Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Elizija Pył

Powróżę za darmo z kart klasycznych

Polecane posty

Gość Wróżka Elizija Pył

Dzień dobry, jestem wróżką Eliziją Pył i wróżbiarstwem zajmuję się 16 lat. Wróżę z dłoni, Tarota i z kart klasycznych. W tych ostatnich czuję się najlepiej. W ramach wolnego czasu chętnię tu powróżę. Wystarczy podać imię (lub nick), swoją datę urodzenia oraz pytanie (praca, życie uczuciowe, zdrowie, dom) + ew. dane osoby, z którą związane jest pytanie. Czekam na zgłoszenia. Elizija Pył.

Gość gość
Iwona 27.03.65 Kiedy zmieni się coś w moim życiu uczuciowym? Czy mam szansę na związek? Czy ktoś mnie jeszcze pokocha? Jeżetali tak, to kiedy i może widać coś więcej w kartach.

Gość gość
Jarek 20.07.1982 r. Jestem samotny, pracę też mam nijaką? Chodzę smutny. Kiedy to się zmnieni. Czy znajdę miłość, nową pracę?

Gość gość
Witaj wrozko :) Malgorzata, 5 sty 93 chcialabym zapytac o zdrowie i prace/ nauke.

Gość gość
Kasia 23-03-76, co bedzie dalej z moim zwiazkiem?

Gość Wróżka Elizija Pył
---Iwona 27.03.65 Widzę ciemnego bruneta z brązowymi oczami. Starszy od Ciebie, ale opiekuńczy, to ten. W nim się zakochasz. Masz wielką szansę na miłość! ---Jarek 20.07.82 Pracy przez dłuższy czas nie zmienisz, nie rzucaj jej, bo nie widzę tu na razie żadnej innej pracy. A miłość, o, widzę, blondynka albo jasna ruda, czy pracuje z Tobą pewna kobieta o jasnych włosach? Karty pokazują, że to pracowita kobieta blisko Ciebie. Rozejrzyj się, a spotkasz miłość. ---Małgorzata 5 styczeń 93 Widzę tu dużo nauki... Jesteś bardzo ambitną dziewczyną, nauka Ci się opłaci, widzę też dobrą pracę, ale i dużo stresu w przyszłości. Zdrowie Ci dopisuje. ---Kasia 23.03.76 Nic nie widzę w sferze uczuciowej, jakby Twój związek nie istniał. Czy uczucie się w nim wypaliło? Widzę dużo stresu, musisz poważnie przemyśleć swój związek. Dalej nic nie widzę. Elizija Pył.

Gość Wróżka Elizija Pył
Kolejka otwarta. Elizija Pył.

Gość gość
---Iwona 27.03.65 Widzę ciemnego bruneta z brązowymi oczami. Starszy od Ciebie, ale opiekuńczy, to ten. W nim się zakochasz. Masz wielką szansę na miłość! Dzięki. Widzisz takie szczegóły? To może gdzie go spotkam i kiedy :)

Gość gość
---Jarek 20.07.82 Pracy przez dłuższy czas nie zmienisz, nie rzucaj jej, bo nie widzę tu na razie żadnej innej pracy. A miłość, o, widzę, blondynka albo jasna ruda, czy pracuje z Tobą pewna kobieta o jasnych włosach? Karty pokazują, że to pracowita kobieta blisko Ciebie. Rozejrzyj się, a spotkasz miłość. Nie, nie pracuję z żadną kobietą. Więc chyba ta wróżba jest nietrafiona. A może coś więcej? Ale i tak dziękuję.........

Gość Wróżka Elizija Pył
Tak, tyle lat zajmuję się wróżeniem, że na pamięć znam wszystkie znaczenia i łączenia kart, i wszystkie szczegóły widzę w myślach, wszystko się u mnie sprawdza. Karty pokazują przyszłość do kilku miesięcy, u Ciebie, Iwono, miłość pojawi się niedługo, aczkolwiek nie za szybko, myślę że będzie to za miesiąc, lub półtora, co do miejsca to widzę przyrodę. Ale niekoniecznie to może być miejsce Waszego spotkania, a może już jakaś randka. Miej oczy otwarte. Pozdrawiam. Elizija Pył

Gość Wróżka Elizija Pył
Jarku, wyszło mi, że to pracowita kobieta blisko Ciebie, więc pomyślałam, że to w pracy, ale widocznie okazuje się inaczej. Może to być Twoja sąsiadka, osoba którą widzisz codziennie w sklepie, albo ktoś z rodziny, w każdym razie to kobieta, która jest przy Tobie, gdzieś blisko, ale jej nie zauważasz. Dziękuję, pozdrawiam. Elizija Pył.

Gość gość
Iwona dziękuję za poświęcony czas.

Gość gość
Nika 12.01.94 czy w najbliższym czasie czeka mnie wyprowadzka za pracą.

Gość Nick_Marcela
Witam serdecznie To ja poproszę - co mówią Pani karty - czy stworzę udany związek, kiedy i z kim. 15 sierpnia1981. I jeśli można jeszcze prosić: Czy zostanę mamą :) Pozdrawiam

Gość gość
Jarek. Dziękuję.

Gość Wróżka Elizija Pył
Lololo, żartowałam, nie jestem wróżką. Błagam no Was, jak można wierzyć w takie głupoty? To WY jesteście odpowiedzialno za to jak wyglądać będzie WASZA PRZYSZŁOŚĆ. Koniec. Pozdrawiam. Przepraszam za trolling. Nie dajcie się... Elizija Pył.

Gość Wróżka Elizija Pył
Nika, jak chcesz to się wyprowadzaj. Marcela, będziesz mamą, oczywiście, i też spotkasz prawdziwą miłość! Elizija Pył. Już koniec, dziękuję.

Gość gość
Wrozko, przyznaje trafilas w 10. Nie ma zadnego zwiazku, jest duzo stresu i dlatego zapytalam. Dziekuje Ci za poswiecony czas. I sorry za podpuche.. Moze chociaz cos dobrego mi powiesz? To ja z 14.19

Gość gość
Bernadetta 06.03.1988 kiedy znajde prace i mniej wiecej na czym bedzie polegac ?

Gość gość
Agnieszka 07.09.83 co mnie czeka w milosci w najblizszym czasie?

Gość gość
Bea -23.06.1071 , proszę o wróżbę dotyczącą zdrowia i rodziny.

Gość ona city
Proszę o wrozbe dotyczą życia uczuciowego, 28.10.1985

Gość gość
Witam serdecznie Prosilabym o wrozbe dotyczaca zycia uczuciowego, kiedy na mojej drodze pojawi sie ktos z kim bede szczesliwa juz do konca,oraz czy zostane mama.. ? 24.10.80 Dorota

Gość gość
Anna 15.09.89 co mnie czekam w zyciu? Jakie ma zamiary osoba z ktora sie spotykam?

Gość gość
To prawdziwy watek czy oszustwo.?, jak mozna tak sobie zakpic z kogos, bezduszne suki tylko tak potrafia !!!

Gość wdowka30
witam, poprosze bardzo o wrozbe. Asia 24,12,1986 jak ulozy sie moje zycie? czy znajde milosc prawdziwa? pozdrawiam :)

Gość ali ali ali
Ja Sylwia15.01.1989 co czeka mnie w uczuciach jakas milosc czy stara milosc??

Gość gość
Idioci, napisała, że to wróżenie to ściema :D nauczcie się czytać, wstyd przynosicie :D

Gość Anka2555
Ania 25.07.1988 czy nastapia jakies zmiany w moim zyciu czy ktos sie pojawi i kiedy??? Prosze o odp