Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W szafie znalezione zwłoki noworodka

Polecane posty

Gość gość

Słyszałyście???

Gość gość
przepadło 500+

Gość gość
nie zalapalyby się bo to było jej pierwsze dziecko

Gość gość
i przez to zamordowała, bo za co miała żyć, przecież dla szydłowej jedno dziecko to nie dziecko

Gość gość
Kurczę mnie zastanawia jedynie fakt tego ze ona SMODZIELNIE urodziła dziecko w domu. Przeciez to krew, odchody poporodowe, krocze do wygojenia, mleko z piersi, trzeba odciąć pępowinę i urodzić łożysko...jak ona sama tego dokonała???

Gość gość
I niby rodzice nic nie widzieli jasne!

Gość gość
Każda dziewczyna czy dojrzała kobieta powinna mieć prawo pójść nawet anonimowo do lekarza, powiedzieć że jest w ciąży ale nie chce urodzić dziecka, i dostać środki wczesnoporonne. Po co ma powstać dziecko, jeśli ma być niechciane i niekochane? Dlaczego z organizmem ma się dziać coś dziwnego jeśli nie chcemy a współczesna medycyna może temu zapobiec? Po co rozważania nad aborcją jeśli można wcześnie przerwać ciążę, na samym początku? I wreszcie.... dlaczego inne perspektywy ma kobieta zamożna, która wypina się na nasz zaścianek i jedzie do sąsiadów usunąć a dramat musi przeżywać zwykła dziewczyna?

Gość gość
bo w tym pieprzonym zaścianku pisowskim takie rzeczy są trudne do zrozumienia,

Gość gość
interwencja - Urzędnicy obiecali pomóc sześcioosobowej rodzinie. w naszym kraju wystarczy napieprzyć dzieci i drzeć mordę, że się chce za darmo mieszkanie dla nich, to jest cel, tylko ciekawie kto będzie pracował na danie tego mieszkania i tego 500+

Gość gość
Interwencja? To o rodzinie z 4 dzieci, którzy sie kłócili o mieszkanie socjalne?

Gość gość
A mi sie nie podoba roszczeniowa postawa tych rodziców. Wykrzykiwali jakby ktoś zabrał ich mieszkanie, a to ICH obowiazkiem było zapewnić dzieciakom dom, gdy starali sie o nie. Jestem w wieku tej matki 29l mam 1 dziecko, ponieważ nie byłoby mnie stać by mieć jak oni 4 dzieci i SPLACAC kredyt który musiałam wziąć na 30l by nie być bezdomnym. I nie biegam po urzedach krzycząc że państwo ma mi dac mieszkanie. Pracuje płacę i klepie biede bo nawet 500 plus mi nie przysługuje. Ale być może oni maja inne problemy, niestety widziałam program od połowy, wiec trudno mi tak rzetelnie ocenić ich postawę.

Gość gość
W jakiej szafie ? O czym wy mówicie?

Gość gość
16 latka w Bydgoszczy urodziła dziecko 28 kwietnia i zawinela je w folię i schowała do plecaka i do szafy w swoim pokoju. 11 maja matka dziewczyny znalazła zwłoki noworodka i zawiadomili policję. panna ma postawiony zarzut dzieciobojstwa.

Gość gość
O ludzie, pamietam że kilka lat temu córka położnej ssma urodziła ale nie zabiła a do kościoła zaniosla. Jak ona dała radę same urodzić, strach przed rodzicami wiekszy niz przed porodem, co to za rodzina?

Gość gość
Dlatego ja jestem zwolenniczką aborcji. Lepsze to niż zwłoki noworodka w szafie:/

Gość gość
aborcja w tym p*********m kraju jakim jest polska, przeciez tutaj to nic nie walnco , aborcja zakazana, wycięcie drzewa na własnej działce zakazane, sprzedaż dzialki zakazane, i kuźwa niech jeszcze założą nam kajdanki

Gość gość
Bo idiotyczne społeczeństwo głosowało na PiS no pińcet plus żal serio

Gość gość
Przykre jest to ze ten co to dziecko zmajstrowal nie jest potepiany nie wisial na pierwszych stronach gazet i nikt abdolutnie nikt nie rozkminia jego winy w calej tej przykrej a wrecz tragicznej sprawie . 100%wina obarczona jest ta dxiewczyna . Oj chyba nie doczekam sie czasow kiedy mezczyzni beda wspolodpowiedzialni za kazda zmajstrowana ciaze i poczete dziecko .

Gość gość
Ja urodziłam 29.04 mojego wyczekanego synka. Jak usłyszałam o tej sprawie z tą szesnastolatką to mnie za serce ścisnęło. Ono by bylo takie jak moje. Jak ona sama urodziła? Ja po cesarce dochodzę do siebie jeszcze. Wiem że naturalny poród to co innego ale ból okropny. Nawet nikt jej nie słyszał? A to dziecko było donoszone czy wczesniak?