Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polki to najwieksze szmaty i sciery

Polecane posty

Gość gość

Są tak brudnymi szmatsmi ze nawet do wytarcia chlewu sie nie nadają. To potwierdzi każdy Europejczyk. Poza tym są obrzydliwie wstrętne. Długie nosy, małe piersi, duży tylek i opona na brzuchy. Takie kuleczki. Jeszcze ten ich styl, kusa kurteczka, dżinsy i kozaczki z świńskiej skóry. Dodatkowo tona tapety na twarzy, by ukryć krwiaki i pryszcze. Normalnie ohyda. Służą Afryce i Azji jako zlewy na spe rMe. Jeszcze nie widziałem jakiejś Polki z normalnym obcokrajowcem. Przeważnie ich partnerzy, to jakiś margines społeczny, rozwodnicy badz stare dziady. Bleeeeee

A z glana chcesz :classic_cool: ? Mnie to chyba na oczy nie widziałeś - won z uchodźcami, sypianie z murzynem to dla mnie abstrakcja, a sama ubieram się raczej, hm... ostro. Jeansu lub bojówki, długie glany, skórzana kurtka, zwykły, nieco zbyt duży T-shirt czy koszula w kratę :D Nie jest to może szczyt klasy i całkowity brak kobiecości, ale za to jestem sobą. I nie wrzucaj mnie jak i innych kobiet do jednego worka. Zresztą... Może i Polki lubią obcokrajowców aż za bardzo ale to chyba kwestia coraz mniejszej populacji prawdziwych mężczyzn w Cebulolandzie :D Pozdro. PS: ścierę jeszcze da się wyprać, ale bezmózgowca takiego jak Ty, no cóż, nie da się naprawić ;)

Gość gość
Dobrze ujęte. Jeszcze mają wredny charakter, są strasznymi sukami

Gość Firanellla
Oczywiscie miski cycków nie podałam bo jestem płaska i ryj mam wstrętny.z murzynem nie kopulowałam bo nawet on mnie nie chciał.:(

Gość gość
które sa piękne może czeszki albo niemki a może rumunki a greczynki to dopiero kinola mają, francuski szkielety, angielki tłuste i leniwe to które takie cudowne sa?

Gość gość
Fakt mają strasznie małe cycki przez to są mało seksowne

Gość gość
Polki te z klasą sa wymagające i to ich boli.

Gość gość
Byłam we Francji i sorry ale co dziesiąta wygląda jak Sophie Marceau szczególnie na południu. Żadna świńska blondyna z pustymi rybimi oczami nie ma takiej oszałamiającej urody

Gość gość
I wyglądają jak klony bez osobowosci

Gość gość
Firanella ty babochlopie w glanach

Gość gość
brudne łachy nadające się do spustu i nic innego. dają d**y za marne euro, śmierdzą rybą i myślą, że są pępkiem świata. tak naprawdę to patologia.

Gość gość
15:48 Nie zazdroszcze ci bynajmniej że bierzesz z pupy do ryja fiuta maciusia z klanu 🖐️

Gość gość
no i wuj, ale dobre w łózku, a teraz dla 500+ to dopiero będą się pieprzyć

Gość gość
Przyjemnie się czyta takie wypociny frustratow , polki akurat tu w niemczech maja wzięcie u młodych slicznych bogatych Niemców ostatnio byłam nawet na ślubie polki z Niemcem i są bardzo szczęśliwi , Tobias sam mowi ze znalazł najwspanialsza kobietę na swiecie , ale Ty sobie wyzywaj i ublizaj zakompleksiony chlopczyku z autyzmem , na szczęście Cię pociesze robaczku ze takie chamstwo i buractwo to domena wszystkich Słowian bo rosjanie o rosjankach i ukraincy o ukrainkach mówią dokladnie to samo a one na to leja bo mogą mieć bogatych nie zakompleksionych Niemców Norwegów Hiszpanów

Gość gość
I faktycznie chiszpanki sa dużo lepsze czasem niemki. Z polkami jest coraz gorzej z facetami zreszta tez powoli zaczynamy byc kolonia do d*****nia. Dziewic niema tylko w******ne.

