Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na co kobiety lecą? na wygląd i może trochę na kase

Polecane posty

Gość gość

W swoim życiu zauważyłem, że każda leciała i oczekiwała przystojnego faceta. Jedynie wygląd może przyciągnąć kobietę.

Gość gość
z tego co widzę to te po 30stce nie wszystkie lecą na wygląd i kase tylko na takich spokojnych i normalnie pracujących sobie

Gość gość
nie wiem jak jest po 30stce jak skończe to ci powiem czy faktycznie tak zmniejszyły się wymagania.

Gość gość
Kobiety to czesto idiotki. Musisz je omamic, zeby normalnie sie dogadac. Wiekszosc kobiet powiem Ci czego szuka: slodkiego leszcza, co bedzie chodzil do pracy, dobrze sie prezentowal, bral kredyty, staral sie, chodzil do kosciolka, grzecznie sie zachowywal, jadl obiadek u rodzinki w niedziele, w d**e wchodzil sasiadom i szefowi w pracy, dawal im sie miotac, wykonywal ich glupawe zachcianki typu zawiez mame do szpitala itp. One mala w glowie zakodowany glupi kod: porzadny i odpowiedzialny to daje im pseudo poczucie bezpieczenstwa wedlug wpadajanych przez szkole, otocznie, rodzine zasad od malego. A jak cos pojdzie nie tak to po prostu kopia go w d**e, podaja o alimenty robia z niego kretyna i zwyrodnialca

Gość gość
Znam pewnego faceta ,nie jest bogaty i nie posiada wyglądu Adonisa ,ale ma w sobie tyle uroku osobistego i poczucia humoru ,że jestem mim oczarowana.