Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Pogodziłam się z tym, że nigdy nie doświadczę seksu

Polecane posty

Gość Gryph

Pogodziłam się z tym, że nigdy w życiu nie będę uprawiać seksu (chociaż interesuje mnie ta tematyka, czasami zastanawiam się, jakby to było odbyć stosunek seksualny). To jest zbyt niebezpieczne, zbyt groźne, grozi konsekwencjami, których nie jestem w stanie udźwignąć. Oto powody: 1. Zawsze można wpaść. Zawsze istnieje ryzyko wpadki, a ja za nic w świecie nie chcę nosić ciężaru przez dziewięć miesięcy, wymiotować do muszli klozetowej, a potem w bólach i cierpieniu wydawać dziecko na świat...NIE! 2. Ból defloracyjny-nie chcę, żeby bolało i żeby leciała krew. Drażni mnie to, że mężczyzna odczuwa tylko przyjemność, a ja muszę cierpieć i liczyć się z ryzykiem wpadki tylko dlatego, że urodziłam się kobietą. 3. Wstydzę się rozebrać. Nie wiem, jak mogłabym się rozebrać przed mężczyzną. Nie mogłabym, wstydzę się. 4. Odrzucają mnie narządy płciowe. Są ohydne, tak samo jak wydzieliny, które są przez nie produkowane. 5. Antykoncepcja i seks przedmałżeński to grzech ciężki, za który idzie się do piekła, gdzie cierpi się niewyobrażalne męki przez całą wieczność. Nie chcę wpaść, a uprawiając seks po bożemu muszę to przyjąć, więc wracamy do punktu 1. 6. Choroby weneryczne. Swoją drogą, zastanawiam się, po co w ogóle Bóg stworzył seks. Skoro on jest taki zły i niebezpieczny, to po co go stworzył? Mógł tego nie robić. Oszczędziłby cierpienia sobie i innym. Pogodziłam się z tym, że nigdy nie doświadczę seksu. Trudno, znajdę sobie inne zajęcia zamiast tego. Co o tym myślicie?

Gość gość
ok a teraz idż się powiesić

Gość gość
do gryph ile masz lat i jestes facetem ?

Gość Gryph
Mam 22 lata i jestem kobietą. Piszę zupełnie poważnie, seks to gra, w której zawsze przegram, więc wolę nie zaczynać.

Gość gość
Zar***aj ze mną to ci przejdzie.

Gość gość
polecam masturbacje, orgazm lechtaczkowy - 3 min umiejetnej robotki i odlot.

Gość gość
Idź do psychologa.

Gość gość
zakochaj sie, wtedy ci przejdzie :D

Gość Gryph
Nie, nigdy mi nie przejdzie. Mam awersję do seksu od dzieciństwa i z wiekiem się nasila, a nie przechodzi. Moje argumenty są trafne, prawda?

Gość gość
c*****e jak k***s którego nigdy nie spróbujesz

Gość gość
do gryph 1 co mi sie bardzo wbilo w oczy to słowo uprawiac seks seksu sie nie uprawia z kobieta mezczyzna mozna kochac sie druga osoba to nie roslinka ani nie ziemniak w ziemi widac ze nic nie wiesz o bliskosci to przykre jesli chcesz to mozemy porozmawiac o tym

Gość gość
do gryph napisalas 6 punktów powiem tyle nie oczekuje ze kobieta pojdzie ze mna do łozka ale wszystkie te 6 punktów móglbym podważyć i udowodnic ci ze sie mylisz

Gość gość
tylko 1 i 6 sa w miare logiczne. mozesz podwiazac jajowody, ale czy ci sie nie odwidzi kiedys, i nie zapragniesz dziecka... a reszta to d**erele. kto ci naopowiadal o tym bolu i krwi przy defloracji. u mnie prawie nic nie bylo, leciutenki bol. pewnie by mnie ukamieniowali w niektorych kulturach za sladowa ilosc krwi na przescieradle :D rozebrac sie mozesz po ciemku, przy swiecach. ile zon robi to tylko po ciemku, pod koldra, bo sie wstydza swojego ciala po porodach itd. co do narzadow plciowych to polecam zaczac od jakichs eroportali i znalezc kandydata po q**sie, zeby ci sie max spodobal, ryj nie wazny wtedy. co do religii to nie skomentuje.

Gość gość
gość dziś Ile masz lat?

Gość Gryph
Z jednej strony już się z tym pogodziłam, a z drugiej strony ciągnie mnie, żeby spróbować. Miliony ludzi to robi, a ja nie potrafię.

