Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Województwo opolskie NAMYSŁÓW

czy przeprowadzilibyscie się do Namysłowa gdyby...?

Polecane posty

Gość Województwo opolskie NAMYSŁÓW

Gdyby w NAMYSŁOWIE NIEDALEKO RYNKU NA ŁĄKACH GDYBY POWSTAŁY NOWOCZESNE I WYSOKIE WIEŻOWCE JAK KOŁO PAŁACU KULTURY W WARSZAWIE RÓŻNE FIRMY KORPORACJE HOTELE APARTAMENTOWCE ORAZ kilka nowoczesnych osiedli mieszkaniowych na pustych terenach na obrzeżach Namysłowa dziesiątki nowych szkół przedszkoli żłobków co najmniej 4 duże lodowiska Aquapark skatepark zoo ogród botaniczny teatr opera operetka kino 7 D oraz kino cinema City Helios oraz dwa kina multikino salony samochodowe towarzystwa ubezpieczeniowe kilka klinik i szpitali co najmniej 2 salony mody uczelnie akademiki NAMYSŁÓW JUŻ MA DWIE GALERIE HANDLOWE ALE GDYBY POWSTAŁY 4 TAKIE DUŻE JAK GALERIA MOKOTÓW W WARSZAWIE DWIE TAKIE JAK GALERIA PESTKA W POZNANIU ORAZ A W KAŻDEJ Z NICH MC DONALD,S KFC BURGER KING PIZZA HUT ORAZ PRAKTIKER IKEA NOMI OBI JULA CASTORAMA CZERWONA TOREBKA PSB MRÓWKA AUCHAN LEROY MERLIN TK MAXX SATURN DECATHLON I KILKA INNYCH oraz tramwaje i lotnisko co najmniej takie jak w katowicach-pyrzowicach itd oraz autostradową obwodnicą Namysłowa taka jak np obwodnice dużych polskich miast

Gość gość
I jeszcze gdyby setki nowych zakładów pracy by powstało i gdyby kupno mieszkania w Namysłowie by kosztowało sześćset złotych za metr kwadratowy?

Gość gość
i gdyby tyle mieszkań powstało to na pewno dużo ludzi by kupiło i namysłów z małego 16 tysięcznego miasta na opolszczyźnie by sie stał dużym miastem i gdyby z gminy miejsko-wiejskiej się stał gminą miejską i z miasta powiatowego miastem na prawach powiatu a tereny poza miastem namysłów w gminie namysłów by się stały kilkoma osobnymi gminami z siedzibami w tamtych wsiach i namysłów miałby tablice rejestracyjne albo on albo oa (on może być dla nysy zarezerwowane bo ma tablice rejestracyjne ony ale gdyby stała sie miastem na prawach powiatu to miała by on a namysłów oa a powiat namysłowski dalej ona

Gość gość
I liczba mieszkańców Namysłowa by od kilkudziesięciu tysięcy do kilkuset tysięcy by wzrosła(wtedy bloki by musiały mieć około 20 pięter i kilka mieszkań na każdym piętrze i być gęsto zabudowane by tych nowych mieszkańców pomieścić

Gość gość
I gdyby tam sala koncertowa powstała duża jak muszla koncertowa w opolu i stadion jak nowy stadion we Wrocławiu i Namysłów by sie "Roz/za/du/pił" czyli by przestał być za/d/u/pie/m

Gość gość
NIE! NIE! NIE!

Gość gość
I gdyby co najmniej dwa duże wybiegi mody tam powstały oraz tunel aerodynamiczny aeroklub banki firmy spółki korporacje parkingi podziemne co o tym myślicie?

Gość gość
Gość 15:10 dlaczego nie przecież by się stał dużym miastem i niczego by mu nie brakowało to wytłumacz mi dlaczego?

Gość gość
Dlaczego

Gość gość
Co jest w tym mieście takiego obrzydliwego wymień jak taki mądry jesteś i zamieść foty Namysłowa i pokaż na fotach co jest tam takiego obrzydliwego i brzydkiego np miejsce budynek nie zamieścisz to oddasz mój niebieski Nick namysłów województwo opolskie

Gość gość
Zamieść foty co byś zrobił gdybyś kiedyś przypadkowo przejeżdżał przez Namysłów (jakim cudem dowiedziałeś się o moim mieście?)

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Ooo

Gość gość
No odpisz

Gość gość
I gdyby tam sala koncertowa powstała duża jak muszla koncertowa w opolu i stadion jak nowy stadion we Wrocławiu i Namysłów by sie "Roz/za/du/pił" czyli by przestał być za/d/u/pie/m xxx czyli wreszcie przyznajesz, że ten zy****y namysłów jest zadoopiem :D

Gość gość
Namysłów nie jest zad***em ja pisze twoimi kategoriami bo dla ciebie namysłów jest zad***em a gdyby one powstały to przestał byś uznawać namysłów za dziurę ja napisałem że namysłów to dziura choć nie jest bo ja tak nie uważam tylko myślę twoją kategorią rozumowania i twoim tokiem myślenia ale zrozum że nawet teraz w tej chwili namysłów nie jest dziurą ani zad***em napisałem ci w innych tematach

Gość gość
PS Namysłów to nie dziura ani zad***e ja tylko pisze twoim tokiem myślenia bo dla ciebie jak w mieście nie ma tramwajów lotniska sali koncertowej czy zoo itd to miasto jest zadoopiem a to nie prawda przyjmij to do wiadomości że Namysłów to nie dziura

Gość gość
na dachu mojego kurnika jest też lotnisko...

Gość gość
Pytam gdyby te rzeczy i budynki itp powstały w Namysłowie i Namysłów stał by się dużym miastem to przestał byś go za dziurę uznawać ps co byś zrobił gdybyś przypadkowo przejeżdżał przez namysłów? I zamieść foty Namysłowa i pokaż co ci się nie podoba w Namysłowie

Gość gość
Up

Gość gość
Up