Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćr543543

dlaczego nie moge znalezc dziewczyny

Polecane posty

Gość gośćr543543

Witam. Mam pytanie. Kazda dziewczyna, ktora mnie zna lubi mnie, szanuje itp. ale nie chce byc ze mna w zwiazku. Jestem mlody, inteligetny, spokojmy. Z wygladu nie jestem piekny ale tez nie jakis bardzo brzydki, ubieram sie po swojemu - tak mowia ludzie. Moja najlepsze cechy sa z charakteru ale dziewczyny, ktore dluzej mnie znaja lubia mnie, szanuja itp. ale zwiazek kazda dziewczyna w ogole nie ma mowy i nikt nie umie powiedziec czemu a mi glupio wypytywac. O co moze chodzic?

Gość gość
daj spokój one wymagają modeli do związku.

Gość gość
Bo jesteś spokojny. Kobiety potrzebują emocji, musisz wywoływać w nich emocje, nie mogą się nudzić z tobą. Wtedy będziesz wzbudzał w nich pożądanie i zainteresowanie. Spokojny facet, taki wrażliwy nie wzbudza zainteresowania kobiet.

Gość gość
z kobietami musisz flirtowac, musisz je podrywac, jak tego nie potrafisz zawsze bedziesz tylko kolega lub przyjacielem

Gość gość
Niestety coś w tym jest. Nawet jakby się okazało, że dziewczynie byś się spodobał to jak jesteś przysłowiowym "nudziarzem" to jest ciężko. Sam mam z tym problem. Jestem dość przystojny (tak mi się wydaje) bo laski się oglądają za mną i starsze i młodsze (nawet bardzo). Mimo to nie mogę nikogo znaleźć hehe