Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samochód dla kobiety z dzieckiem co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję samochodu dla siebie , mam ograniczony budżet więc będzie to jakiś 10 letni samochód. Podoba mi się Citroen C2, Nissan micra, choć co do tego mam obiekcje czy nie zamarły. Samochód musi być ekonomiczny, Co polecacie

Gość gość
Ja mam opla corse 1.0 i jestem zadowolona mało pali i dobrze się sprawuje

Gość gość
A mąż też jeździ "małym i ekonomicznym"? Denerwuje mnie to w większości polskich rodzin. Facet jeździ porządnym autem, bo do byle czego nie wsiądzie, a żona ma wozić dzieci jakimś miniaturowym starym trupem, co to przy jakimkolwiek wypadku się zaraz złoży. No chyba, że mąż autorki wcale nie ma auta. Ale jak ma, to w życiu bym nie pozwoliła na wożenie dzieci w gorszym i mniej bezpiecznym samochodzie.

Gość gość
Jasne że polecamy ,a czemu nie. Chcecie zarabiać miesięcznie 200-300 zł za nic? Ta posłuchajcie mnie na chwile. Praca polega na przysłowiowym o******laniu się i klikanie w linki, które wam administratorzy narzucą dostajecie za to od 1 do 2 gr. Praca jest na tyle ciekawa ,gdyż ma wiele zadań do wykonania czyli możecie pisać recenzję czy ocenić dowolny produkt koszt napisania mieści się w granicy 3 do 5 złotego.Niedużo? ale napiszcie takich prac 10.Wychodzi więc od 30 do 50 zł tygodniowo za samo pisanie durnych opinii.Są liczne akcje na których możemy sprzedawać swoje reklamy czy oferty, ale to później. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na mój email: kowalskimati@onet.pl Nie gryzę :P

Gość gość
Ja jeżdżę terenową mazdą i nie wyobrażam sobie jeździć jakimś małym goownem. Zrozumcie, ze przy wypadku takie autko jak micra czy corsa, złoży sie jak pudełko zapałek. Tez jeżdżę z czterolatkiem i każdemu z nas musi byc wygodnie i komfortowo.

Gość gość
jaki masz budżet na to auto?

Gość gość
Mnie nie stać na terenową mazde nie zarabiam 10 tysięcy miesięcznie jak większość kafeterianek

Gość gość
Oj kobieto, ale to mazda 10 letnia więc i kokosów nie kosztowała. Dlaczego myślicie, że tylko małe auta niewiele kosztują? Ona wcale nie była droga, a bezpieczeństwo w porównaniu z citroenem - nieporównywalne. Ile możesz przeznaczyc na to auto?

Gość gość
Rower kup. Dzieciaka na bagażnik. Zaoszczędzisz dużo, a i dupa spadnie po porodzie.

Gość gość
Tylko że utrzymanie takiej terenówki też dużo kosztuje. Oc****aliwo

Gość gość
Jest na gaz i na jednym zbiorniku ok 90 zł. robię niecałe 400 km. To tak duzo?

Gość gość
Ja jeżdze Zafirą, bardzo sobie chwalę, ejst wysoka, fotelik wyjmuję/wkłądam w normalnej pozycji nie składać się w pół, duży bagażnik, wrec zogrony, każdy typ wóżka mi wchodzi, jestem zadowolona i popieram w zyciu z dzieckiem nie jeżdziłąbym mydleniczką, znacznie lepiej czuję się w większych samochodach.

Gość gość
Mój budżet na auto wynosi do 15 tys

Gość gość
No to dziewczyno wcale nie masz tak mało. Spokojnie za tę kwote kupisz duzo większe auto

Gość gość
Ja jezdze stara Audi. Maz tez ma Audi, tylko nowsza. Moja pali jakies 13l gazu na setke, po miescie. Moim zdaniem do 15tys kupisz wieksze i zarazem ekonomiczne auto

Gość gość
na cafe to wszystkie mają duże fury

Gość gość
A ja jeżdżę cinkusem 700 i też sobię chwalę;-)