Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomalka007

Gdzie poznać swoją drugą połówkę?

Polecane posty

Gość ziomalka007

Hej :) ostanio często słysze że ludzie rejstrują się na różnych portalach randkowych i tam poznają swoją miłośc...czy może ktoś z was jest jedną z tych osób i może mi polecić jakiś porządny portal? :)

Gość gość
Nie ma porzadnych portalii, niestety. To juz lepeij dac anons do gazety. Powaznie!

Gość gość
na sympatii widzialam przystojnych mezczyzn :)

Gość gość
fajnie jakby był przystojny i porzadny :D na sympatii sami podrywacze tak mi sie wydaje .. tacy z nastawieniem "w sam raz na raz" :p

Gość nie twoja sprawa
na sympatii szukają tylko żeby p*****ać, na znalezienie drugiej polowki nie licz. to już predzej anons w gazecie jak ktoś wyżej pisał :P

Przeznaczeni to fajny portal randkowy. I faceci tam są bardzo spoko. Nie tacy jak już wspomniani lowelasi z sympatii ;)

Gość gość
no ale jak to jest z sympatia. ludzie juz w ogole sie nie wstydza dawac zdj swej twarzy, nie jest to siar.a jak ktos z pracy cie tam znajdzie, albo uczniowie swojego nauczyciela? przeciez potem kazdy moze powiedziec: o, cos z nim nie tak ze szuka przez neta, albo - ale ona puszczalska, wiadomo ze na sympatii to sie tylko na sek.s szuk.a. jaki jest spoleczny odbior sympatii, edarlingow itp., czy moze spol. jest juz tak zepsute, ze nie patrza na to?

Gość ziomalka007
AlinaNaMalinach a skad wiesz ze ci Przeznaczeni to fajny portal ? ;)

ziomalka007 korzystałam z przeznaczonych przez jakiś czas. Faceci stamtąd są bardzo fajni i kulturalni. Z jednym nawet udało mi się stworzyć poważny związek. Dlatego gorąco polecam ;) warto się zalogować i spróbować ;) Nic się nie traci a można wiele zyskać.

Gość ziomalka007
hmm nie slyszalam o tym portalu. A drogi jest? tzn czy trzeba coś placic?

Gość gość
To że się niektórzy śmieją, że ktoś ma konto na portalu rankowym to dziecinada. Nawet nie warto na to zwracać uwagi. Jak na jednym portalu tego typu założyłam se konto to jedna znajoma sie ze mnie wyśmiewała za plecami. Mina jej zrzedła jak znalazłam tam fajnego faceta ;) zemsta była słodka!

Gość ziomalka007
tak też myśle ze nie ma w tym nic smiesznego dlatego zdecydowalam sie znalezc jakis portal i zalozyc konto :)

ziomalka007 przeznaczeni to faktycznie mało znany portal jest. A szkoda. Zarejestrować się można za darmo. Dopiero jak chcesz wykupić jakieś konto z dodatkowymi funkcjami to się płaci. Ale ceny nie są jakieś wygórowane ;)

Gość gość
A ja myślę, że i na symaptii i na przeznaczonych i na innych portalach można spotkać kogos fajnego. Trzeba mieć po prostu troche szczescia.

Gość AAAAlutka
trzeba próbowac!!!! do odważnych świat należy!!!!!!

Gość gość
dawaj na Zbiornik.pl skarbie

Gość gość
ziomalka jak się gdzies zalogujesz to powiesz czy warto?

Gość ziomalka007
Tak tak dam znać :) mysle ze zarejestruje sie na kilku portalach randkowych i wtedy bede mogla ocenic ktory najlepszy wedlug mnie i moich oczekiwan :)

Gość gość
kur.de ale bedac jakims urzednikiem albo podsekretarzem w ministerstwie, to nie jest wstyd sie zarejestr. na sympatii? nie kłóci się to z etyka słuzby cywilnej czy cos w tym stylu? to mnie zastanawiało zawsze. czy takie osoby potem nie maja siary jakby co w pracy.

Gość gość
Jak się jest jakąś osoba publiczną to jest chyba trochę inaczej. Np. senator nie powinien zakładać konta na sympatii, bo związki to jest zbyt osobista sprawa. Taki człowiek powinien się jawić jako osoba profesionalna a nie jako jakiś internetowy podrywacz albo smutas ;) To sprawa czysto wizerunkowa.

Gość gość
na czatach mozna poznac.

Gość gość
no senator chyba nie, ale jakas pani Jadzia powiedzmy inspektor w jakims tam wydziale w urzedzie x? a była afera że pracownica ministerstwa oglaszala sie na jakichs roksach czy cos w tym stylu, pewnie ze zdj twarzy. oczywiscie stracila prace. czaty nie, bo wole od razu widziec zdj 2 osoby.

Gość gość
No jak ktoś pełni jakaś funkcję PUBLICZNĄ, to powinien zwracać uwagę na takie rzeczy. Pani Jadzi inspektorki też się to tyczy :P

Gość Ela1991
Nie wiem jak pani ktora zalozyla temat, ale ja sie zalogowalam na ten portal. Jak na razie mi sie podoba ;)

Gość gość
A ja polecam wyłączyć komputer i zacząć się spotykać z prawdziwymi ludźmi. W internecie miłości nie znajdziesz!

Gość gość
Czy można być zwykłym leszczem, który nigdy nie wychodzi z domu?.

Gość gość
Pewnie, że można. Leszcze górą <>< <>< <><

Teraz chyba najszybciej poznaje się kogoś przez internet. Moja kumpela wyjechała do pracy w stanach i długo narzekała na samotność. Wyszukałam portali randkowych dla polaków na emigracji i trafiłam na http://usa.polishhearts.com/pl/a/samotnosc_w_stanach . Założyłam tam konto i długo nie trzeba było czekać - otrzymała kilka propozycji randek. Moim zdaniem to naprawdę najlepsze miejsce aby poznać kogoś wartościowego.