friend96 0 Napisano Maj 12, 2016 Czesc, To przyjaznimy sie od bardzo dawna od kąd zaczełysmy chodzic do jednej klasy sredniej. Poznała tam pewnego chłopaka który jest strszy o rok i jedynie skonczył gimnazjum. Bardzo go nie lubie nie szanuje jej(ona jest najlepsza osoba jest na swiecie), i nie jestem zazdrosna o niego kiedys byłam ale przeszło mi ale to jest bardzo skomplikowane bo jej mama zakazuje sie z nim spotykac i tylko ja wiem czasami mam ochote jej powiedziec o tym i ze wie nigdy by sie juz z nim nie zobaczyła. Kiedy planowałam z nia przyszłość studia nie wiedzałam ze mam jego brac tego pod uwage ostatnio mi o tym powiedziała, miałysmy jechac na wkacje do pracy ale on tez ale wiem jak by to wyglodało tak ze cały czas chciał by z nia uprawiac seks a do zadnego klubu bym nie mogła isc bo on by z nia zerwał jest bradzo zaborczy w stosunku do niej musi okałamywac go jak gdzies idzie, strarałam sie go polubic ale nie umiem i nie wiem co zrobic czy mam sobie ta przyjazn odpuscic choc bardzo nie chce ale nie mam siły na to zeby w moim zyciu był on i maja i ich problemy jestem w ostatniej klasie i chce sie skupic na nauce ale chyba sie nie bedzie dało wiem ze do tego casu oga nie byc ze soba ale na 100% tak nie bedzie ona sadzi ze go kocha jesli tak wyglada miłość to ja dziekuje . Tez jest bardzo zazdrosny o mnie i o mame o wszystkich w jej otoczeniu on chciał by aby zyła tylko z nim duzo rzeczy nie rozumie tez tego ze ona ma mama która ja kocha i troszczy sie o nia a on tego nie doznał bo mama jego umarła bardzo wczesniej . Wiec jak podsumuwiac to co robic w takiej sytułacji licze na was :),przepraszam za chaotyczna wypowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach