Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z sali obok

Smutna prawda o facetach. Nnie dbaja o siebie i smierdza

Polecane posty

Gość Alicja z sali obok

W zastepstwie prowadze teraz zajecia takze z grupa meska i jestem przerazona. Po wejsciu na sale nos mi wykrea od "meskich" zapachow. I te smierdziuchy jeszcze probuja mnie podrywac :O Powiedzialam sobie, ze predzej zakocham sie w dziewczynie niz w smierdziuchu. Dziewczyny sa bardzo czysciutkie, wyantyperspirantowane, wyperfumowane, az przyjemnie na sale wejsc tak pachnie swiezoscia. Faceci wstydzcie sie :O

Gość prawictwo pospolite 152
a co ci to przeszkadza , ze smierdzą ? PRzecież loda im nie musisz robić .. Więc sprawa ciebie nie dotyczy Niech martwią się ich dziewczyny , bo to one mają najgorzej

Gość gość
ich intensywny pot wynika tez z tego, ze w odroznieniu od kobiet, wiekszosc z nich "wrzuca na ruszt" bele co, miecho miecho, kiebaby, ci/psy, kole, alkohole. nie rukole, rzodkiewki, selery. fajki, grzybice ukl. pokarmowego. czego oczekiwac potem od tak steranego organizmu :/

nie pije i nie pale , miesa nie jem prawie wcale .. a dziewczyny nie mam więc nie musze myć ptaka 2 razy dziennie .. Wiesz kiedy go ostatnio myłem ? Dwa dni temu , w środę I tak mi nikt nie zagląda do majetek więc nikogo to nie powinno obchodzić

jestem pragmatyczny

biorę pryszcnic co 2 dni // Dlaczego ? Bo mogę

Gość gość
Na poczatku smiechlam,jak przeczytalam tytul..ale troche prawdy w tym jest.

Gość gość
jezu, ale ja mowie o zapachu potu przy wysilku, np. na silowni. zapach ptaka na silowni nie jest wazny. ja tez mam taka sytuacje aktualnie ze moge sobie pozwolic na mycie co 2/3 dni. i moja sprawa.

Gość gość
a jak będziesz miał robionego loda 4 razy dziennie , to konia będziesz mył tylko 2 razy dziennie ? Członka trzeba myć przed każdym lodem

Gość Alicja z sali obok
Ja wcale nie przesadzam piszac, ze predzej zakocham sie w dziewczynie niz w smierdziuchu. Nigdy nie uwazam sie za kogos o innej orientacji ale prawda jest taka, ze 1000x milej mi w towarzystwie zadbanych dziewczat niz smierdzacych facetow. Obrzydzenie mnie bierze na sama mysl, ze mialabym z kims takim chodzic, za kogos takiego wychodzic za maz, zyc razem, wachac go i jeszcze uprawiac seks nago, bleeeee.... zaraz zwymioruje :O Uwazam sie jak dotad za heteroseksualna ale predzej pocaluje dziewczyne w mietowe usta niz spoconego chlopa w otwor gebowy z nieswiezym oddechem, bleeee....

Gość gość
No ale jak mamy się myć jak cały czas jesteśmy zajęci oglądaniem gołych kobiet w necie? Btw Alicja to imię dobre dla kota

Gość gość
mi było ciezko z facetem ktory pocil sie strasznie przy spaniu i uwielbiał wieprzowine. po zerwaniu odzylam.

Gość gość
Też nie lubię takich facetów. Właśnie smród i brak higieny często idzie w parze z chamstwem i seksizmem. Im się wydaje że kobiety lubią takich męskich, spoconych smierdzieli. Hahaha