Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta, która lubi styl "sportowy", jest uznawana za atrakcyjną...

Polecane posty

Gość gość

... w oczach mężczyzn? Chodzi mi o, mniej więcej, taki styl: dresy, szerokie spodnie, dżinsy, bluzki, które więcej zakrywają, niż odkrywają, swetry, buty "adidasy", bluzy polarowe, długie pidżamy, itp., itd.? I nie są to drogie, oryginalne rzeczy. Czy one ujmują kobiecie atrakcyjności, wdzięku? A może nie ma to znaczenia?

Gość gość
mężczyźni nie patrzą tak na wygląd jak kobiety

Gość gość
a co qrwa, po domu mam sie stroic :D zeby mnie stary porządał. nie prowokujmy mezczyzn. pomimo ze to rodzina, to facet zawsze facet. jakbym mieszkala na swoim/wynajmowanym to przyjmowałabym panów w gorsecie, mrau :D

Gość gość
Czy ktoś jeszcze zechce dołączyć się do odpowiedzi na te pytania?

Gość gość
To co opisujesz brzmi mało atrakcyjnie i kobieco. Właściwie nie różni się od ubrań faceta, który lubi wygodę i luz. Styl sportowy to nie tylko dresy, polary i adidasy :)

Gość gość
Taki styl raczej średnio kojarzy się z atrakcyjnością. "Ładnemu we wszystkim ładnie", więc jakby w taki sposób ubrać np. Mirandę Kerr czy jakąś inną modelkę, zapewne wyglądałaby atrakcyjnie.

Gość Maxinn
To zależy Co lubia mężczyzni :) Na pewno znajdzie się taki co podobają mu się tylko sportowe dziewczyny :) A nosisz tylko „adidasy”? Bo teraz to każda marka ma jakieś fajne buty sportowe, takie ala adidasy widziałam też sporo takich z Wojasa, np. te https://wojas.pl/public_html/live_shop/wojas/site/files/product/main_img_23168.png,do . Buty sportowe a wystarczy ubrac do tego cos fajnego i dobrze mozesz wygladac :) Na sportowo ale z klasa :)