Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maya2526

Bardzo poważna sprawa

Polecane posty

Gość Maya2526

Witam. Prosze tylko o odpowiedzi konkretne..mianowicie martwie sie o moją koleżankę. Podejrzewam wrecz juz jesttem pewna ze ona ma depresje. Ostatnio wzięła 20 tabletek adipexu..serce jej strasznie bilo ,cisnienie bardzo wysokie itd itp. Pozniej troche sie uspokoilo chociaz mowi mi ze czuje sie zmeczona i czasem ma kucia w klatce piersiowej. Czy te wszystkie objawy same mina czy moze byc gorzej ? Nie wiem co robic. Mieszkamy w uk i niesetty ale sluzba zdrowia nie jest tu najlepsza..

Gość Maya2526
Aha zapomnialam dodac ze ta sytuacja miala miejsce 3 dni temu. Czy jeszcze moze jej cos sie stac przez te cholerne swinstwo ktore wziela

Gość gość
kochanu mayu co tak zdesperowało twoją koleżankę?

Gość Maya2526
Z tego co mowila gdy byla pod wplywem tego mowila ze nienawidzi siebie samej ,mowila o problemach z dzieciństwa (ojciec alkoholik ) ma bardzo zanizona samo ocene i z tego co mowila to nie byl pierwszy raz kiedy myślała o samobojstwie. Mysliecir ze te objawy ktore ona ma ustąpia ? Czy jeszcze cos jej grozi ? Pilnuje ja wiem ze nic juz sibie nie zrobi ale przeciez caly czas ma jeszcze to gowno w organizmie.

Gość gość
daj jej mayu mleka na odtrutkę tak ze dwa litry.

Gość Maya2526
Mleka ??

Gość Maya2526
Nie sadze zeby mleko pomoglo..

Gość Maya2526
Ktos cos może powiedzieć na ten temat:(

Gość gość
Uważam ze powinnaś bardzo szczerze porozmawiać z przyjaciolka na ten temat, musisz dac jej odczuć ze nie jest sama, namów ja na wizytę u psychologa

Gość Maya2526
Tak wlasnie chce zrobic...staram sie znaleźć polskiego psychologa tutaj..martwie sie o nia :( a jak myslisz czy to cholerstwo ktore wziela jeszcze moze jej zaszkodzic ?? Minely juz 3 dni to chyba najgorsze juz minelo ??

Gość Maya2526
Moze jest tu jakis lekarz ktory mogkby sie wypowiedzieć. Ona ma terwz goraczke co prawda nie duza ale ma . I ma strasznie ciepla klatke piersiowa.. to cos zlegi ? Ja juz chyba jestem przewrazliwiona

Gość gość
Maju,mój sposób może wydać się banalny i głupi, ale też Przechodziłam Przez takie coś,marzyłam o śmierci, ogólnie depresja, i powiedziałam sobie, że moim ostatnim ratunkiem przed leczeniem będzie kotek. Kotek perski, coby mieć jakiś obowiązek, czesac, karmić itp, ale z obowiązku stał się częścią mnie, bardzo mi pomógł o bardzo się przez to zmieniłam może koleżanka spróbuję?

Gość gość
A ja myślę że naźarłyscie się głupie pisdy tego celowo żeby mieć dobrą zabawę i teraz boisz się ze ktoś to wykryje . Dlatego pytasz jak debil o coś takiego . Mało inteligentna kobieta depresja nie trwa 3 dni tylko dłuższy okres czasu i objawia się to niechęcią do życia do ludzi brakiem snu brakiem niechęcią do mycia się ubierania wstawania z łóżka ciągłym lękiem strachem a nie wpitoleniem jakiegoś g****a w siebie . Idź z tego forum narkomanko bo psujesz mi humor

Gość Maya2526
A kto tu mowi ze depresja trwa 3 dni ? Mysle ze depresje to ona ma juz bardzo dlugo ale dopiero teraz o tym wiem..i bardzk sie martwie. Naycz sie czytac ze zrozumieniem. Chodzi mi o to czy te tabletki moga jeszcze jej zaszkodzic ? Czytalam i tym adipexie i widzialam duzo skutkow ubocznych i szczerze mam nadzieje ze juz najgorsze za nami..

Gość gość
Niech wp******i amfe to jej dobrze zrobi

Gość Maya2526
Jak ktos cos bedzie wiedzial prosze dac znac.

Gość Maya2526
Nikt nie mial stycznosci z adipexem

Gość Maya2526
Halo

Gość gość
Halo Majko

Gość Maya2526
Czy ktos odpowie na moje pytania :(