Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarni uchodźcy o wojskowym drygu i Arabowie z bliznami w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Na ulicach Warszawy ogrom Arabów, przeciętny Polak ich nie dostrzega, nawet śniadych i czarnych, zatopieni w swych smartfonach nie zauważyliby pewnie detonacji brudnej bomby. A z moich obserwacji wynika, że jest sporo czarnych, może z Mali i Erytrei lub Sudanu w stroju częściowo wojskowym i manierach najemników muzułmańskich oraz Arabów z gardłowym arabskim, a więc z rejonu Zatoki Perskiej lub Iraku, którzy co ciekawe mają blizny np na głowie. Czy nie powinno to budzić niepokoju?

Gość gość
Na ulicach Francji, Anglii pełno polactwa, które gwałci małe dzieci jak Polak w Calais który brutalnie zgwałcił 9 latke, potem ją zabił i ciało wrzucił do rowu j****e katolickie s****wo made in poland

Gość gość
z Anglii właśnie ściągnęli 22 polaczków,w tym jednego poszukiwanego europejskim nakazem za zabójstwo

Gość gość
Nie no co ty! Oni wszyscy mają kartę Polaka. Po Rosji przyszedł czas na te wszystkie branki co poszły w jasyr do Turków. Przez parę wieków karnacja spłodzonych tam dzieci lekko pociemniała i stąd twoje wątpliwości

Gość gość
Czy Polacy w Angli wysadzają się w powietrze w imię Allaha? Masowo gwałcą i myślą o utworzeniu kalifatu w Anglii? Magazynują broń? Trzymają brudne bomby w celu detonacji, gdy armie muzułmańskie wkroczą do Anglii lub Francji?

Gość gość
Polak z Calais nie był Polakiem tylko Cyganem i to ściganym za przestępstwa kryminalne w Polsce, ale polskie władze w imię poprawności politycznej folgują cyganom, czarnym, żółtym, śniadym itd itp

Gość gość
Francję znam doskonale, to moja druga ojczyzna. Większość Arabów to spokojni ludzie, tak samo czarni, ale część z nich wcale się nie integruje. Część to po prostu kryminaliści, bardzo niebezpiecznie robi się na ulicach dużych francuskich miast np. Marsylia i Paryż. Poznałem Polaka z Paryża, który po tym co zobaczył co wyprawiają czarnuchy i śniadzi Arabowie i inni stał się zagorzałym rasistą. Naprawdę tam jest coraz gorzej! Dlaczego? Bo nie zauważali tak jak teraz Polacy, że ich kraj wypełniają mniejszości etniczne i religijne. W przypadku Polski Czeczeni, Arabowie, czarni, Pakistańczycy ,Turcy. Z trochę bardziej bezpiecznych Wietnamczycy (70000) i Ukraińcy (500 000). To budzi niepokój!

Gość gość
Chodząc po ulicach Warszawy, zauważyłem, że mam pewne takie zboczenie ;-) Bo rozróżniam rasy i narodowości, chociażby po zachowaniu i języku. Dla mnie Arab z Tunezji czy Maroka, wygląda zupełnie inaczej od tego z Arabii Saudyjskiej czy ZEA. Syryjczycy też często są bardzo charakterystyczni, są wśród nich niebieskoocy np Baszir Al-Assad czyli prawowity prezydent Syrii. Afrykanie w sporej części są łatwi do rozszyfrowania bez trudu wyróżniam Etiopczyków czy Erytrejczyków od tych z Ghany czy Nigerii. Mało tego mam taką przypadłość, że wyróżniam mniejszości etniczne np z Chin i Wietnamu, nie mówiąc, że bez trudu ich rozróżniam, tak samo jak kogoś kto się tam urodził, od tego kto urodził się tutaj. Dokładność na poziomie 90%. Podoba mi się nawet określenie Wietnamczyków na swoich rodaków urodzonych tutaj, tj. banan, czyli w środku biały, a na zewnątrz żółty. :-) Ja to widzę bez problemów. Nawet w przypadku całkowicie białych nie mam problemów, na przykład odmienni w zachowaniu i wyglądzie są dla mnie Ukraińcy. Gorzej jak ktoś tu mieszka dłuższy czas i pochodzi z rodziny mieszanej, wtedy się gubię.

Gość gość
Już czwarty raz trafiam na czarnego w Warszawie. Raz w autobusie 116 dwaj rozmawiali cytuję "are you sure/jesteś pewien" "do you really wanna do this/na prawdę chcesz to zrobić". Drugim razem na dw. centralnym grupka turbanów stała spokojnie, a trochę dalej cały pluton dresów bacznie spoglądał na nich. Za trzecim, znowu w autobusie, trójka typków ala erasmusy gadała po arabsku wzbudzając ogólny niepokój w pojeździe.

Gość gość
już niedługo zabawimy się w SS ... doczekać się nie mogę !!!

Gość gość
gonić ciapactwo skąd przybyło.

Gość gość
gonić polactwo robactwo!

Gość gość
Czy czekają nas zamachy terrostyczne w tym roku, czy może trzeba czekać tak jak Francuzi, kilkanaście lat, aż ich siła wzrośnie?

Gość gość
już niedługo zabawimy się w SS ... doczekać się nie mogę !!! x Zesraasz się na rzadko

Gość gość
Na pewno wersja SS nie wchodzi w grę to nie te czasy, no chyba że mówimy o Niemczech lub Francji, tam to jest możliwe.

Gość gość
Kto wie, co się jeszcze stanie? Niemcy może się obudzą jak im muzułmanie rzeź urządzą?

Gość gość
kolejny temat z serii : Jestem polskim DEBILEM

Gość gość
racja bo tylko debile są po stronie EU i przyjmowaniu terrorystów do Polski

Gość gość
siedź na doopie,przygłupie polski

Gość gość
Wysiadam z autobusu jak widzę podejrzanego araba. Jak jest w grupie, jak jest niespokojny, ma rozbiegAne oczy. Jest z nim arabka opatulona chustą. Nazywajcie mnie jak chcecie. Moge byc rasistką. Tylko ze mam taki stosunek jedynie do arabów.

Gość gość
rozbiegAna to ty jesteś,dajesz doopy łysym pakerom co w jednym zdaniu pojedynczym zrobią 5 błędów ortograficznych ale są "patryjotami" z czerwoną gębą

Gość gość
teraz jestem w BUW-ie w W-wie, pełno tu się kręci podejrzanych niby studentów Arabów i mnóstwo kobiet w chustach, wygląda to nieprzyjemnie.