Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja toksyczna matka zazdrości mi mojego życia

Polecane posty

Gość gość

Miała ciężkie dzieciństwo, facet ją zostawił z dzieckiem, miłości nie zaznała w życiu i mści się na mnie za swój los. Ja poznałam super faceta, jesteśmy ze sobą wiele lat i miłość i zakochanie nie mijają, mamy dziecko i mieszkamy na swoim. A ta kobieta mnie wykańcza ciągle wymyśla, że umiera i muszę do niej jechać i się opiekować, ciągle mi powtarza że facet mnie zdradza, albo mnie zostawi bo wszyscy tacy są, dziecko olewa, albo potrafi mu powiedzieć, że jego matka jest głupia... Staram się z nią ograniczać kontakty, ale to nie jest łatwe. Ona w ogóle nie ma wewnętrznej radości, jest taka zgorzchniała i takie mi teksty mówi, że można się załamać. To przykre, że własna matka traktuje mnie jak wroga. A najgorsze jest to, że ona jest zazdrosna o moje życie i chciałaby co zresztą mi mówi, abym zamieszkała z nią i z dzieckiem, a faceta zostawiła, bo po co mi on. A jak odmawiam tłumacząc jej że jestem już dorosła to mi wypomina jakim to ja złym dzieckiem jestem i zostawiłam ją starą samą i ona na pewno przeze mnie umrze :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować