Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katriatyda

jaki jest najlepszy sposób na pozbycie się zmarszczek

Polecane posty

Gość katriatyda

Hej dziewczyny! Czy możecie poradzić mi z własnego doświadczenia, co najlepiej spłyciło Wasze zmarszczki? U mnie kremy już nie zdają egzaminu i myślę o skorzystaniu z pomocy medycyny estetycznej. Moja znajoma robiła sobie botoks w gabinecie Bellisana i bardzo mi poleca, ale jednak trochę się boję :/ Na co według Was najlepiej się zdecydować?

Gość gość
ja nie przepadam za botoxem, miałam raz i się troche zraziłam.. ale super rozwiązaniem jest taka jakby mezoterapia z wykorzystaniem preparatu Linerase. podczas jednego zabiegu ostrzykuje się 3 lub 4 okolice: twarz, szyję, dekolt i dłonie. by uzyskać najlepsze efekty zaleca się przejść 3 lub 4 serie, ja już po pierwszej widziałam poprawę i zakończyłam terapię po 3. jestem zachwycona efektem: skóra jest napięta i gładka, utracona jędrność powróciła a skóra na policzkach i szyi już tak nie zwisa, dodatkowo spłyciły sie zmarszczki a te przy ustach znikęły. wyglądam dużo młodziej pozostając sobą a moja skóra jest nawilżona, odżywiona i odmłodzona ;)

Gość gość
Brzmi zachęcająco. A to w gabinecie kosmetycznym wykonywane?

Gość gość
Wieszc o weług mnie nie ma się czego bać, bo teraz botoks to prawie jak krem :P Już jest to na tyle powszechne, że zrobił się z tego rutynowy zabieg. ja nie miałam żadnych skutków ubocznych i co jakiś czas odnawiam

Gość kaskawilkaaa
Ja też o IPL słyszałam dobre opinie.

Gość gość
Operacja, czyli lifting. Efekt wow i na lata, ale ryzyko powikłań spore. Jeśli masz klasyczne rysy, jesteś ładna - starzej się zdrowo. Nie ładuj pod skórę botoksu, smaruj się odpowiednimi olejkami, unikaj słońca jak się da (non stop kapelusz, cień na twarzy, filtr gdy musisz być bez). Pij kiedy czujesz pragnienie. Czasu nie zatrzymasz, od botoksu się uzależnisz. Polecałabym być szeczęśliwą, że przychodzą zmarszczki, masz możliwość się starzeć. Nie każdy ma.

Gość gość
Myślę, że botox nie jest zły, ale trzeba być pod opieką dobrego, doświadczonego lekarza i stosować go z umiarem. Ja mam takie zdanie, sama korzystam z botoxu, chodzę do dra Migały w Klinice Sfera, http://klinikasfera.pl.

U mnie też sprawdza się Vichy Liftactiv - a jak ktoś nie jest pewien czy będzie odpowiedni, zawsze przed zakupem można poprosić w aptece o bezpłatne próbki - zazwyczaj nie ma problemu z ich uzyskaniem. Przy okazji zakupu leków poprosiłam Panią w aptece i dostałam pakiet próbek Vichy - więc pytajcie, bo po to są właśnie próbki. https://www.facebook.com/revelkovelove/photos/a.1416571028593978.1073741829.1416036518647429/1724527014465043/?type=3&theater

Gość gość
U mnie zabieg botoksu wykonywał Dr Kosmowski, dzięki któremu teraz nie muszę się borykać z mankamentami swojej urody.

Gość gość
nie spamujcie z Vichy. ich kosmetyki to bujda na resorach - moze oprócz wody termalnej :D kremy nie są wcale takie eko - naszpikowane chemia i kiepsko działaja.

Ja na zmarszczki używam odpowiednich kremów dla mojej cery, wygładzających i mocno nawilżających, do tego staram się masować twarz, szczególnie w tych miejscach gdzie pojawiają się zmarszczki. To podobno pomaga, a nic nie kosztuje...

Gość gość
Bardzo fajnie zabieg botoxu przeprowadza dr Kosmowski. Skorzystałam i nie żałuję.

Gość gość
Są lepsze sposoby na pozbycie się zmarszczek np. zabieg z falami radiowym i laserem biostymulujacym oraz peeling pqage. Na botoks i wypełniacze bym się nie zdecydowała boję się igieł. Polecam panią kosmetolog z Salonu Beauty Premium w Poznaniu - zrobi Wam takie zabiegi, że znów będziecie gładkie i kilka lat młodzsze :)

Gość Todziax
Kurczę myślałam kiedyś o wampirzym liftingu, ale mama koleżanki sobie zrobiła i efekt był bardzo krótkotrwały, a sam zabieg bardzo nieprzyjemny. Już od kilku lat szukam jakiegoś skutecznego nieinwazyjnego sposobu, ale nic mnie nie zaspokaja... Może jedna są jakieś dobre kremy?

Gość gość
a jakich kremow uzywalas? moze jakichs kiepskich skoro nie pomogly? bo ja np. mam krem z bielendy- nazywa sie algi morskie- i widze, ze poprawil kondycje mojej skory. moze i ty powinnas go przetestowac :)

Gość Mama 24h
Ja tez uważam, że nie ma się czego bać jeśli chodzi o botoxu :) Dla mnie to szybka i najlepsza metoda na pozbycie się zmarszczek. Moim problemem były bardzo głębokie zmarszczki na czole. Za pierwszym razem też obawiałam się tego zabiegu jednak jak to mówią " kto nie ryzykuje, ten nie ma"... :) Byłam zachwycona efektem :) Botox robiłam w http://cziu.pl/

Ja tez uważam, że nie ma się czego bać jeśli chodzi o botox :) Dla mnie to szybka i najlepsza metoda na pozbycie się zmarszczek. Moim problemem były bardzo głębokie zmarszczki na czole. Za pierwszym razem też obawiałam się tego zabiegu jednak jak to mówią " kto nie ryzykuje, ten nie ma"... :) Byłam zachwycona efektem :) Botox robiłam w http://cziu.pl/

Gość jagodakiczynek
mezoterapia/botoks, bo kremy to pic na wodę. Jeśli oczekuje się radykalnych zmian, to trzeba zainwestować w zabieg. Ja jestem zadowolona z efektów i wcale nie są teatralne, jak niektórzy sceptycy twierdza :) We Wrocławiu polecam mój zaufany gabinet: http://karolinakopec.com/. Przemiły personel.

Gość gość
Jest sporo zabiegów odmładzających. Najlepiej wybierz się do salonu i tam Ci doradzą. :) ja robię lifting bez skalpela w http://maestriaklinikaurody.com/ i moim zdaniem jest super.

Ja bym się nie dała od razu kłuć. Chyba po prostu się boję, a twarz nie wyrażająca emocji jakoś mnie nie kręci. Ja używam dermokosmetyków marki Vichy Dzięki liftactiv supreme zmarszczki zostały wyraźnie wygładzone. Efekty są widoczne gołym okiem, bo nawet wyrównał mi się koloryt skóry i nie widać na niej tak zmęczenia po całym dniu harówy w pracy

Gość gość
Jeśli boisz się botoxu to możesz spróbować mezoterapii igłowej. To też polega na kłuciu, ale pani doktor może ci zrobić serię krótkich ukłuć, bardzo szybko i pod znieczuleniem.Sama skorzystałam z tego zabiegu w WellDerm i przyznam, że jestem mega zadowolona z efektu.

Gość gość
Po serum LIFTACTIV SERUM 10 SUPREM mnie wysypało...

Gość dalilia
Ja też bardzo poważnie rozważałam lifting, ale znajoma poleciła mi wypróbować krem na dzień i krem na noc z serii Vichy o której już ktoś wspomniał, czyli Liftactive. I cóż, liftingu juz nie rozważam - ta seria wystarczyła by spłycić nawet głębokie zmarszczki.

Zapraszam do skorzystania z bogatej oferty rosyjskiej firmy Faberlic. Jest to kosmetyka tlenowa. Firma ma wiele patentów - dokumenty potwierdzające na oficjalnej stronie. Duży wybór, ceny przystępne. Katalog ON-LINE faberlicslask(kropka)blogspot.com

Gość gość
Wg mnie - jednak botox. Tylko zrobiony umiejętnie, przez dobrego specjalistę. To zabieg, który naprawdę odmładza, zmarszczki stają się niewidoczne. Jeśli mogę polecić sprawdzone miejsce - to jest taka klinika na Bukowińskiej, koło stacji metra Wilanowska. Bardzo ok.

Gość gość
Ze swojej strony zdecydowanie polecam zabiegi z wykorzystaniem lasera z oferty http://www.bellazone.pl/ Efekty są naprawde spektakularne :)