Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jeszcze ma wrażenie,że tu chyba siedzi większość biedna,mops i te klimaty?

Polecane posty

Gość gość

biedna i z nizin społecznych. Kiedyś tak nie uważałam ale jak się czyta większość z wypowiedzi tutaj to mi się wydaje że tu naprawdę siedzą takie zapijaczone, zaniedbane zubożałe mieszczanki z obrzeży...takie co to ich Stachu chla a one latają po zasiłek...bo wierzyć się nie chce że kulturalne, wykształcone osoby tez tak mogą...ale chyba jednak mogą.

Gość gość
Nie oceniaj wszystkich po sobie, to że akurat ty tak masz , nie oznacza , że większość

Gość gość
właśnie chodzi o to, że ja tak nie mam :) Zdziwiłabyś się, jakbyś sobie przelustrowała moje dyplomy jednej z najlepszych uczelni w kraju. Wchodzę tu, bo od niedawna mieszkam daleko od swoich znajomych i zwyczajnie szukałam towarzystwa, dobrego słowa. Ale to co tu ujrzałam, przeraziło mnie. Od dawna wiem, że wykształcenie nie musi iść w parze z dobrym wychowaniem i szacunkiem do drugiego człowieka, ale jak tu czytam co niektóre piszą i jak, to myślę sobie że serio wchodzą tu chyba głównie osoby z patologii. Wystarczy spojrzeć na język, jakim sie posługują, na reakcje... albo niziny albo sfrustrowane osoby, którym nic nie wychodzi...

Gość gość
19.10 uderz w stół. Też mam takie wrażenie. Jakaś zbieranina, patologia, zwłaszcza te oszki, srysie , gggb, totalne zera życiowe.

Gość gość
znaczy że co, że macie wrażenie że ja niby biorę zasiłki z MOPS i jestem z patologii? Dzieci, dzieci drogie...przecież ja właśnie ten temat założyłam bo mam wrażenie, że tutaj nie ma osób takich jak ja, bo skoro tak się wypowiadają i na takie dziwne tematy jak "jesteście grube k...wy", "mogę mieć każdą a wy jesteście dnem" (temat założony przez faceta) to co mam myśleć? że zakładają te tematy osoby na poziomie, z osiągnięciami, z kulturą?

Gość gość
Sama uważam się za kulturalną i nigdy nie wyzywam nikogo no forach, więc wydaje mi się, że jednak większość tutaj to musi być z nizin, skoro umie tylko kląć, gnoić i niszczyć.

Gość gość
to ja widzę tutaj cos innego same wykształcone z super ciekawa dobrze płatna praca każdej maz dobrze zarabia :) ot same bogaczki

Gość gość
Wedlug tego forum: - kobiety ktore pracuja bo chca byc niezalezne i miec swoje pieniadze albo bo lubia sa idiotkami ktore nie ufaja swoim mezom i musza zapieprzac na kasie w biedronce bo maja meza ktory nie hcce ich utrzymywac -jesli oddaja dziecko do zlobka, nianii sa zlymi matkami bo wiadomo ze dzieci najlepiej wychowuja sie w domu przy niepracujacej matce - 500 zl nalezy sie wszystkim niepracujacym matkom szczegolnie gdy przy tym maja meza ktory plodzi dzieci a nie potrafi ich utrzymac ale juz nie nalezy sie osobom ktore maja wysokie dochody bo ciezko pracuja na swoja pensje - jesli na co dzien nie gotujesz obiadu z 3 dan jestes lewa i do niczego sie nie nadajesz

Gość gość
Nie uważamy, tylko gość. 19.10 tak uważa. A skoro tak go dotknął twój opis, że zripostował, że ty tak masz, oznacza ,że trafiłaś. To forum to odpady spoełczne, w większości. Czasem trafiają się rozmówcy na poziomie, ale to forum skutecznie normalnych odstrasza.

Gość gość
bo jest w ch/u/j TROLI po prostu i jak widzi fajny temat , że topik jest fajny to wtryniają się i to te same osoby żeby rozwalić i dokopać potem g****o burza i koniec niestety :-o

Gość gość
właśnie chodzi o to, że ja tak nie mam usmiech.gif Zdziwiłabyś się, jakbyś sobie przelustrowała moje dyplomy jednej z najlepszych uczelni w kraju. x :D wiedziałam że to twój temat! dziewczyny to ta od pankejków i bliźniaków w onesies. niezrealizowana studentka. być możne wyleciała z uczelni w połowie roku, albo robi coś zaocznie bo frekwencja na kafe 100%, siedząca rodzicom na d***e, niepracująca, zaczytana w blogach rodem z ju es ej :D i przelewająca tu swoje fantazje na temat rodzicielstwa, imion dzieci, bogactwa, uczelni (pamiętam temat o skończonej katedrze), jadłospisów (brokuły w majonezie, zupy kremy, sos klonowy). no po prostu egzemplarz do leczenia! get a life gurl!!! :D dziesiątki tematów dziennie i w każdym nowa osobowość to już się prosi o modlitwę :D autorko masz tak charakterystyczną osobowość, że twoje wpisy rozpoznaję po 1 linijce. zobacz jest ładna pogoda, idź na spacer, wyjdź do ludzi, bo ci się już poważnie coś z główką robi.