Gość gość
masz obawy zupelnie nie tam gdzie trzeba. wez umawiaj sie na seks tylko w dni mocno nieplodne, gdzies 18-27 dc. zawsze gume stosuj. obawe mozna miec tylko co do tych qtągów - sa swiry ktore specjalnie przed spuszczeniem sciagna gume tak ze nie zauwazysz (czytalam o takich chorych przypadkach. oni czuja pogarde do kobiet, ubzdurali sobie jakies misje dziejowe itd.) takze albo ciaza albo choroba moze byc. dwa, ze moze byc to swir typu Kajtek P., cos ci zrobi, albo bedzie przesladowac. my kobiety mamy przerabane z tym przygodnym seksem, duzo niebezpieczenstw. normalnie chyba paralizator trzeba by miec u wezglowia. najbezpieczniej wziac jakiegos z roksy albo z agnecji tow., zeby bylo gdzies jakis slad ze to z niego korzystalas. w razie jakby cie udusil to policja dojdzie.

Gość gość_do_gryph
do gryph po 1 nie sluchaj ludzi z kafeterii nie umawiaj sie na seks bo twoje obawy staną sie rzeczywistym koszmarem to nie jest tak że swiat kreci sie w kolo seksu nie kazdy oczekuje ze pojdziesz z nim do łozka nie daj sie zwariowac dziewczyno

Gość gość_fo_gryph
osoba która ci proponuje faceta z Roksa to jest jesli zjeb mózgowy wez nie sluchaj ludzi z kafeteri tu siedza same dziw***ki

Gość gość
co ty nie powiesz. jak kobieta miala np. 5 lat abstynencji i nigdy sie z nikim nie zwiaze, to co, ma se do konca zycia odmawiac? po to sa panowie swiadczacy profesjonalne uslugi zebym miala pewnosc ze gumy nie zdejmie niepostrzezenie jak mu cos od.p******i itd. zyj ty kilka lat na recznym to pogadamy. ja wole zaplacic i miec pewnosc.

Gość gość4imp
Argumenty aseksualne z domieszką religii. Super. ;)

Gość gość4imp
Uwielbiam facetów, którzy od razu przystępują do rzeczy. :( To zapewne pomoże ją przekonać, że seks jest fajny, a facet to "nie jest świnia". :O

Gość gość
21;58 co ty. meska dziffka ze sie tak reklamujesz wszedzie :D

Gość gość
4 ty lubisz tą całą otoczkę zanim dojdzie do seksu?

Gość gość
kazda lubi

Gość gość
K cz m się wypowiada?

Gość CzwarteImperium
Tak naprawdę autorko wątku to Twoje argumenty są cichym wołaniem o seks. :(

Gość gość_do_gryph
po 1 na seks trzeba byc gotowym zrobic to z kims zaufanym do kogos do kogo bedziesz miec 10000% pewnosc ze bedzie cie wspieral seks to nie uprawiania na to trzeba byc gotowym to musi byc ktos sprawdzony a nie gosciu z wygladem modela czy z 6 pokamiem chyba nie sadzisz ze taki szeciopak jest dla jednej jedynej po 2 nie musisz sie czego bac zrobic jak bedziesz czuła nic na sile to nie ma sensu po 3 na wszystkie twoje 6 problemów moge odpowiedziec tak daj sobie wiecej czasu nadejdzie odpowiedni momenet po 4 szczerze to zafascynowalas mnie widze ze masz silna wole chcialbym z toba prozmawiac troszke poznac Cie lepiej jesli chcesz to napisz na mojego maila xio83@tlen.pl

Gość gość_do_gryph
Nie sluchaj tych debilii to naprawde idioci co oni ci proponuja Tabletke po która powoduje stany rakowe w organizmie gumka peka i nie daje nawet 10Procent pewnosci :) trzeba byc niezlym ciulem zeby takie rzeczy pisac napisz do mnie na maila xio83@tlen.pl nie pozalujesz tu naprawde potrzeba kogos kto cie wesprze i dobrze doradzi a nie kogos kto wrzuci cie w maliny czy pokrzywy a co gorsza w krzak rózy

Antykoncepcja to grzech? Ból, wstyd, obrzydzenie? Wychowanie katolickie ... brrr. Przestań się zamartwiać. Lekarstwem na Twoje problemy jest miłość, jak ktoś wcześniej słusznie zauważył. Jak się kiedyś solidnie zakochasz, to problemy same znikną :)

Gość gość
gość_do_gryph dziś Ale się napaliłeś na autorkę, wyluzuj :O Co masz ochotę rozdziewiczyć koleżankę?