Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaaaaa

Mobbing na praktykach

Polecane posty

Gość kamilaaaaaa

Witam, jestem w 2 klasie technikum. Zgodnie z programem odbywamy 4 tygodniowe praktyki. W lokalu jest nas ze szkoły 3 osoby ale ,iż dwie są super miłe i się wdzięczą od początku praktyk do naszego przełożonego i jego kumpli z zawodówki - strzelam bo taki brak szacunku występuje zazwyczaj w zawodówkach w obecnych czasach, to obrywam ja - odrzuciłam i stawiłam się przełożonemu. Dostaję najcięższe i najgorsze prace - najczęściej w izolatce przez 6 godzin (podczas gdy inne lekkie, u boku tych debili) , gdy skończe i chce coś innego robić otrzymuje mopa a Ci ze śmiechem na ustach każą mi sprzątać - cały czas jestem poniżana, nie wspomnę o dwuznacznych tekstach pod moim adresem. Śmieją się,że i tak nic nie robię choć ręce mam całe poździerane i obolałe - nie będę grać słodkiej idiotki i nie dam się poniżać. Nie mogę iść do szefostwa bo dowiedziałam się iż przełożony to wielki p*********acz a szefowa wręcz go uwielbia... nie wiem już co robić by to wszystko się skończyło

Gość gość
a nie możesz zmienić miejsca praktyk? nawet jeżeli musiałabyś zacząć od nowa. wystawiają wam tam ocenę? pewnie przydałoby się mieć dobre rekomendacje, a jak mają tam taki stosunek do ciebie, to może nie dadzą ci dobrych referencji.

Gość kamilaaaaaa
Wystawiają ocene niestety i mimo że się dwoje i troję to nie licze na cuda, choc w szkole z zawodowych mam na koniec roku 4,4,5,6 ale i tak nie che pójść w tym kierunku (na rozszerzeniu tego profilu są przedmioty które chce zdawać - dlatego tam poszłam) - zależy mi wyłącznie na maturze