Gość gość
20:18 co ty bedzisz, jakie pankejki? mylisz mnie z kimś... tragedia człowieku :D masz schizofrenię paranoidalną?

Gość gość
Ja myślę, że tu w większości siedzą smutne prawiczki co to myślą, że z*****ają jakąż zrozpaczoną p**deczkę, która ma tak niską samoocenę, że poleci nawet na nich.

Gość gość
,,Nie uważamy, tylko gość. 19.10 tak uważa. A skoro tak go dotknął twój opis, że zripostował, że ty tak masz, oznacza ,że trafiłaś. '' -to ja jestem tym gościem. Tak zripostowałam, bo nienawidzę osób które nie mają o kimś zielonego pojęcia , a już go zle oceniają. Oczywiście nie mam zamiaru popadać w samouwielbienie, ale autorko , uwierz mi nie wszyscy są tu idiotami, mopsami czy jak to nazywasz. Takie wykształcenie, jakim się tu chwalisz zobowiązuje do kultury i szacunku dla wszystkich. Bo samo wykształcenie nie wystarcza , trzeba mieć jeszcze to coś.Tak jak mój znajomy lekarz podaje bezdomnemu rękę na ulicy, i to jest dobiero kultura. Nie będę się chwaliła swoimi osiągnięciami, bo zapewne i tak masz największe i nie uwierzysz , że ktoś tu może być ponad gimnazjum. Tylko co sama tu robisz. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów w zwiększaniu samooceny.

Gość gość
Nie mam takiego wrażenia, myślę że dlatego jest tu ciekawie bo siedzi caly przekroj społeczeństwa. Jedne dają przepisy na dania z ziemniaka na każdy dzień bo 2 tys na 4 os mają zaraz jakąś laską pisze ze jej mąż zarabia 15 tys , jedne o ciuchlandach inne o tym ze Zara to szajs itp itd ja jestem gdzieś po środku i bawię się czasem swietnie

Gość gość
Przecież na forum są różne osoby. Są i bogate z dużych miast lub żony bogatych mężów, i to one wypowiadają się w tematach o łososiach i mężach zarabiających 15k. Wiadomo, że jak pojawia się temat o wykształceniu i zarobkach to te biedne dziewczyny tam nie piszą. No i są też osoby ubogie, bez perspektyw, z mniejszych miast lub wsi, dla których zarobki rzędu 2000zł netto to bardzo dużo pieniędzy, a już kilka tysięcy to niewyobrażalne bogactwo i życie na poziomie rodzinki Kardashianów :D No i takie osoby piszą w tematach o mopsach czy życiu za 600zł miesięcznie. Ot, zwykły przekrój społeczny, na tym forum pisze pewnie z kilka tys. ludzi. Najbardziej śmieszą mnie takie prawdziwe przegrywy lub świry. Mam na myśli tego kogoś z obsesją dziewictwa z forum ogólnego, co to już enty miesiąc z rzędu zakłada po kilka tematów na godzinę (!) na temat dziewictwa. Był tam też jakiś 24-latek, tylko nie pamiętam nicku, też całe życie na forum :D O, a na ciążowym ze świrów to jest ta osoba, która w co drugim temacie pisze o obecności męża podczas badania ginekologicznego pochwy :D To się nazywa obsesja :P

Gość gość
Ja zawsze tłumaczę córce, której trudno pogodzić się z niektórymi ludzkimi zachowaniami, że gdziekolwiek by nie była , czy ile razy by nie zmieniła szkoły , czy kiedyś pracy itp. zawsze znajdzie podobny przekrój społeczeństwa ,dobrego, złego, oszusta, biednego i bogatego, przyjaciela i obłudnika , głupiego i mądrego. I taka jest kafeteria. W sumie można się nie nudzić, haha i nieraz poprawić sobie humor.

