Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
friend96

Nie lubie chłopaka mojej przyjacółki

Polecane posty

Czesc, To przyjaznimy sie od bardzo dawna od kąd zaczełysmy chodzic do jednej klasy sredniej. Poznała tam pewnego chłopaka który jest strszy o rok i jedynie skonczył gimnazjum. Bardzo go nie lubie nie szanuje jej(ona jest najlepsza osoba jest na swiecie), i nie jestem zazdrosna o niego kiedys byłam ale przeszło mi ale to jest bardzo skomplikowane bo jej mama zakazuje sie z nim spotykac i tylko ja wiem czasami mam ochote jej powiedziec o tym i ze wie nigdy by sie juz z nim nie zobaczyła. Kiedy planowałam z nia przyszłość studia nie wiedzałam ze mam jego brac tego pod uwage ostatnio mi o tym powiedziała, miałysmy jechac na wkacje do pracy ale on tez ale wiem jak by to wyglodało tak ze cały czas chciał by z nia uprawiac seks a do zadnego klubu bym nie mogła isc bo on by z nia zerwał jest bradzo zaborczy w stosunku do niej musi okałamywac go jak gdzies idzie, strarałam sie go polubic ale nie umiem i nie wiem co zrobic czy mam sobie ta przyjazn odpuscic choc bardzo nie chce ale nie mam siły na to zeby w moim zyciu był on i maja i ich problemy jestem w ostatniej klasie i chce sie skupic na nauce ale chyba sie nie bedzie dało wiem ze do tego casu oga nie byc ze soba ale na 100% tak nie bedzie ona sadzi ze go kocha jesli tak wyglada miłość to ja dziekuje . Tez jest bardzo zazdrosny o mnie i o mame o wszystkich w jej otoczeniu on chciał by aby zyła tylko z nim duzo rzeczy nie rozumie tez tego ze ona ma mama która ja kocha i troszczy sie o nia a on tego nie doznał bo mama jego umarła bardzo wczesniej . Wiec jak podsumuwiac to co robic w takiej sytułacji licze na was :),przepraszam za chaotyczna wypowiedz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować