Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podajcie mi preparaty które pomoga na mega zniszczone włosy

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie

Gość gość
Maska na włosy PLACENTA

Gość gość
Z wszystkich olaplexów i olejków najlepiej działał botox ale tylko ten z loreal ! Musi być zakupiony w zestawie z odżywką żeby zadziałał na okres kilku tygodni a potem powtarzasz kurację. Nakładasz botox i odżywkę i podgrzewasz oraz wczesujesz produkt i dalej nagżewasz -po 30 minutach płuczesz i cieszysz się lepszymi włoskami i oblędnym zapachem nawet do 8myć głowy.

Gość gość
To jeszcze mi powiedzcie gdzie to wszystko kupić

Gość gość
mezoterapia igłowa w dobrym salonie ,koszt około 300-500 zł za zabieg,potrzeba 3-4 zabiegi ,ale efekty rewelacyjne,możesz tez spróbować z biotebalem ,ale finansowo wyjdzie tak samo bo trzeba je ść po 3 tabsy dziennie przez ponad pół roku by były efekty.

Gość gość
na zniszczone włosy pomaga olejowanie - musisz dobrać odpowiedni olej bo każdy typ włosów wymaga innego - mi akurat pomogła oliwa z oliwek, ale może Tobie pomoże inny - tu jest to fajnie opisane http://indygostyle.pl/oleje-ktore-rozwiaza-tw oje-problemy-z-wlosami/

Gość gość
Polecam olejowanie włosów. Z tym że musisz poczytać jaki olej będzie najlepszy dla twoich włosów. Poza tym nie myj włosów gorącą wodą, tylko lepiej letnią. Jeśli masz czas, susz włosy zimnym powietrzem. Poza tym polecam maskę z placentą. Ja swoją kupuję w Hebe za około 10 zł.

Gość gość
a tak mi jeszcze przyszło do głowy... może na pierwszy rzut oka nie ma związku, jednak u mnie jakość wody w kranie bardzo miała wpływ na stan włosów. Od niedawna mam zamontowane filtry do wody ( bez problemu można dostać, ja swoje kupiłam w http://www.watertech.pl/) i ma to spory wpływ na jakośc wody - a w efekcie i mycia włosów, kąpania się i nawet jakości prania ;) pomyśl może czy tutaj nie lezy problem.

Gość gość
przede wszystkim najpierw zadbaj o jakość wody. Niewykluczone że masz twardą wodę i zmiękczacz do wody to będzie pierwszy krok w pielęgnacji włosów. Zerknij sobie na ofertę zmiękczaczy na http://sklep.osmoza.pl/ Mają tam sporo do wyboru

Gość gość
Bardzo fajnie zabiegi w Poznaniu przeprowadza Dr Kosmowski. Ja jestem zadowolona z jego pracy oraz wykonania zabiegu botoksu.

Gość gość
jedz orzechy wloskie, warzywa zielone, i pij duzo wody. suche i zniszczone wlosy to nie tylko oznaka zew.

Gość gość
Ja uzywam olejku do wlosy welli Luxe i zmieniam szampon, produkty kupuje na amazonie, bo u fryzjera sa 2 razy drozsze. Nie uzywam zadnych odzywek i balsamow po myciu. Poszukaj na allegro. Od czasu do czasu robie maske z olejku kokosowego (kupuje w rossmanie) i tez pomaga. Pozdrawiam (mam dlugie wlosy, kiedys tez zniszczone farbowaniem i suszarka).

Gość gość
nie wolisz zrobic sobie mezoterapie? juz chyba lepiej wydac kase na profesjonalny zabieg, zwlaszcza ze efekty sa widoczne dosc szybko. robilam w hair medica i po dwoch zabiegach wlosy przestaly wypadac w 85% tak mysle. a po kilku kolejnych zabiegach pojawily sie baby hair. wiec uwazam, ze zabieg jest lepszą opcją. i co najlepsze, wlosy rosna silniejsze, zdrowsze- maja wiecej blasku :)

Gość gość
Zdeydowanie ColorpHlex. Z wszystkich pleksów dla mnie najlepszy! Naturalny, nie zmienia fryzjerowi ph produktów, jak inne z tej kategorii więc nie trzeba dłużej przetrzymywać farb, rozjaśniaczy, co w efekcie znów wysusza włos. Ładnie pachnie i mają fajną pielęgnację domową.

Gość gość
Próbowałam tych masek i są całkiem dobre. Trzeba trochę na nie wydać, ale opłaca się. Myślę, że ten olej arganowy w składzie właśnie tak nawilża włosy, bo po użyciu np. ich szamponu mam takie mięciutkie włosy i nie odstają mi te krótkie włoski, takie niesforne.

Gość gość
Nożyczki :classic_cool:

Gość gość
denne i powalone jesteście jak to wszystko czytam to na rzyganie się zbiera...........

Gość gość
ty ja ci powiem najlepi ty se wymień i mózg i włosy i cycki i maskę tyż se wymień ale wpierwej wymień sobie myślenie bo jak tego nie zrobisz to ci już nic nie pomoże!!!! i wszystkie co tu piszo niech sie w kolejce ustawio hurtem bedzie tani.MOPS.

Gość gość FACETOR
odajcie mi preparaty które pomoga na mega zniszczone włosy x Ot babskie myślenie autorki. Najpierw chcemią zniszczyła sobie włosy a teraz w ramach reanimacji chce je znowu traktować chemią :O Sądząc po Twoim rozumowaniu wnioskuję, że musisz być feministką, prawda?

Gość gość
żesz Qrwa dlaczego ten portal ma być dla kobiet przecie gdyby tu chopy nie zaglądały to byście gupie jech z torbami puściły ,mądrości w was Bździągły zwariowane za grosz nie ma żal doopę ściska jak na to rzeczowo popatrzeć,nie piszę c***indo co z kłakami zrobić bo nie raz doradzałem i to co przez lata sprawdzone i lepsze niźli wszyćkie reklamy na świecie dlatego dziś z sarkazmem powiem bydło do biblioteki wrócić winno by życia na nowo uczyć się!!!

Gość gość
nie piszę celowo pindo to wycieli w tekście powyżej

Gość gość
@ gość dziś żesz Qrwa dlaczego ten portal ma być dla kobiet przecie gdyby tu chopy nie zaglądały to byście gupie jech z torbami puściły ,mądrości w was Bździągły zwariowane za grosz nie ma x :D :D