Gość gość
A ja mysle ze internet daje mozliwosc anonimowego zezwierzecenia-cos czego wstydzisz sie powiedziec w realnym zyciu wywalasz tutaj bez ogrodek. I tak nikt nie sprawdzi kim jest oszka czy prawik chyba ze nie ma swojego zycia i siedzi tu tyle co oni. Pozatym siedza tu tez osoby lekko zaburzone. Calkowicie wycofane z zycia spolecznego, bez znajomych, bez zycia ktore czasem lubia pofantazjowac. Siedza tu tez trole ktore podgrzewaja atmosfere patologicznymi wpisami aby sprowokowac do goracej dyskusji. Czasem robia to w sposob ze sie zorientujesz a czasem nie. Ale jest tu tez garsc normalnych ludzi. I mysle ze skoro masz tyle dyplomow ktorymi sie szczycisz juz w drugim poscie to wlasnie tak mniej wiecej powinnas ubrac w slowa mysli o tym forum. Wrzucenie wszystkich do worka "patologii i mopsu" nie pasuje mi do osoby elokwentnej, inteligentnej zdyplomami. Ktora PODOBNO jestes :)

Gość gość
A ja w części się zgadzam - większość kobiet tutaj to niepracujące mopsiary albo kobiety z nizin społecznych, może nie od razu pijaczki, ale raczej takie przeciętne kury domowe, gdzie mąż ciężko fizycznie haruje całymi dniami. Był tu kiedyś taki temat "skąd wzięłyście tych bogatych mężów" i z wypowiedzi wynikało, że większość kobiet TUTAJ to b.słabo wykształcone osoby, bez ambicji i większych planów na życie, żyjących się głownie życiem swoich dzieci.

Gość gość
Hahahahaha true story :D

Gość gość
Na ogolnym siedzi 90%patologii natomiast na tym dziale wiekszosc mam wrazenie to zwykle 'baby' matki polki na utrzymaniu wlasnie tyrajacego meza ktore cisna sie na malym metrazu z 3 dzieci , moze nie od razu mopsiary ale biedota ogolnie

Gość gość
A mi się wydaje, że cały przekrój społeczeństwa tu zagląda, tylko, że ci "normalniejsi" więcej sie przyglądają niż udzielają. Niestety coraz rzadziej zdarzają się normalne tematy, a jeżeli już to za chwilę pojawiają się trolle albo gdy nawet wywiąże się jakiś dialog - zarzuty, że ktos sam sobie odpisuje. Sama nieraz padłam ofiarą takiego złośliwego osobnika. Nie wydaje mi się, że to jak mówicie"bieda", ale jakaś znudzona młodzież i inne "nołajfy". Czasem mam wrażenie, że styl poszczególnych ataków czy zakładanych tematów jest podobny i że to kilka osób na krzyż kręci te wszystkie afery.

Gość gość
sprawdź sobie w google co znaczy "patologia" skoro nie nauczono cie tego w szkołach.

Gość gość
jak już to zrobisz to przeanalizuj swoje wypowiedzi pod kątem ich patologiczności;) miłego wysiłku intelektualnego zyczę:)

Gość gość
Mnie sie wydaje, że chamstwo jest bardziej hałaśliwe. Czasami zdarza sie normalna dyskusja, zjawia się jakis wulgarny przygłup i zaczyna jatkę. Normalni ludzie przestają się udzielać, a zostają 2-3 osoby na tragicznym poziomie, które potrafią tylko przeklinać i obrażać innych. Nie sądzę, natomiast, aby tu był prawdziwy przekrój społeczeństwa. Wydaje mi się, że jednak więcej jest osób prostackich i niewykształconych z bardzo prostych rodzin. No, chyba że takie jest nasze społeczeństwo, a ja obracam się wśród "wyższych sfer" i jestem tego nieświadoma. ;)

Gość gość
jeżei społeczeństwo opiera sie na podziałach klasowych to ich istnienie nie jest patologiczne tylko konieczne. zatem kierowanie pretensji do systemu opartego o nierówności społeczne o to, ze istnieja nizsze stany bedace patologią jest de facto werbalnym zamachem na ten system. w przypadku kiedy biede nazywa patologią osoba uwazajaca sie ze wzgledu na wykształcenie zarobki badx wychowanie za przedstawiciela sfer wyzszych uderza w konstrukcje systemu, którego jest beneficjentem.

Gość gość
w skrócie: gdybyś żyła ze złodziejstwa to czy miała byś pretensje o to, że na świecie jest tylu okradionychh i publicznie nazywała ten stan patologicznym? po udanej kradzieży policzkowałabayś ofiary nazywajac je patologia?

Gość gość
Ja moze super bogata nie jestem mam męża jedno dziecko dom samochód a jestem przed 30stka kilka lat. Dochodow nie many super Bo 5000 razem. Wlasnie staramy sie o drugie. Nawet nie wiem gdzie u mnie w mies is jest mops albo caritas. Nawet nie wiem gdzie bym miala isc a juz napewno nie wiem co tam daja. Slyszalam ze jakies jedzenie I ubrania.

Gość gość
to kooorfa zamknij jape kretynko

Gość gość
Bieda nie jest patologią. Patologią jest chroniczne bezrobocie na własne życzenie, życie na koszt podatników i zachowanie, jakie niektóre kafeterianki prezentują czyli wulgaryzmy, przekleństwa i wyzywanie innych.