnie nie wiadomo co to za cerata na tym zdjęciu. Czy taka typowa chińska taniocha, czy może coś trochę lepszego.

Gość gość
Obejrzałam łóżeczko i mam ten sam model ale inny kolor. Z tej kieszonki z boku nie korzystam, więc nie wiem jak z jej wytrzymałością. Zamek działa bez zarzutu - młody ciągle go otwiera i zamyka, szarpie. Materac nie jest badziewny - ta ceratka jest dość gruba, nie przeciera się. Mój syn śpi w tym łóżeczku na stałe dlatego używamy normalny materac a ten składany tylko na wyjazdy. Jedynym minusem tego materaca jest to ze lekko szeleści, ale to niw wpływa na użytkowanie.