Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Witam, sytuacja wygląda następująco: poznałam dzięki koleżance pewnego faceta, po 50. Byliśmy we trójkę w górach, facet okazał się miły, ale też dość specyficzny i momentami wyrażał się dość wulgarnie. Starałam się do niego pochodzić z humorem i tak było az do momentu, w którym się nie upił. Koleżanka poszła wtedy pod prysznic, a on niby żartem przybliżył się do mnie i ugryzł w szyję żartując że jest wampirem. Odsunęłam się natychmiast starając się wszystko obrócić w żart (w końcu gościu był wstawiony), ale do śmiechu mi nie było. Potem na drugi dzień już wytrzeźwiał i spoważniał, ale niesmak pozostał. Dziś z kolei ten facet napisał do mnie z propozycją kawy. Nie chciałam być niemiła, więc odpisałam, że jak będą z kumpelą kiedyś w moim mieście to czemu nie, ale tak szczerze to nie chce mi się z nim już spotykać. Czuję się źle po tamtej sytuacji i zastanawiam się, czy mogłam zareagować wtedy ostrzej. A może przesadzam i facet rzeczywiście przekroczył granice dobrego smaku?

Gość gość
Przekroczyl granice bo byl pijany, a Ty mu sie spodobalas. Nie wiem ile masz lat, ale nie warto wiazac sie z mezczyzna, ktory sie upija w towarzystwie dwoch kobiet. Uwazam, ze powinien Cie przeprosic za swoje zachowanie, zanim Cie zaprosil na kawe. Nic takiego sie nie stalo. Zareagowalas poprawnie i spokojnie. Nie znasz faceta i niewiadomo jak by sie zachowal, gdybys zareagowala ostrzej.

Gość gość
kotku, ten temat tu juz byl chyba tydzien temu.

Gość gość
Mam 25 lat i poczułam, że facet, który mógłby być moim ojcem tak się zachował w stosunku do mnie. Dobra, może i wypił, co nie zmienia faktu, że dla mnie to było chore. Boję się go i nie chcę mieć z nim więcej żadnej styczności.