Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lonely_woman

Jestem zazdrosna jak widzę brzydką kobietę z przystojnym facetem

Polecane posty

Gość Lonely_woman

A ładne zgrabne usychają bez faceta... :(

Gość gość
Ktoś mi kiedyś powiedział,że ładna dziewczyna przeważnie musi mieć kiepski charakter. Widocznie coś w tym jest. Ja też widzę wiele par, gdzie to mężczyzna jest tą ładniejszą i często szczuplejszą połówką.

Gość gość
Te brzydsze nie zgrywają księżniczek, ot i wszystko.

Gość gość
Dlatego jestes pewnie sama. Tę zazdrość, zawiść , poczucie wyźszosci masz wypisane na twarzy. To widać!

Gość gość
Znam kobiety jak autorka. Mam przystojnego partnera choc nie jakiegos modela a sama jestem brzydka. Na dodatek jestem jego pierwsza kobieta.:) bez nalogow, aktywny, dbajacy o cialo, szanujacy mnie itd. Taki spokojny dobry chlopak. Tacy w mlodosci sa olewani a ja teraz w zyciu doroslym jestem szczesliwa majac u boku kogos takiego. Ladniejsze kobiety mnie wyzywaja i mi ublizaja bo one ciagle daja sie wykorzystywac i bzykac bez zobowiazan a ja mam powazna relacje z dobrym i porzadnym mezczyzna. Poznalam go jamo 30letniego prawiczka.

Gość gość
I dobrze ci tak pustaku skoro tylko wygląd dla ciebie świadczy o wartości człowieka. Nikt nie lubi pustych idiotek choćby były miss Świata

Gość gość
powinnaś im zazdrościć mądrości a nie faceta

Gość gość
"oznalam go jamo 30letniego prawiczka." hehe bo uwierzymy. Jakiś prawidczkowy podszyw musi sie dowartosciować że ma jeszcze jakieś szanse i wymyśla:D