Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakies 90 proc. samotnych facetow jest samych bo

Polecane posty

Gość gość

Sa niesmiali, maja niskie poczucie wlasnej wartosci, maja kompleksy, boja sie odrzucenia i wysmiania. Oczywiscie te kompleksy nie wziely sie z nikad, kiedys ci faceci faktycznie byli ponizani, wysmiewani i odrzucani przez dziewczyny. I teraz zwyczajnie sie boja.

Gość gość
Ale to, że oni są mało atrakcyjnymi osobami nie oznacza, że ktoś ma się nad nimi litować.

Gość gość
masz racje,a jestes dziewcyzna?

Gość gość
ale przecież nie każdy musi mieć laskę i się bzykać niech sobie siedzą z mamusiami i dalej się nad sobą użalają

Gość gość
19:34 nie, jestem niesmialym facetem. Jestem perfekcjonistwa, wiec pewnie kobiety nie spelnily by moich standardow, a ja nie zagadam bo bylbym przez nie wysmiany, jeszcze bym sie zrobil czerwony jak burak... :O

Gość gość
one specjalnie wprowadzaja facetów w kpmpleksy ze ma za mała klate, nie taki tyłek aby tak go zgnoić i zniżyć jego samoocene by zgodził a nawet skamplał i płakał by z nim była. Koles może wyglądać jak model a ona specjalnie bedzie mu wytykac nawet jakies fikcyjne wady tylko po to by czuł sie mało wartościowy i jej nie ostawił. Taktyka robienie z faceta g****a by nim władac. Wiem moja była taka była. po czy na oczach wszystkich znajomych przysała sie swoim zakłamanym ryjem do ryja pewnego prawiczka tak bym przypadkiem tego nie przeoczył. później mnie z nim przesladowała wariatka (to co ona wyprawiala to zgroza) . Wredka k****a z niej była, jest i będzie.

Gość gość
a była brzydka jak najbrzydsza dupa w nocy. Co ja w niej widzialem?!?!??!?!??!?!?! oO

I w tym tkwi sedno sprawy: "chciałbym ale się boję". Więcej odwagi i tyle. Ja też o kilku osobach zainteresowanych mną dowiedziałam się po fakcie. Nie tylko mężczyźni się wstydzą, krępują i boj odrzucenia ale kobiety też. Czasem trzeba zaryzykować, żeby być szczęśliwym człowiekiem :)