Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma leżaczek Baby Mix?

Polecane posty

Gość gość

Która z was ma może taki leżak Baby Mix: http://www.babymix.pl/229-thickbox_default/lezaczek-niemowlecy.jpg Chyba nawet nie ma nazwy tego modelu. Czy jesteście zadowolone? Czy tapicerka nie jest zbyt sztuczna i dziecko się nie poci? Czy nie jest zbyt płytki dla większego dziecka i dziecko się z niego nie zsuwa? Czy oparcie reguluje się do pozycji siedzącej jak w podobnych Fisher-Priceach? Nigdzie nie widziałam zdjęć z podniesionym oparciem, a podobno się reguluje...

Gość gość
Nikt nie ma? W ogóle zna ktoś rzeczy tej marki?

Gość gość
W ogóle któraś ma chociaż podobny? Tzn. jakiejś innej chińskiej firmy, z inną tapicerką, ale na takim samym stelażu i tak samo uszyty? Może mi taka osoba odpowiedzieć na pytania?

Gość gość
Widziałam na Allegro że dużo innych firm importuje takie leżaki, jakieś iBaby itp. Wiem też, że w chińskich leżakach melodie mogą być za głośne a wibracje zbyt intensywne, ale na tym mi nie zależy. Głównie interesuje mnie pozycja leżąca do spania (żeby można było na plaże zabrać pod parasol), albo do ogródka i pozycja siedząca dla starszaka np. przed telewizor. Zabawkami na pałąku też się nie przejmuję, bo można w domu przemienić na inne.

Gość gość
Podnoszę!