Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swiatowe dni mlodziezy 2016 zatkalo mnie

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj na szkoleniu w Krakowie. Wiadomo tam masa obcokrajowców. Bedąc na rynku pewnemu "arabowi"wypadł z kieszeni portfel. Od razu go wziełam, w portfelu tyle funtów, że o mało zawału nie dostałam :P Przez rok bym wyżyła ... No ale dogoniłam faceta oddałam zgubę. Chciał mi odpalić trochę kasy nie chciałam ... udałam się ze znajomymi do kawiarni ... i on przyszedł za mną ... poprosił mnie na słowko i zapytał czy wybieram się na swiatowe dni mlodziezy ... powiedzialam , ze nie ... a on odpowiedzial że bardzo dobrze i bym tam nie jechała ... wiecie co ZAMUROWAŁO MNIE ;/

Gość gość
0/10 kretyn :o

Gość gość
10/10 Prawda jest planowany zamach w Krakowie, tylko media o tym nie trąbią, bo w Polsce jest zakaz informowania o tym. Znam to od podszewki, redakcje mają prikaz, że nie wolno i tego nie robią, nic co mogłoby wzbudzać niepokój czy co gorsze zamieszki.

Gość gość
Ciekawe, czy islamistom uda się dokonać zamachów w Krakowie? Gdyby sam organizował taki zamach i miał samobójców gotowych w imię Boga miłościwego i litościwego jak mawia Koran zginąć dla lepszego, czyli muzułmańskiego świata, to w zasadzie polskie służby byłyby bezsilne, ale na szczęście biorą się za to idioci, choć zastanawiam się, czy aby nie inspirowani przez wywiad turecki i amerykański.

Gość gość
Może wydać się to okrutne, ale gdyby udało się spektakularnie dokonać wymordowania setki młodych chrześcijan, to z politycznego punktu widzenia, byłoby to bardzo dla Polski korzystne. Mogłoby stanowić punkt zwrotny do wyjścia Polski z EU lub chociażby do wyrzucenia sporej ilości muzułmanów z Polski lub zamknięcia granic. Na razie są otwarte i mnóstwo dżihadystów ma się tutaj bardzo dobrze, nawet mają tu swoj***azy kontaktowe. Straż graniczna czy policja są bezsilne, bo brakuje woli i inteligencji.

Gość gość
o co ci chodzi?

Gość gość
Prawo. To samo bylo ze niby oddal portfel brudasowi on podziękował i ppwedzial w zaufaniu ze któregoś tam będzie atak terrorystyczny w metrze

Gość gość
Na każdym forum są osoby dyskredytujące takie wpisy, aby ludzie nie byli przerażeni, do czego to zmierza.