Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mam depresję poporodową.

Polecane posty

Gość Jakie to żenujące
Nygustwo siedzi w tobie, a nie jakaś depresja! Urodziłam dwoje dzieci, w domu prasowałam, prałam w pralce Frania, gotowałam obiady itp. mąż pomagał gdy wracał z pracy i też nie zawsze, przecież były inne prace do zrobienia np. naprawy w domu.Nie miałam babci, dziadka i dzieci wychowałam zdrowe.

Jakie to żenujące dziś Ty kobieto chyba nie wiesz na czym polega depresja :O Tym bardziej, że dziecko dziecku nierówne.

Gość gość
Jakie to żenujące wczoraj już się tak nie chwal, jaka to ty zaradna nie byłaś bo 2 dzieci miałaś. Mi mąż zmarł jak młodsze dziecko miało 3 lata i oprócz prasowania i prania we Frani musiałam 8 godzin harować, żeby zarobić na 2 dzieci, sama musiałam wykonywać drobne naprawy w domu i nie miał mi kto pomóc. A dzieci głodne nie chodziły, ani brudne, nauki nie zaniedbały. Żałosna to ty jesteś, do tego niedouczona, bo w obecnych czasach nie problem sprawdzić co to depresja. Ale czego wymagać od prostej baby, która chwali się ze sobie poradziła bez pomocy męża z praniem we Frani.

Gość gość
Tu autorka. W środę byłam u psychiatry. Dał mi namiary na jakąś terapię, mam się zapisać i po miesiącu przyjść na kontrolę... Jak nie będzie poprawy, będziemy "myśleć co dalej"... W sumie sympatyczny pan... Nawet lepiej się poczułam jak od niego wyszłam, ale po powrocie do domu było to samo... :(

Gość gość
Autorko życzę powodzenia!