Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutek

Mam 23lata i czuję się staro.

Polecane posty

Gość asiutek

Ciało coraz gorsze, twarz też już nie taka ładna młodzieńcza. To już nie to samo kiedy byłam nastolatką, świat leżał przede mną otworem. Faceci za mną szaleli, te wszystkie głodne spojrzenia, próby podrywu, pogwizdywanie na ulicy, byłam w centrum uwagi i czułam się z tym świetnie. Teraz widzę jak powodzenie moje spada, nie przykuwam już tak męskich spojrzeń, inne dziewczyny też już nie pałają taką zazdrością jak kiedyś. Skoro już teraz jest tak słabo, to co dopiero będzie jak osiągnę 30tke.. Wtedy to chyba już tylko trumna. Aż się odechciewa żyć :(

Gość gość
Ja mam 27 i jeszcze szal robie ale to juz nie to co kiedys.... Po za tym teraz ja dla atrakcyjnych 18 nie jestem zadna konkurencja bo jestem 10 lat starsza..... Tak juz bedzie.... Coraz mniej, coraz mniej podziwu az wkoncu zniknie calkiem

Gość gość
Jezu jakie z was pustaki. Moze robcie cos za co inni ludzie, nie tylko mezczyzni, beda mogli was podziwiac nawet jak bedziecie stare i pomarszczone.

"świat leżał przede mną otworem." a teraz co? role sie odwrocily?

Gość gość
Jestem w tym samym wieku i dopiero teraz zaczynam wygladac jak kobieta, chociaz i tak biora mnie raczej za podlotka ;) jako nastolatka nie mialam w ogole powodzenia, dopiero po 20r.z zaczelam miec :P

Gość gość
taki los pustej lali, samo życie..

Gość Evangeline
Byłam myszowatą nastolatką, powodzenie i wygląd poprawiły mi się około 21 lat dopiero.