Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma oszczednosci ani swojego mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Mimo tego chcialabym miec dziecko i stworzyc prawdziwa rodzine z mezem. NIestety nie mam oszczednosci ( nie licze pieniedzy na czarna godzine), nie mamy mieszkania, bo nie dostalismy zdolnosci kredytowej, zeby chocby wziac na kredyt. W przyszlosci dostane dom po rodzicach, na teraz nie mam nic swojego. Mieszkanie wynajmujemy, czy to przekresla moje szance na macierzynstwo??

Gość gość
Nie

Gość gość
Też nie mam oszczędności ani mieszkania a jestem w 39 tygodniu w szczęśliwym związku i jak na razie jest dobrze. Jeśli pracujecie i macie stałe dochody to czemu by nie o dziecko nie postarać, ono tylko da wam kopa żeby zacząć się starać itd ;)

Gość gość
od kiedy plodnosc zalezy od aktu notarialnego?

Gość gość
Na kafeterii - tak przekreśla. W prawdziwym życiu - nie.

Gość gość
napieprz z 5-12 dzieci i wtedy dostaniesz mieszkanie i w wuj pieniędzy za darmo, i po wuj to pracować

Gość gość
Wiem, ze patologia sie mnozy na potege i jakos zyja. Jednak ja chcialabym dac to co najlepsze dziecku i nie odmawiac przyslowiowego lizaka. Ginekolog mi sie pytala czy planuje dzieci, odpowiedzialam, ze tak jednak przyznalam, ze mamy za malo pieniedzy. Wtedy ona stwierdzila, ze zawsze mozna sie dorobic a zeby zajsc w ciaze to nie. Mam hormonalne problemy, dlatego radzila by zbyt dlugo nie odkladac.

Gość gość
teraz patologia to będzie najbogatsza