Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamki na oku

Polecane posty

Gość gość

Od kilku tygodni na prawym oku pojawiły mi sie dwie plamy, nie sa duze, mniej wiecej jakbym widziała muche albo komara, wyglądaja jakby zostały namalowane sprayem..., cały czas tak samo to wygląda ta plama, nic sie nie zmienia. Tzn widze to jak patrze tym okiem, szczególnie jak jest jasno, na oku nic nie widac

Gość gość
niestety to jest nieuleczalne wiem bo moja mama to ma idź szybko do okulisty żeby spowolnić powiększanie jej

Gość gość
ale co to moze byc i od czego???

Gość gość
okulista powiedział mojej mamie ze od nieleczonego zapalenia oka

Gość gość
a znasz dokładna diagnozę? Jak to wygląda u twojej mamy, w jakim jest wieku? Czy nadal sie poszerza?

Gość gość
Autorko,już mi naprawdę ręce opadają jak czytam TAKIE tematy !! Zbieraj się szybko do okulisty a nie szukaj porady na Kafe.

Gość gość
nie pamiętam jak to się nazywa moja mama jest praktycznie ślepa na jedno oko to z plamą ma czarną plamę na środku i trochę widzi po bokach jest po 50 ale zaczęło jej się to robić jakoś po 20 kiedyś jej okulista powiedział że to może być od leków a jak było ostatnio bo nosi okulary na drugie że to jej się zrobiło najprawdopodobniej od nieleczonego zapalenia oka w sumie to czort wie od czego to

Gość gość
fajnie , tylko terminy sa kilkumiesieczne... :( Ja znalazłam wprawdzie gdzie co mnie przyjma za 2 tygodnie, ale jeszcze musze isc po skierowanie od lekarza rodzinnego. Jestem podłamana

Gość gość
w sumie nie musisz mieć to co moja mama kiedyś mi coś mówiła że na początku widziała jakby cień a potem plama się pojawiła

Gość gość
ja własnie nie widze cienia, tylko b konkretny kształt, moze to jakis mikrowylew był?? Mam strasznie cieka prace w stajni, i ostatnio miałam problem z oczami, bo [racowałam z taka pyląca słoma, mi ona troche nawłaziła do oczu...

Gość gość
takie ciemne plamki na teczowce? tez to mam.