Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalinaaa9393

kompleksy na punkcie figury

Polecane posty

Cześć od od dziecka mam problemy z wagą kiedyś było naprawde zle - wazylam prawie 70 kg przy wzroscie ponad 150... mialam wtedy zaledwie 10 lat, pozniej udało mi sie dosyc sporo schudnąć, teraz mam 19 lat ponad 170 i waze 70 kg , w pasie mam ok 68/9 cm... Mam wielkie kompoleksy dotyczące mojego wyglądu, jest to dla mnie bardzo duzy problem , nie umiem sobie z tym poradzic anikomu o tym powiedziec... zalezy od nastroju czasami akceptuje sie lecz czasem po prost ne moge na siebie patrzec...Cały czas mysle o mojej wadze, podswiadomie porownuje się do innych jkolezanek, przegladam sie w lustrza, cały czas mam to z tyłu głowy. Kiedy siedze mysle o tym czy cos mi się ni e"zwija" na brzuchu... to juz przechodzi w jakąś obsesje i zastanawiam sie czy przesadzam... Wydaje mi sie ze nie jestem w stanie zaakceptowac siebie w rozmiarze M , chciałabym byc szczupła to jest jedno z moich najwiekszych marzen...jak głupio to nie brzmi... Nie mam nawet ochoty fajnie sie ubrac czy cos... bo wydaje mi się że co to da skoro i tak nie jestem szczupła... Niby odpowiedz jest prosta - schudnij... ale to ne takie łatwe chyba nie doliczyłabym sie ile juz diet stosowałam , ale po jakims czasie się poddaje i tak wkolko najwiekszym porblemem jest zrezygnowanie ze słodyczy... Jak ktos do mnie mowi ze nie jestem gruba czy cos to za bardzo sie tym nie przejmuje, nie biore sobie tego do serca, za to gdyby ktos nawet przypadkowo cos zasugerował to ja zaarz myśle ze miał właśnie na mysli to ze jestem gruba i przejmuje sie tym...w sumie nikt nawet ne musi niczego mowic,,, ja wiem swoje i strasznie mnie to meczy mam tego dosc, zazdroszcze tym ktorzy niemaja problemu z figura...

Gość gość
a mi brzuszek zniszczyly leki, teraz mnie pali cale wnetrze. moze wrzody albo krwawienie z jelita. zas kasa pojdzie na gastrologa;/

Gość gość
Pamietaj ze wyglad nie jest najwazniejszy, niektorzy sa tak uwarunkowani genetycznie ze jest im bardzo trudno zrzucic wage i ty mozesz do takich osob nalezec, moglabys umowic sie na wizyte do diabetyka on by ci doradzil co robic. S na chwile obecna nie przejmuj sie i rozejrzyj ze wszedxie dookola jest pelno osob z nadwaga, nie chidza po tej ziemi same modelki diora. Zebys poczula sie lepiej mioze zacznij uprswiac jakis sport regularnie, albo silownia tez pomaga. Powodzenia

Gość gość
170 i 70 kg to nie jest tak źle. Zrob sobie swoje BMI i przekonaj sie ze twoja waga jedt odpowiednia do wzrostu. To jest tylko w twojej glowie

Gość gość
To wygląda na jakąś fobie. Skoro tak Ci figura nie odpowiada, to kup sobie buty do biegania i biegaj codziennie ( na początek wystarczy co drugi dzień) Będziesz szczuplejsza i zdrowsza :)

Gość tania891
Ja jakoś nie lubię biegać;/ nie wiem czemu ale wolę rower czy spacer szybkim tempem z kijkami;) Przyjmuję również suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl don tego jem regularne posiłki i już po miesiącu spadek 8kg!