Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje? Odchudzanie i skutki uboczne?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie przez 2 miesiace odchudzalam sie. Przez pierwszy miesiac tylko cwiczylam i odstawiłam cukry,białe pieczywo,tłuste i słone. Przerzucilam się calkowicie na zdrowe odżywianie. Już wcześniej przyzwyczajalam organizm , jedzac naprzemian z przewaga zdrowego. W ostatnim miesiącu też cwiczylam ale przez tydzień bylam na glodówce i: Teraz sikam co chwilę-zdążę wypić i już lecę do toalety, podobnie z jedzeniem, coś zjem, godzina , dwie i już strawione .. Wcześniej zalatwialam się rzadziej a teraz strach gdzieś wyjsc. Do tego boli mnie brzuch, ledzwie .. Bardzo mocno. Okresu brak. Spóźnia się 2tygodnie choć zawsze był na czas. W ciąży nie jestem i witamin mi nie brakuje. Co się dzieje i dlaczego mój organizm tak sie zmienił.?

Gość gość
I jeszcze jedno...mój brzuch wygląda jak jakiś balon. Nie przesadzam ,jest bardzo ...hmm..spuchniety ? Na pewno to nie jest tłuszcz , a i wciągnąć się to nie da. Jest twardy.

Gość gość
A i wciagnac się go nie da* Jakby ktoś miał ocenić po brzuchu sylwetkę to powiedziałby bez wątpliwości że mam z 15kg nadwagi.

Gość gość
Byłaś na głodówce, sama woda? Przygotowałaś się do niej odpowiednio? Wyszłaś z niej tak jak powinnaś?

Gość gość
Tak bylam na samej wodzie 7 dni, przygotowałam się do niej i wyszłam tak jak powinnam, od 3 tygodni jem normalnie.

Gość gość
Ile schudłaś w czasie całego odchudzania? Dziwne to wszytsko, że okres się spóźnia? Nie raz byłam na głodówce i nigdy nie miałam takich problemów, wręcz przeciwnie, czułam się o wiele lepiej.

Gość gość
czyli te głodówki to nie wszystkim służą ,najlepiej zapytaj lekarza,jak sikasz może masz zapalenie pęcherza nerek ,jak jesz dużo błonnika to częściej toaleta,każdy ma inna tolerancje,moze jesz dużo warzyw które wzdymają

Gość gość
albo np. na laktozę tak reagujesz ,lubisz mleko zwykłe? i mleczne produkty jogurty itd.?

Gość gość
Tak To są skutki uboczne. Tak się dzieje kiedy nie posiada się wiedzy na temat żywienia, utraty wagi i stabilizacji po . Lec do ginekologa jak najszybciej, trzeba przywrócić okres. Nie bagatelizuj. Znam się na tym.

Gość gość
jak się odchudzam to bardzo często nie mam miesiączki,to nie koniec świata że raz nie masz,ja jestem zdrowa a tak reaguje na mniejsze ilości jedzenia,

Gość gość
16.37 To nie jest normalne ! Zacznij używać mózgu, nie plec bzdur. Dziewczyna pewnie młoda i matka w przyszłości chciałaby zostać. Przy takich akcjach to pewności mieć nie będzie.

Gość gość
czeste sikanie - sprawdz w jakims dobrym lab. poziom hormonu wazopresyny. chociaz jeden lekarz mi powiedzial, ze szybka akcja serca wplywa na czestsze oddawanie moczu. nie wiem co ma 1 do 2.

Gość gość
z regularna tez pewności mieć nie będzie,odwal się od mojego mózgu ci.po jak już w tym tonie chcesz rozmawiać to prosze

Gość gość
Ja bylam kilka razy na takich 2 dniowych glodowkach i nigdy nic mi nie było aż do teraz.. schudłam przez te 2 miesiace 5kg. Właśnie nie jem tego typu warzyw, nabiału nie jem prawie wcale ale to z powodu zatok. Nawet po czekoladzie lece do toalety choć wcześniej mnie zapychala i miałam problem zeby się wypróżnić. Hm robiłam morfologie itd.i wszystko jest ok. Radzilam się znajomej dietetyczki , dużo czytałam o tym co powinnam a czego nie, zrobiłam wszystko tak jak powinnam .. mam 19lat.. wystraszyliscie mnie trochę z ta ciąża ale może macie rację... ehh :/

Gość gość
gość dziś To nie jest normalne, że w trakcie odchudzania traci się miesiączkę.

Gość gość
ja bym w zyciu nie zrobila sobie glodowki na tydzień ,za bardzo lubie swoje ciało,i to jeszcze w wieku19 lat,rozwalilas sobie system,ja bez glodowki schudnę 5 kg

Gość gość
gość dziś 5 kg w ciągu dwóch miesięcy, więc nie drastycznie. Ile ważyłaś, ile ważysz teraz, ile masz wzrostu?

Gość gość
traci się w stresie miesiaczke i przy wyjałowieniu z ważnych witamin,glodowka to wielkie obciążenie oczyszczasz ale nie zywisz wiec zdycha

Gość gość
Głodówki nie są takie straszne o ile wie, jak się do nich przygotować i jak z nich wyjść. Chorowałaś w tym czasie? Brałaś jakies leki? Piszesz, ze bolą Cię lędźwie, może nadwyrężyłaś? Podniosłaś coś ciężkiego?

Gość gość
Jedz len i soje, żeby wywołać okres, zawierają fitoestrogeny. Poszukaj bloga jembyzyc, otwórz temat głodówka, a brak okresu.

Gość mami891
Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych po odchudzaniu;) przyjmowałam suplementację Afrykańskie Mango http:///szczupla-kobieta.pl zaczęłam również regularnie się odżywiać;) oraz wychodzić na spacer oraz rower wieczorami;) już 2 miesiące a tu 14kg mniej!