Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś saksofonowe kawałki z szybkim bitem?

Polecane posty

Gość gość

Koniecznie saksofon i utwór nie może być wolny-mocny szybki bit. Znacie coś?

Gość gość
saksofon jest bardzo erotycznym instrumentem.

Gość gość
moze cos grammatika? ma sporo szybkich jazzowych kawalkow, ale nie znam sie na instrumentach :P

Gość gość
Autorko jeśli masz na myśli szybkie popowo rockowe kawałki z mocnym bitem to zapomnij-nikt takich nie tworzy. Saksofon jeśli już coś gra to covery i zazwyczaj wolne ballady. Sama bym chętnie posłuchała tego o co pytasz ale niestety świat jest tak skonstruowany że jak jeden coś genialnego wyda to inni go dublują tylko. Saksofon wpisał się na stałe w muzykę jazzową i niestety twórcy innych stylów muzycznych nie widzą w nim potencjału, ponieważ żaden geniusz przed nimi im tego nie pokazał-więc po co ryzykować prawda? Utarte ścieżki są najlepsze a przeboje kalibru lambady zostawmy dla wybrańców. Kto dziś w ogóle myśli o sobie że jest wybrańcem?

Gość gość
To fakt! Saksofon to jazz! Masakra. Lubię saksofon ale jazzu nie lubię Lubie rock metal pop nawet discopolo ale tam ciężko o saksofon!

Gość gość
Jazzu mogę posłuchać wyłącznie przy stoliku z ruletką i to tylko w sytuacji kiedy ktoś kupi mi żetonów na całą noc!

Gość gość
Poza tym muszę byc trochę pod wpływem żeby słuchac jazzu i nie myśleć o tym że coś mi nie gra...

Gość gość
Jedyne co kojarze i podoba mi się to Baker street.