Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spank17

dostałem lanie po gołym tyłku

Polecane posty

Gość spank17

Oczywiście chciałem je dostać, umówiłem się pewną kobietą, bardzo ładną, wysoką blondynką, prawie 180 cm wzrostu, 40 lat, piękna. Poszedłem do jej domu, odegraliśmy scenkę że jest moją matką i wraca z wywiadówki, Najpierw mnie opieprzyła od nieuków i oszustów, potem kazała położyć się na kolana u niej i dostałem sporo klapsów, bolało ale jeszcze wytrzymywałem, następnie zdjęła mi spodnie i dostałem przez majtki, bolało już dużo bardziej, potem kazała mi wstać i ściągnąć majtki, bardzo się wstydziłem i sama mi je zdjęła. Wzięła szczotkę do włosów i dostałem ze 30 razy, bolało już mocno. Na koniec kazała mi się całkiem rozebrać, położyć na łóżku i podłożyć poduszkę pod brzuch żeby tyłek był wypięty i dostałem 20 pasów, myślałem że się poryczę ale jakoś wytrzymałem. Następnie wzięła drewniany stołek, postawiła w koncie i kazała mi na nim klęczeć całkiem nago przez pół godziny. Po wszystkim się ubrałem, pożegnałem panią Elę i poszedłem do domu ale wkrótce znowu się spotkamy. Pupsko mam obolałe ale ciesze się że udało mi się spełnić moją najskrytszą fantazję. Mam 17 lat a ta przyjemność kosztowała mnie 100 zł. Czy są tu jakieś inne osoby które interesuje spanking?

Gość gośćgość
Jak myślę o tych sprawach to se konika walę.

Gość spank17
ja będę miał walić pod co przez długi czas :p. Ciesze się że się odważyłem i spotkałem się z Panią Elą, wydaje mi się że pomoże poprawić mi oceny i przygotować się do matury ;)

Gość spank900
o proszę. doskonała sprawa. nie wiedziałem że w naszym kraju pojawiły się profesjonalne spankerki. wprawdzie domin jest od metra, ale zwykle w klimacie BDSM, którego nie specjalnie trawie. skąd jest pani Ela? ja wprawdzie dostaję lanie od żony, ale kto wie, może warto by poszerzyć horyzonty :) jak możesz, to napisz na spank900 at gazeta.pl

Gość spank900
hej, kolego, jesteś pewien, że sobie tej historyjki nie zmyśliłeś?