Gość gość
Zgadzam się. Mit o przewadze urodzie Polek wymyśliły i rozpowszechniły same Polki. Jak pokazuje statystyka to ponad 40 procent polek ma nadwagę, od tego zacznijmy, a te które nie mają mają często inne defekty w urodzie jak plaskocyce i brzydka twarz. Więc w celach dowartościowania się popuszczają szpary każdemu ciapatemu Mokebe, którego ledwie poznały, szpanują wyretuszowanymi zdjęciami i szukają fagasa takiego, żeby wszyscy zazdrościli i mogly sobie w ten sposób zrekompensować zakompleksienie, czyli wyższego od niej o głowę gdy ona ma szpilki, albo szukają aprobaty u ciapatych, którzy na tanie komplementy wyrywają każda naiwna byle paszteta, bo oni jak to zwierzęta,*****ają co się rusza.

Gość gość
Polki to roszczeniowe, agresywne, łatwe, zakompleksione kobiety.

Gość gość
Polka myśli, że jak popusci ciapatemu to jest oryginalna i się dowartościuje. W istocie udowadnia tylko, że jest łatwa d***** bez klasy. Najgorsze są studentki i byle studentki. Nigdy nie bierzcie tych dziwek.

Gość gość
Ja akurat należę do facetów którzy ****ają wszystko co się rusza Mimo to nie ****** polek, bo ludzie, wszystko ma swoje granice, to już lepiej c***a w świeży gnój włożyć, a na pewno przyjemniej, czyściej i tak nie śmierdzi jak polka

Gość gość
:O

Gość gość
Jesteście idiotyczni. Co rozmiar cycków i otyłość ma do „Polki to najwieksze szmaty i sciery”. Tu sie raczej liczy zachowanie. „Fakt maja bardzo małe cycki przez co są mało seksowne”, zapytam sie jeszcze raz - co cycki maja do zachowania jak szmata i suka? Nie powinnismy zaliczać Polek do jednej grupy „szmat i ścierw”, bo są naprawde kultularne i miłe kobiety - nie wszystkie, co fakt.

Ja jestem zbuntowana nastolatka mój styl punk,rock ,metal czyli .Opiszę mój jeden strój. Koszulka Metallica Andjustice for All... Koszula punkowa czerwona w czarną kartę, jeansy z dziurami ,pas z cwiekami,glany.

Gość gość
faktycznie polki to zwykle puszczalskie ku.wy, ktore na widok hiszpana labo wlocha dostaja szalu macicy, rozkladaja nogi przed nimi nawet nie pytajac ich o imie. Gardze tymi szmatami

Gość gość
A kazdy kto tu wyzywa Polki i jest Polakiem to kulturalny, prxystojny i slodko kwasny ideał. Oczywiscie każda polska k***a marzy o takim egzemplarzu lecz z zalu że zaden taki jej nie chce rzuca się w ramiona pierwszego lepszego ponadprzecietnie przystojnego Hiszpana. Co z tego ma? Conajmniej niezapomniany seks. A to już cos, bo niestety polski Janusz duzo gada a do niczego się nie nadaje. Nie wspominajac nawet o niechlujnym wygladzie i łysej czaszce.

Gość gość
a faceciory co pachną kwiatkami i są czyści i się nie jebią na prawo i lewo ? co o sobie powiecie ?

Gość gość
dziś Hiszpanie są przystojniejsi od polaków uczę się hiszpańskiego ale nie chciałbym hiszpana nawet dla przygody ci powiem jako kolega jeszcze tak oni tylko podrywają pisałam kiedyś z jednym takim to tylko był zainteresowany wyglądem to zerwałam znajomość co tu z takimi pisać ale fakt był jeden plus nie pokazywał pitola i nie gadał o sexie jak polscy gadać to się fajnie rozmawia ale do związku nie

Gość gość
polki to głupie suki, które nie wiedzą czego chcą